Kategorier: Martiny Podcast

Martiny Podcast // Miniepisode 06: Netværk & relationer

6 COMMENTS
SHOW
HIDE

Mega interessant emne at høre dig tale om! Jeg ville elske at drikke en kop kaffe med dig, haha!;-)

Emma Martiny

Hvor er du sød, Maia 🙂 Hav en dejlig lørdag!

Jeg kunne skrive en roman af en kommentar til det her indlæg, men jeg vil forsøge at fatte mig i korthed 😉 Du har SÅ mange gode pointer, Emma. Du får virkelig sat ord på alle de tanker jeg selv går rundt med. Jeg synes faktisk det er et UTROLIGT vigtigt emne du tager op, fordi der efter min mening er en virkelig ærgerlig tendens til at networking bliver overfladisk, og at et godt netværk (som jo virkelig bare er blevet et buzzword!) bliver efterstræbt af de helt forkerte årsager. Jeg har selv haft nogle direkte ubehagelige oplevelser og nærmest følt mig udnyttet pga. det.
Jeg synes det er så fedt, at du vælger at lave et afsnit i din serie, hvor det kun er dig der taler. “Ego rants” (i mangel på bedre ord) er virkelig interessante, især fordi de ofte er upolerede og direkte (noget jeg virkelig elsker). Derfor må du endelig ikke undskylde for mærkelige formuleringer, kludrede sætninger eller sætninger der ikke bliver færdiggjort – det er en del af charmen 🙂 Der er masser af emner, som kunne være spændende at høre dig tale om. Jeg har selv brygget på et indlæg omkring balancen mellem det at være kommerciel uden at det er på bekostning af integritet, og det kunne jeg vildt godt tænke mig at høre dine tanker omkring 🙂
Rigtigt god weekend <3

Emma Martiny

Og en roman er mere end velkommen, søde Christine 🙂
Jeg har ligesom dig også haft nogle ubehagelige oplevelser, hvor jeg har følt mig udnyttet, eller hvor jeg har fundet ud af, at folks interesse i mig ikke skyldtes MIG, men at de ville have noget ud af mig.
Jeg er glad for, at du synes om min ego rant, haha 😉 Man kan hurtigt komme til at føle sig lidt navlepillende, når man har sagt “jeg mener”, “jeg synes” og “jeg, jeg, jeg” et vist antal gange 😉

Camilla

Spot on, Emma! Jeg har netop opdaget din fantastiske blog, og er totalt blæst bagover. Hold nu fast et dejligt univers du har skabt dig her. Tak fordi du deler, og tak fordi du sætter ord på dine tanker. Kh. Camilla.

Emma Martiny

Hej Camilla og velkommen til 🙂 Tusind tak, for de søde ord. Jeg er glad for, at du har fundet vejen til mit lille internethjem.

LEAVE A

comment