Kategorier: Atelier Aarhus

Kalender-update #5 // Atelier Aarhus

19 COMMENTS
SHOW
HIDE
Victoria

Åh jeg er vild med det! Jeg synes det er et sindssygt spændende projekt, som I har kastet Jer ud i! 🙂

Emma Martiny

Det er SÅ dejligt at høre, Victoria 🙂 Jeg er glad for, at jeg kan dele det med alle jer, der læser med.

Jeg er helt vildt med navnet. Og logoet. Da jeg så overskriften troede jeg at det var fordi I havde teamet op med en sej virksomhed i Aarhus. Og så var det jo bare jer selv 😉 Så navnet passer virkelig godt synes jeg.

Emma Martiny

Hvor er det bare DEJLIGT at høre, Yasmin. Sikke et fint kompliment 🙂

Sofie

Så smukt og fint! Jeg synes også navnet er virkelig fint, men må være ærlig og sige, at jeg foretrækker det uden “Aarhus”. For mig signalerer det, at det henvender sig til folk fra Aarhus og måske gør det produktet mere lokalt end tiltrækkende på landsplan… Håber det giver mening 🙂 Kommentaren her er kun tænkt konstruktiv, da I flere gange har bedt om læseres meninger. Alt held og lykke med det smukke projekt!

Emma Martiny

Hejsa Sofie 🙂
Tak for din respons! Konstruktiv kritik er mere end velkommen 🙂
Jeg kan sagtens se, hvad du mener, men jeg tror ikke, at man, når navnet kommer “i brug”, vil ikke bide så meget mærke i, hvad det egentlig betyder, og at der står Aarhus og ikke København. Sådan har jeg det i hvert fald med de fleste brands.
Det er dog også vores tanke, at man skal kunne bruge ordet “Atelier” alene uden “Aarhus”, lidt ligesom (og jeg har det virkelig stramt med denne her sammenligning, men here goes, haha) Moss Copenhagen 🙂

Johanne

Ih det lyder virkelig fedt! Vil mega gerne være testkanin, hvis I mangler en ekstra 😉

Emma Martiny

haha, det skriver jeg bag øret, Johanne 😉

Det er jeg altså helt vild med det navn! Simpelthen så fint, uanset om man er fra Århus eller ej;-) Farverne og logoet ser også super flot ud!! Glæder mig til at se mere<3

Maria

Synes designet ser rigtig godt ud! Men jeg ville ligesom en anden kommentar foretrække det uden “aahus”, det ødelægger det lidt synes jeg. Men det jo smag og behag! 🙂

Hold nu op hvor er det blevet flot! Jeg glæder mig så meget til at se det færdige produkt, og en dag stå med det i hånden. Det kribler nærmest i mig, for at få lov til at planlægge min tid, og skrive i en ny fin kalender 🙂

Emma Martiny

Hvor er det dejligt at høre, Janni 🙂

Camilla

Hej Emma!

Smid mig en mail ift. indpakning af kalenderne. Jeg arbejder for et emballage firma og jeg er sikker på at vi sagtens kan finde en god løsning til jer!

Emma Martiny

Hvor er det fedt at høre, Camilla 🙂 Du får en mail fra mig inden længe!

Hvor ser det virkelig fint ud! Og navnet er så godt. Jeg glæder mig allerede meget til at se (endnu) mere 🙂

Emma Martiny

Tak Simone! Vi glæder os til at dele endnu mere 🙂

Sofie

Held og lykke med projektet 🙂 Endnu et medlem af Atelier “familien” (Atelier CPH, Atelier September….). Det bliver spændende at følge 🙂

Emma Martiny

Var det en passiv/aggressiv kommentar? 😉

Maria

Jeg synes, Aarhus passer rigtigt fint med navnet! Det “matcher” med de to A’er som forbogstaver til begge ord, og ser professionelt ud med to skrifttyper 🙂 Og så lyder det bedre at sige højt end blot “atelier”, i hvert fald ifølge mig (og jeg bor på Sjælland, så det er ikke fordi jeg har en særlig kærlighed til Aarhus 😉 )

LEAVE A

comment