Kategorier: Ikke kategoriseret

1 UGE I MIT LIV #2

25 COMMENTS
SHOW
HIDE
Nicoline

Super hyggeligt!

Wauw, kæmpe respekt for at du står op kl 5.30 for at løbe! Jeg er selv i gang med mit speciale i øjeblikket og kommer først ud af sengen kl 9 😛
http://cammi.dk

Hvem pokker støvsuger da også klokken 7.30 om morgenen?! :O 😀 Haha. Det er imponerende hvor meget nogle mennesker kan få for hånden inden andre (jeg selv inklusiv i den gruppe…) overhovedet har fået øjne 😉 Til gengæld er jeg ret produktiv efter du er gået i seng. Jeg gad godt være A-menneske, men er nok ret meget B-menneske. Specielt nu hvor vi er ude at rejse. Her er vores døgnrytme helt hen i vejret!

Emilie

Dejligt med denne slags indlæg, og rigtig inspirerende!

Inspirerende som altid 🙂

Louise J

Mega hyggeligt og inspirerende! Nu føler jeg virkelig, at jeg laver nada til hverdag, haha 😀

Omg. Jeg vil gerne have din energi!!!! 🙂 Måske det netop er det faktum at du formår at stå op og ud at løbe, må give god energi!
Men hvor er det vlldt at du står så tidligt op, vågner du altid af dig selv?

Jeg synes både, at indlægget her er hyggeligt og inspirerende! Du formår virkelig at få noget ud af dine dage – og det lyder simpelthen til, at du generelt har nogle dejlige dage med masser af energi (:

Michelle

Al respekt for at Simon formår at tage til træning 19.30 efter aftensmad. Dét havde jeg ikke rygrad til. :p glæder mig til den uge jeg indgår i din kalender. 😉 altså ikke som i på bloggen..du ved hvad jeg mener?! :p

Emma Martiny

Haha, det vil jeg sige videre til ham, så han også får lidt credit 😉 Og jeg ved, hvad du mener søde. Forhåbentligt bliver det snart 🙂

Signe

Dejligt og inspirerende! Hvilke(n) rute løber du i Aarhus. Kunne godt bruge rute-inspiration 😉

Emma Martiny

Nu hvor det stadig er mørkt, løber jeg som regel inde i midtbyen, hvor der er trafik og mennesker, så jeg føler mig tryg 🙂 Ellers elsker jeg at løbe langs vandet eller i Risskov 🙂

Sara

Har I slet ikke pensum på journalisthøjskolen? :O

Emma Martiny

Ikke særlig meget lige i det forløb, vi har i øjeblikket 🙂 Lige nu består timerne hovedsagligt af gruppearbejde. På andre tidspunkter har jeg et kæmpe pensum og få dage på skolen 🙂

Mette

Hej Emma!
Jeg misunder dig for at være god til at prioritere. Det virker som om, du når det hele.

Men hvornår læser du og forbereder dig til undervisning på studiet? Er det, når du er på studiet? Læser du aldrig hjemme eller på café?

Emma Martiny

Hej Mette 🙂

Jo, det gør jeg bestemt, men det er meget i perioder. Nogle gange er pensum kæmpe stort, men så har vi til gengæld ikke så mange 9-16 dage på studiet 🙂

Bine

Du er godt nok ret sej!! Jeg misunder virkelig, at du får så meget ud af dine dage 🙂 Det virker som om du har helt styr på den der balance!! Og så kan man jo få helt dårlig samvittighed, når man selv brugte hele dagen i går på sofaen og Netflix 😉

Emma Martiny

Haha, det skal du ikke have. Sådan nogle dage skal der jo også være plads til, når man har brug for dem 🙂

Iben

Hyggeligt og rart indlæg! Meget gerne flere af sådanne fremover 🙂

Dette er virkeligt et skønt indlæg!

Cathrine

Sikke det du når! det er imponerende, synes jeg 😉 Jeg undrer mig lidt over, at du ikke umiddelbart (og i denne uge 😉 ) bruger mere tid på dit studie? Jeg læser selv statskundskab og har undervisning/er på læsesal hver dag fra 8-15 min. i alle hverdagene. Hvornår pokker når du at læse? :O

Emma Martiny

Hej du 🙂
Alle mine uger er meget forskellige, og derfor bruger jeg sommetider ikke så meget tid på studiet, mens jeg andre dage bruger mere end hvad, der svarer til et fuldtidsjob. I denne uge havde vi korte og intensive “workshop”-dage, og der var ingen læsning ved siden af.

Cathrine

Det giver mening! Generelt er jeg lidt interesseret i at høre, hvilke tanker du gør dig om det at studere. Altså hvordan din tilgang er til det? Det er noget, jeg selv funderer meget over. Altså hvilken ‘type’ studerende, jeg har lyst til at være, og hvordan jeg synes, at studiet skal fylde i mit liv. Giver det mening? Hvis du har lyst, ville jeg være meget interesseret i at høre dine egne tanker om dit studie din balancering mellem arbejde og studie – du beskæftiger dig vel om noget med ’studierelevant arbejde’ alle døgnets timer? 🙂

Emma Martiny

Uha, det er svært at svare på her – det er jo lidt et større spørgsmål. Jeg har snakket en del om det i mine spørgerunder. Har du set dem? 🙂 Ellers vil jeg gerne tage det op igen på et andet tidspunkt.

[…] til dette indlæg er tyvstjålet fra Emma Martiny og flere andre bloggere har også fundet inspiration til at skrive om fx. en uge i deres liv (se […]

LEAVE A

comment