Linsesalat med ristede jordskokker og tahindressing

7 COMMENTS
SHOW
HIDE
Anne

det ser virkelig lækkert ud. det vil jeg glæde mig til at prøve.

Pernille F

Du skal virkelig have tak for en lækker opskrift, Emma! Jeg har aldrig forstået konceptet med varme ingredienser i en salat. Det gør jeg nu 🙂 Lavede salaten med lidt variation forleden, og den var så god! Måtte søge inspiration igen i går i den, og det blev til en udgave med blandt andet søde kartofler og broccoli. Perfekt tilbehør til kyllingedeller og Passions for Fashions edamamehummus (Prøv den, hvis du ikke allerede har – MUMS!).
Rigtig god weekend! 🙂

Charlotte G

Mmmmm…..din salat ser lækker ud!
Jeg var på udkik efter en anderledes salat. Og så fandt jeg den her. Jeg har fødselsdag på tirsdag og vil lave langtidsstegt lammebryst. Det skal krydres med garam masala og snøres. Så denne salat vil passe perfekt dertil. Tak for opskriften.
Vh Charlotte G

Emma

Øj Øj og NØJ en lækker salat! Jeg lavede den her til aften til hele familien, alle var ellevilde, og selv lillebror tog adskillige gange! Velsmagende, mættende og ikke mindst SMUK salat – servede den til ovnbagte fritter af kartofler, gulerødder og butternut squash samt oksedeller ø, og det fungerede super godt! TAK for evig inspiration, Emma! 🙂

Emma Martiny

Hvor er det bare SKØNT at høre, Emma 🙂 Tusind tak fordi, du tog dig tid til at skrive en kommentar 🙂

Sarah

Det ser så lækkert ud! Hvilken Tahin bruger du? Jeg plejer at bruge Urtekrams saltede… men måske der findes noget bedre? 🙂

Emma Martiny

Jeg synes, at det fungerer klart bedst med lys tahin, og altså ikke en ristet som urtekrams 🙂

LEAVE A

comment