Kategorier: Ikke kategoriseret

10 ting, du ikke vidste om mig

12 COMMENTS
SHOW
HIDE
Caroline D

Du ser simpelthen så godt ud på det billede Emma

Emma Martiny

Tak! Ahmen, hvor er du sød 🙂

Caroline D

Hvilken læbestift har du på på billedet?

Emma Martiny

Det er en lipstain fra make-up forever. Jeg kan desværre ikke huske farven :/

Min aften minder i den grad om din – snuppede lige 3 afsnit suits igår <3 <3 og idag står den på hjemmelavet pizza og film 🙂

Emma Martiny

Suits er så godt jo 😉 Håber, du har haft en hyggelig aften!

Det er et fantastisk billede af dig – du er virkelig smuk! Min weekend er gået med at fejre min fars fødselsdag, så der er spist aaaalt for meget mad, og nu slår jeg mave på sofaen med bloglæsning og ‘Catfish’ på MTV, aaaah..

Sissechri.dk

Emma Martiny

Tak søde Sisse 🙂 Det lyder også til, at du har en rar aften 🙂

karoline

så er det jo kun et spørgsmål om tid, før blogland bliver en mommyblogger rigere 😉

Emma Martiny

Mon dog 😉 Tid = år, for min kæreste er mere fornuftig end mig, og er slet ikke med på idéen (endnu).

Katrine

Hej søde Emma.
Vil du fortælle noget mere om det og noget om dine tanker omkring det at få børn? Hvis altså du har gjort dig nogle. Jeg tænker at det at være/blive “ung mor” hurtigt kan blive lidt et tabu, blandt mine veninder bliver jeg hvert fald ofte mødt med en oplevelse af, at man spilder eller ødelægger sin ungdom, hvis man får børn i en tidlig alder. Selv er min kæreste og jeg pt i overvejelsesfasen som 23 og 25-årig, men jeg synes det er mega svært. For hvornår er man rigtigt klar? Føler du dig klar hvis Simon var med på den? Eller tænker du, at der er nogle ting du gerne vil opleve først, inden I slår Jer “rigtigt” ned.
Fortsat rigtig god søndag 🙂

Emma Martiny

Hej med dig 🙂

Jeg er sådan en, der altid har dømt om at blive mor, og jeg har seriøst glædet mig siden, jeg var 13 år gammel 😉 Derfor håber jeg, at det bliver muligt at “stifte familie” inden for de næste 5 år, men det er heller ikke sådan, at jeg har vildt travlt med det, så jeg venter bare tålmodigt på, at min kæreste bliver klar. Forhåbentligt bliver det inden, vi bliver 30, haha 😉

Hvis Simon var med på idéen, ved jeg faktisk ikke, om jeg ville have det på samme måde som nu. Faktisk tror jeg, at jeg ville reagere med en “aaarh, skal vi ikke lige vente et par år”-respons, hvis han pludselig ville have børn i morgen, men jeg ved det ærligt talt ikke.
For at svare på dit spørgsmål om, hvornår man er klar, så tror jeg, at jeg er lige så klar i dag, som jeg ville være om 5 år. Jeg ser det ikke sådan, at man skal opleve alt det, man gerne vil opnå i livet, inden man får børn – for hvem siger, at man ikke kan rejse med børn? og hvem siger, at man ikke kan gøre karriere, selvom man har en familie? Hvis du får børn som 24-årig, får du jo også en masse år i dine 30’er (og 40’er, 50’er, 60’er), hvor du kan prioritere dit job højere.

Jeg oplever, at mange mødre “opgiver” deres identitet for at blive mor, og sådan tror (eller håber) jeg ikke, jeg vil blive. Jeg føler ikke, at jeg pludselig skal blive mommy-blogger, ændre mine interesser og drømme eller droppe alle mine veninder, der ikke har børn, bare fordi jeg bliver forældre, og jeg tror, det er derfor, det at blive mor ikke er så langt ude i fremtiden for mig, som det er for mange andre.

Nå! Det var et langt svar, haha 😉 Jeg håber, at du kan bruge noget af det til noget? 🙂

LEAVE A

comment