Kategorier: Ikke kategoriseret

Er det dig, jeg søger?

28 COMMENTS
SHOW
HIDE
Maria Høyer

Årh hvor er det bare DØDirriterende lige nu, at du ikke bor i København, for jeg ville virkelig elske at arbejde sammen med dig og få lov til at være en del af dit skønne univers! 🙂
Vil dog høre om du har planer om a komme til Kbh i forbindelse med din lanceringen af din nye bog, om det kommer et lancerings’event’ hvor man kan få muligheden for at købe din bog og få den signeret eller lign? Det ville i hvert fald være så hyggeligt at hilse på dig og kæbe din nye kogebog af selveste forfatteren 🙂

Emma Martiny

Hej søde du 🙂
Beklager! 😉
Vi er ved at planlægge en reception i Århus, og jeg ved desværre endnu ikke, om der bliver et event i KBH. Jeg håber det! Det ville være super hyggeligt at få lov til at hilse på dig 🙂

Matilde

Lyder spændende! Kan sætte kryds ved alt undtagen mad. Jeg er vildt dårlig til madlavning….

Emma Martiny

Det er jeg glad for, du synes, Mathilde 🙂 Det er desværre et krav, at man kan lide at lave mad.

Ejj, så ville jeg lige ønske at jeg boede i Århus!!:-( <3

Emma Martiny

Ja, det er desværre smartest, hvis det er en der er geografisk tæt på mig :/

Det kan jeg skam godt forstå! Håber du finder en rigtig god en!:-)

Stine

Det lyder bare super spændende, Emma! Desværre er jeg i fuldtidspraktik på nuværende tidspunkt og er det frem til sommer

Emma Martiny

Æv hvor ærgerligt!

Hvor er det fedt, at du har så meget gang i “biksen”, at du har behov for et sæt hjælpende hænder.

Som journalist med en overbygning inden for virksomhedskommunikation og kulturformidling er arbejdsopgaverne jo interessante. Jeg er dog lige cirka ti år for gammel, bosat i Odense og mere end glad for mit nuværende job som journalist og kommunikationsmedarbejder 🙂

Jeg ville bare lige give lyd omkring, at jeg synes, det lyder som et superspændende studiejob. Og så naturligvis ønske dig held og lykke med assistentjagten.

Emma Martiny

Det er dig for 10 år siden, jeg søger, Line 😉 Hæhæ 🙂 Tusind tak for de pæne ord.

Stephanie

Øv hvor ville jeg bare gerne! Det lyder som det fedeste!
Jeg er bare meget langt fra Århus

Emma Martiny
Alberte

Ej hvor blev jeg glad, da jeg læste at det var en lønnet stilling 🙂 Det er mit indtryk, at assistent-stillinger i modebranchen er slem til at udnytte folk, der gerne selv vil slå igennem, via mange timers ubetalt arbejde. Held og lykke med at finde en assistent, og tak for en rar blog 🙂

Emma Martiny

Selvfølgelig er det lønnet. Jeg kunne aldrig finde på at udnytte folks arbejdskraft.
Og mange tak Alberte 🙂

Det lyder perfekt for mig, bortset lige fra den lille detalje, at jeg ikke bor i Århus.. Endnu! Jeg har faktisk planer om, at flytte til Århus og studere engelsk næste år, så det havde ellers været perfekt. Øv øv 😉

http://signeebbesen.dk

Emma Martiny

Du må sende mig en mail, når du flytter til Århus, Signe 🙂 Hvem ved, om jeg har brug for hjælp dér 🙂

Lea Foged

Hej Emma! Hvor er det fantastisk at det går så godt for dig 🙂
Jeg har fulgt dig siden din første kogebog (som jeg stadig er kæmpe fan af), og ville elske at arbejde for/med dig! Jeg sender en mail ligeså snart jeg er hjemme. 🙂

Emma Martiny

Spændende Lea 🙂 Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Ej, en fed mulighed, og held og lykke med at finde en assistent. Det er min egen drøm selv at kunne gøre min blog til et fuldtidsjob og skabe noget stort. 🙂

Emma Martiny

Mange tak Nikoline 🙂 Held og lykke til dig også!

Sofie

Har du en ansøgningsfrist ? 🙂

Emma Martiny

Gerne inden søndag 🙂

Caroline

Fed, fed mulighed – og muligvis mit drømme studiejob 🙂 Ærgerligt at jeg bor i København, du skulle lige have haft en gæv vestjyde som mig 😉 Held og lykke med det hele!

Fie

Fantatisk og virkelig spændende mulighed – det ville jeg bare SÅ gerne. Er tosset med din blog og elsker at lave mad! Desværre bor jeg nær København – øv. Men hvis nu du lægger vejen forbi København, evt. i forbindelse med et lancerings-event el.l., så skriv endelig. Sender også meget gerne en ansøgning, hvis noget “Københavner-hjælp” kunne have interesse! 🙂

Emma Martiny

Hej Fie 🙂 Desværre er det kun ‘århus-hjælp’, jeg har brugt for nu. Hvis muligheden åbner sig, skal jeg dog nok sige til 🙂 Tusind tak for de søde ord!

Amalie Ellegaard

Hej!
Jeg formoder at du har fundet en på nuværende tidspunkt, men hvis du ikke har og stadig søger så sige endelig til 🙂

Amalie Ellegaard

Jeg formoder, at du har fundet en, men du må skrive, hvis du ikke har, for så er jeg meget interesseret

LEAVE A

comment