Kategorier: Atelier Aarhus

Kalender-update #6 // Valg af cover

45 COMMENTS
SHOW
HIDE

Hvor ser de bare fine ud allesammen! 5 eller 6 er dog mine favoritter, synes helt sikkert jeres logo skal stå i guld, så det kan ses 🙂

Louise

Jeg kan bedst lide nr. 6.Det er pænest at 2017 står på én linje, og så synes jeg at det ser eksklusivt ud, når Atelier Aarhus står med guld 🙂

Julie

AVRA hvor er det et flot design!!! Jeg synes helt sikkert det skal være på to linjer i hvert fald. Glæder mig til at se det færdige resultat. Så sødt af dig at inddrage os lidt 🙂

Matilde

Jeg synes helt klart 2017 skal stå på en linje 🙂

Ida

5 eller 6! Atelier Aarhus skal selvfølgelig stå med guld! Og skrifttypen på de to er rigtig fin, synes jeg. Jeg kan dog ikke helt bestemme mig for, hvordan jeg bedst kan lide 2017.. Tror jeg hælder til 5!

Charlotte Clause

1 :DDen er så flot!

Line

Jeg er vild med nummer 1 🙂 den er virkelig stilet!

Ida

Nr 2 eller 6. Synes helt klart 2017 skal stå på en linje

Anne

Atelier Aarhu med blindprægning, så 2017 træder mere frem 🙂 Så fint!!!

Dagmar

Jeg stemmer på nr 6 😉

Jeg er helt vild med nr. 1 🙂 Den er virkelig smuk!

Camilla T

Jeg er mest på 5. Jeg synes også helt sikkert, at jeres logo skal være fremhævet i guld. Og det er jo stadig så “diskret” på en eller anden måde, så jeres logo heller ikke “larmer”. Men jeg synes helt klart også, det skal vises frem – og det bliver det på den måde. Og så synes jeg 2017 skal stå med fin skrift, på to linjer. På en måde synes jeg det ser mere eksklusivt ud. Og ikke så “plain”, eller hvad man siger.

Julie

Det ligner min blå bog fra Risskov gymnasium

Emma Martiny

Det lyder som en smuk blå bog 🙂

Jeg vil vove at påstå, at min blå bog fra Risskov Gymnanisum blegner en hel del i forhold til de fine designs, I arbejder med!
De puttede i hvert fald ikke guld på dengang i 2008. De fedterøve.

Jeg stemmer for 2017 på én linje, og nr. 8 er min favorit 🙂

Anne-Sofie Rask Pedersen

Jeg er mest til nummer 6

Sofie

Ingen tvivl: logo i guld! Og 2017 på linje. Skrifttypen er jeg ikke lige så sikker på som det andet, men tror jeg mest er til den sidste. Altså nr 6

Mille

Nr. 6 helt klart!!

Det ser smadder fint ud!

Mille

Lige en tilføjelse mere – jeg tror også, at det ku’ være flot at gå med nr. 6 og så bytte rundt, så 2017 står i guld og jeres navn med blå.

Hvor er den bare fin! 🙂

Nummer 5 eller 6 er klart mine favoritter!

Kram

Anna Lise

Jeg synes nr. 5 er rigtig fin! Jeg vil uden tvivl gerne have fingrene i sådan en kalender lige gyldig hvilket design i ender ud med 🙂 Held og lykke med det !

Laura

jeg er mest på 5 eller 6 ifht. skrifttype og guldpræget logo!
Først tænkte jeg egentlig at det var pændest med 2017 på en linje, meeeen synes egentlig det er ret fint at det er lidt større og på to linjer så hvis jeg skal smide én stemme må det være på nr. 5! 🙂
og hvor er den pæn i mørkeblå altså!

Louise Holm

Er vild med dem alle, men især nr. 5 og 6!

Emilie

Jeg er helt vild med nummer 5. Og så synes jeg det er super flot når jeres logo er fremhævet med guld.
Glæder mig til kalenderen kommer på gaden – så skal jeg helt sikkert have fat i sådan en!

Bettina

5 – pænest med årstallet på 2 linier

Mette H.

Jeg synes klart nr. 5 er finest! Men de er alle gode muligheder 🙂 Fortsat god arbejdslyst med projektet!
Mvh Mette

Synes nummer 6 er rigtig fin 🙂 Men for mig ville nummer 5 også sagtens kunne være et godt bud. Det irriterer dog min hjerne lidt, når 2017 ikke står på en linje 😉

Bine

Jeg synes helt sikkert, at jeres logo skal stå med guld!! Det passer godt sammen med guldkanten på bogen. Desuden er det også fint, at jeres logo måske fænger lidt mere end selve årstallet, da årstallet jo skal skiftes ud hvert år, samtidig med at jeres navn og logo forbliver det samme 😉 Så er det egenligt underordnet for mig, hvilken skrift tallet har, og om det står på en eller to linjer. Og forresten tillykke med jeres nye titel :p

Glæder mig til at se det færdige resultat! Lige nu ser den blå meget mørk ud, men det hjælper nok når man ser den i virkeligheden 🙂 Ift. hvilken skrifttype I vælger til forsiden, tænker jeg at det lidt kommer an på hvilken skrifttype I har valgt til den indvendige del 🙂 Men nummer 5 og 6 er virkelig fine!

Ida

Synes nr. 7 er den pæneste 🙂 og hvor ser det bare brand godt ud, er spændt på at se det endelige resultat!

Anika

Synes bedst om nr. 5 🙂

Isabel

Klart nummer 6. Fordi 2017 ser bedst ud på én linje, og fordi det er flot med jeres logo i guldskrift. Og så er teksterne på 1-4 for meget “Times New Roman”-agtige, synes jeg. De andre skrifttyper ser mere eksklusive ud 🙂

H

Nummer 2 eller 6. Årstallet skal klart stå på én linje, det andet ser rodet ud – og kalenderen skal vel skabe orden, tænker jeg 🙂

Victoria

Jeg glæder utrolig meget til jeres kalender kommer ud, specielt fordi jeg godt kan lide jeres koncept. Men… jeg er lidt skuffet over designet, jeg havde forestillet mig noget nyt/ moderne eller noget tredje (måske marmor mønster med guld kant), da foreslagene ligner lidt et leksikon. Faktisk har jeg også set et svensk brand der gør brug af nummer 3… Men det bare min mening, jeg glæder mig stadig til at se det endelig resultat. ☺☺☺☺

Emma Martiny

Hej Victoria 🙂 Det er helt fint, at du kommer med din mening 🙂
Vi vil gerne, at designet af kalenderen bliver klassisk. At lave et marmormønster med guldkant er smart nu og her, men vi er nok træt af marmor alle sammen om et år eller to. I fremtiden ønsker vi at lave flere forskellige covers af kalenderen til hvert kalenderår, så der bliver noget for enhver smag. Derfor er det vigtigt for os, at denne ‘basis’ kalender er så neutral (men naturligvis stadig smuk) som muligt 🙂

Jeg er helt vild med nr. 2. Jeg synes bare, at det hele spiller rigtig godt, og det ser samtidig virkelig godt ud i sammenhæng med hinanden 🙂

Logo i guld 🙂
Det mindede mig også om min blå bog fra gymnasiet.
Held og lykke med jeres arbejde!

Anna

Glæder mig så meget til at se det færdige produkt, men indtil det er klart, vil jeg sige, at nr. 6 er min favorit – det er den pæneste skrifttype, og så synes jeg det ville være en skam, ikke at have jeres fine logo i guld, så det er til at se 🙂

Pernille

Jeg er mest til nummer 6. Generelt er jeg helt vild med mørkeblå og guld sammen, så I rammer plet hos mig!! :-). Jeg er superspændt på at se det færdige resultat!! Og støtte jeres arbejde!
Tillykke med de fine titler!

LEAVE A

comment