Kategorier: små ting

Små ting

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Michelle

Elsker virkelig dine “små ting”-indlæg, så hyggelige 🙂
Lige et sidespørgsmål: jeg står overfor en flytning snart og har besluttet mig for at opdatere køkkenet med nyt porcelæn/keramik. Du viser altid så fine tallerkener og skåle i dine madindlæg, så kender du nogle mærker/hjemmesider, man kan tjekke ud? 🙂

Emma Martiny

Tak Michelle 🙂 Mange tak 🙂
Jeg har købt dem i genbrugsbutikker, arvet dem eller lavet dem selv 🙂 Jeg har også nogle ting fra Housedoctor, som jeg er rigtig glad for.

Er virkelig vild med den her slags indlæg!

Emma Martiny
Bethina

Hej sødeste Emma 🙂

Jeg kan ofte godt køre død i det der med madpakkerne, og jeg er desværre ikke den store grøntsagsspiser. Har du nogle bud på hvad man nemt og hurtig kan lave til ens madpakke uden det bliver alt for grønt?

Desuden spurgte du ind til hvilke videoer der kunne være spændende for os læsere at se, jeg har et par bud her 🙂
– Vis os dit badeværelse, hudpleje-, bade- og andre uundværlige produkter.
– Bagom din podcast – hvordan forbereder du dig, hvordan ser setuppet ud osv..
– Skosamling
– Flere vlogs! 😀
– Anmeldelse af eksempelvis caféer, forskellige typer kaffe, film, bøger, skønhedsprodukter osv..
– Små hurtige interviews hvis du møder en spændende person, eksempelvis kun 3 spørgsmål.

Emma Martiny

Hej Bethina 🙂

En madpakkeklassisker hos mig er godt brød med avocado og hytteost. Det smager bare altid godt, og mætter dejligt og længe. Ellers er æggemuffins også et godt forslag 🙂 Der kommer masser af madpakke forslag i min næste bog, så den vil jeg anbefale dig at få fat på 🙂

Og tak for alle de gode forslag 🙂 Jeg må i sving med video kameraet 🙂

LEAVE A

comment