Kategorier: Dagens outfit

En inspirerende veninde & videoinspiration

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Julie

Måske 5 modefavoritter lige nu. Eller tips til motivation og strukturering/planlægning af sine arbejdsopgaver.

Jeg glæder mig allerede til at se, hvad i to finder på! 🙂

Emma Martiny

Tak søde du 🙂

Natasja

Nu ved jeg ikke om det er ildeset, men jeg tænkte I måske kunne lade jer inspirere af YouTuberen Ingrid Nilsens serie, hun kalder Sense of Self, hvor hendes gæst skal præsentere alt hvad der repræsenterer dem ud fra ’smell, touch, sound, taste, sight’.

Nan

Hvor er flere videoer i udsigt bare gode nyheder! 🙂 Guides og favoritter er generelt altid gode. Ude over skønhedsguides så kunne faste rejse-, indretnings- og modeguides være hyggelige. Temaer med faste intervaller kunne også være ret fine fx om et område, du har god energi på. Det kunne være omkring kreative projekter, kost/madlavning, yoga, verdens anliggender og lignende. Eksperter eller erfarnere andre kunne også inviteres med. Det er altid hyggeligt med collabs 🙂

Lika

Træn med Emma 😉

Emma Martiny

LEAVE A

comment