Kategorier: Martiny Podcast

Martiny Podcast // Episode 10: Cille Veje

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Freja

Episoden med Maria fra vanløseblues fangede mig allermest. Hendes tilgang til mad kombineret med den nåde hun driver virksomhed på, det fangede mig virkelig. Men alle episoder har jo bare været gode

Emma Martiny

Tak Freje 🙂 Du har ret, Maria er simpelthen så inspirerende 🙂

Dette podcast var virkeligt vidunderligt – og enormt universelt. Også selvom jeg befinder mig – eller gerne vil befinde mig – i en hel anden branche i form af litteratur. Tak for det Emma! Du gør det virkelig godt!

Emma Martiny

Tusind tak Marie 🙂 Jeg er glad for at kunne dele noget, folk kan bruge 🙂

Line

Glæder mig til at høre den på en løbetur senere i dag:) mine favoritter indtilvidere har været: netværk og relation – fordi den var virkelig givende og inspirerende at lytte til. Derudover var den med Kia og virkelig nice, hun virker så sej og som en powerkvinde med stort P! Men de har alle sammen været virkelig gode, så håber at du fortsætter med at lave dem, for du gør det virkelig godt!:)

Emma Martiny

Jeg er sikker på, du vil synes om det Line 🙂 Rigtig god regnvejrsløbetur, søde du 🙂

Camilla

Er også helt tosset med dine podcast og ser altid frem til lørdag når et nyt afsnit kommer. Mine favoritter er klart Kia og Maria fra vanløseblues. Et af dine faste spørgsmål om hvem personen du snakker med godt kunne tænke sig at du interviewede har jeg også tænkt over. Personligt syntes jeg det kunne være super fedt hvis du snakkede med greenkitchenstories bloggeren Louisa (mener jeg hun hedder). Elsker deres mad univers, billeder og kogebøger hvorfor jeg godt kunne tænke mig at høre mere. Så nu er ønsket givet videre

Emma Martiny

Hej Camilla 🙂 Tusind tak for din søde kommentar! Det er et super godt forslag det kommer med! Det skriver jeg bag øret 🙂

LEAVE A

comment