Socca med haydari // Kikærtefladbrød med tyrkisk fetadip

14 COMMENTS
SHOW
HIDE
Louise D

Uh jeg er også helt pjattet med haydari, men har aldrig turde kaste mig ud i en hjemmegjort version. Det skal der simpelthen ændres på nu:)

Emma Martiny

Jeg er sikker på, den hjemmelavede variant også bliver et hit 🙂

Det ser og lyder virkelig lækkert.. skal helt sikkert prøve det brød.. ved du egentlig om man selv kan lave kikærtemel? Tænker man kan jo selv lave mandelmel. Eller er det så fint at det er svært at lave i en alm blender eller foodprocessor?

Emma Martiny

hej du 🙂 Det tror jeg sagtens! Jeg har fundet et link, der viser hvordan, lige her: http://tohercore.com/diy-chickpea-flour/

Hvor ser det bare lækkert ud – og jeg er vild med dine madbilleder 🙂

Emma Martiny

Tak søde du :-*

Ihh det ser lækkert ud..

P.s Hvilke/hvilket kamera har du til at tage så fantastiske billeder?

Emma Martiny

Tak Morten 🙂 Jeg bruger Olympus PEN PL-7

[…] Kikærtefladbrød med tyrkisk fetadip fra Emma Martiny: Jeg spår, at Emma Martiny får en kæmpe blog-karriere, for hun er virkelig dygtig til alt hvad hun gør. Hendes første kogebog er klart den pæneste i min samling og jeg glæder mig allerede til hendes næste. Derudover har vi vist også en fælles kærlighed for det mellemøstlige køkken og som hun skriver i indlægget her, så er hun blevet enormt glad for at bruge kikærtemel. Jeg har det sådan ca. på præcis samme måde. […]

Lisa

Det lyder jo super lækkert. kan man bare smøre brødet ud på en bradepande i stedet for at komme det i en pande?

Emma Martiny

Hejsa Lisa 🙂 Det ved jeg ærligt talt ikke. Jeg ville forsøge med en ildfastform i stedet.

[…] google viste mig, at mange andre også har lavet hjemmelavet haydari – blandt andet dygtige Emma. Så min opskrift er inspireret af hendes […]

Cecilie

Så vil jeg give mig i kast med dette spændende madbrød. Jeg er dog lidt forvirret. I teksten før opskriften skriver du at du plejer at bruge både bagepulver og natron, men i opskriften står der ingen af delene? Kan du hjælpe 🙂

Emma Martiny

Hej Cecilie 🙂 Jeg er fornyligt begyndt at lave socca uden, og da jeg forestrækker det, har jeg opdateret indlægget. Tak fordi, du gjorde mig opmærksom på det 🙂

LEAVE A

comment