Mine top 5 skønhedsfavoritter + vinder af produkter fra Dove

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Mariejh89@gmail.com

Hej Emma! Det her er et meget random spørgsmål. Har I to separate rum i jeres lejlighed eller har I selv sat en skillevæg op? Jeg overvejer at flytte ind i samme bygning men ikke hvis jeg kan risikere at få en lejlighed uden skillevæg!

Emma Martiny

Hej Marie 🙂 Der findes forskellige typer af lejligheder i komplekset, så jeg ved det desværre ikke 🙂

Mariejh89@gmail.com

Ah okay så du har en lejlighed MED skillevæg? 🙂 så søger jeg videre. Tak!

Emma Martiny

Med skillevæg 🙂

Kathrine Cramer

Hej Emma,

For det første, tusind tak for en super lækker og inspirerende blog ! ! Jeg er ret vild med den :b

Vil lige høre dig angående den der Cha Cha Tint fra Benefit. Jeg er ret interesseret i produktet, men jeg er lidt i tvivl om farven. Jeg kan forstå at der findes forskellige farver i serien? Jeg er nemlig selv blond. Så ja, jeg er lidt i tvivl om, jeg kan købe samme farve som dig. Ved du eventuelt hvor de forhandles?

På forhånd tak ! :b

Emma Martiny

Hejsa Kathrine 🙂 Jeg vil anbefale ChaCha Tint her til sommer, da den har en fin ferskenfarvet glød. Ellers er der også den klassiske “benetint”, der er mere bærrød. De andre synes jeg, er lidt for baby-pink, så dem vil jeg ikke anbefale 🙂

LEAVE A

comment