Kategorier: Ikke kategoriseret

Martiny Podcast // Episode 12: Betina Ask

6 COMMENTS
SHOW
HIDE

Dine podcasts er altså dejlige! Elsker at chille rundt og blive færdig lørdag morgen til lyden af spændende samtaler 🙂

Emma Martiny

Det lyder da også som de hyggeligste morgener 🙂

Cecilie T.

Tak for dine skønne podcasts. Har snart hørt dem alle og glæder mig til flere! Og så er din stemme altså virkelig behagelig at lytte til. 🙂

Emma Martiny

det er så skønt at høre, Cecilie 🙂 Tak fordi du tog dig tid til at kommentere.

Camilla

Hej Emma. Som også nævnt i tidligere kommentar så holder jeg også super meget af dine podcast. Jeg har dog tænkt lidt og personligt syntes jeg det kunne være super spændende at høre fra nogle seje kvinder med lidt flere år på bagen ( ikke fordi unge kvinde ikke er seje) syntes bare det kunne være spændende at høre om deres erfaringer og læringer de har taget med sig i livet og evt ting de gerne ville have vist da de var i de forvirrende 20’er (er stadig i dem et år endnu, så skal til at have styr på mit liv 😉 – NOT going to happen) f.eks syntes jeg interviewet med Cille veje var super fedt. Bare en tank her fra og igen tak for et dejligt podcast og blog

Emma Martiny

Hejsa Camilla 🙂 Det er en super god pointe, og det er bestemt noget, jeg gerne vil stræbe efter i fremtiden – også at få mænd med 😉 Lige nu er mit podcast dog mest min ‘legeplads’, og da tid ikke er det, jeg har mest af i øjeblikket, har gæsterne mest været en del af mit netværk.

LEAVE A

comment