Kategorier: Ikke kategoriseret

En ny computer?

6 COMMENTS
SHOW
HIDE

Jeg er også på computerjagt af de samme grunde som dig, bortset fra at kogebogsskrivningen er byttet ud med specialeskrivning. Min snart 5 år gamle MacBook Pro kan simpelthen ikke klare presset! Hvis du finder den perfekte computer, så send endelig et tippet videre 🙂

Sabrina G.

Jeg er lige som dig på udkig efter en ny computer! Min nuværende computer er fra Asus, og jeg har været ovenud tilfreds med den – Men efterhånden kan de nu snart 5,5 år godt mærkes! Den bliver hurtig varm, batteritiden er ikke hvad den har været trods nyt batteri, den er lidt langsom, men den virker stadig! Jeg har dog efter studiestart overvejet at anskaffe mig en ny computer, der både en mindre og lettere. Synes ALLE siger jeg skal købe en Mac bærbar, men jeg synes simpelthen det er latterligt mange penge! Jeg overvejer derfor at købe en ny Asus bærbar, da de både et blevet mindre og lettere med årene – Måske der skal være Overstående model? 🙂

Julie

Jeg har en MacBook Air til “to-go”, og derhjemme har jeg en iMac. Det fungere super godt for mig, og jeg vil aldrig gå væk fra Mac, hvor dybt det end lyder… Men det virker bare, det brokker sig aldrig. Jeg synes Windows computere har tendens til at ville opdatere så ofte, at det er irriterende… ☺️

Jeg har en Macbook Air- men den er godt nok også ved at være dårlig, når det kommer til redigering af film og når jeg vil spille spil. Den puster og brokker sig også ligesom din til tider- tror snart ikke at den kan klare “presset” længere. Overvejer at købe en ny Macbook, bare en Macbook Pro denne gang, men om det er løsningen på mine problemer, det er jo lige det.

Jeg har altid været rigtig glad for lenovo og Asus synes de er rigtig holdbare, holder god strøm og generelt fungere rigtig godt.. jeg har også altid mange ting kørende på en gang og det har virket fint.. men det er lige med at finde den model som passer en bedst 😊

Frejjack.com

Mathilde

Jeg havde fra april 2009 til april 2015 en lille Asus Eee, som jeg var super glad for! Men den blev træt og jeg måtte erkende, at den simpelthen var for lille til uni-brug.
Da jeg købte ny stod jeg og skulle vælge mellem en Asus Zenbook eller en Lenovo U330p, hvor sidstnævnte var den jeg endte med at købe. Jeg er super glad for den, og den opfylder de krav jeg stiller – let, relativt hurtig og med en god batteritid, så det ikke er nødvendigt at slæbe oplader med frem og tilbage.

LEAVE A

comment