Kategorier: Martiny Podcast

Martiny Podcast // Episode 14: Stonemuse – Michelle Nielsen

6 COMMENTS
SHOW
HIDE

Glæder mig til at høre det om lidt på min daglige gåtur med min vuf i solskinsvejret. Jeg er fan af det og dig, søde du!

Emma Martiny

God fornøjelse :-*

Cathrine

Hej Emma 🙂
Jeg er vild med dine podcast – jeg synes du er dejlig at høre på! Som du selv nævner i denne udgave, har der været mange bloggere med. Det kan jo i sig selv være spænende at få viden om en verden, man ikke kender til. Men jeg vil nu stadig mene, at det kunne give dine podcast endnu mere, hvis det var lidt flere forskellige gæster, du tog med. Anyway – det lyder også som om at det er planen, jeg ville blot sige, at jeg synes det lyder som en god plan 😉 Jeg tillader mig at komme med et par forslag til mulige gæster: Christine Bonde (sundhedsblogger), Diane Soa (Healer – du kan evt finde hende på instagram, hvis du ikke kender hende) og Karen Pallisgaard (forfatter til ‘Begynderyogabogen’) God søndag 🙂

Emma Martiny

Hejsa Cathrine 🙂 Det lyder til, at vi er enige 😉 Tak for dine forslag 🙂

Sille

Det er simpelthen så fine podcasts.

Emma Martiny

LEAVE A

comment