Sprøde, mexikrydderede blomkålsbidder

11 COMMENTS
SHOW
HIDE
Charlotte

Jaaa! Hvor ser de gode og lækre ud! Glæder mig til at prøve dem! 🙂

Emma Martiny

Do it! De er så-så gode 🙂

Mette H.

Ej, jeg har sådan glædet mig til den her opskrift! Det ser for sygt lækkert ud! :-))) Må prøve den snarest muligt.

Emma Martiny

Du kan også tro, det smager godt, søde du 🙂

Anne-Marie

Hvis man nu får ondt i maven af kikærtemel, er der så noget andet der kan bruges i stedet? De ser afsindigt lækre ud.

Emma Martiny

Hm.. jeg har ikke prøvet andet. Måske almindeligt hvedemel? 🙂

Laura

Hej Emma!
Jeg har netop lavet disse, og seriølle(!); de er SÅ gode. Tusinde tak! Jeg glæder mig til at nyde godt af din kommende bøger 🙂

Emma Martiny

Hvor er det bare dejligt at høre, Laura 🙂 Skønt, du tog dig tid til at skrive respons 🙂

Jeg lavede disse forleden og de var super lækre! Min mand var desværre ikke helt så stor fan (han ville gerne have dem endnu sprødere) så jeg tænkte om du havde nogen erfaring med at blande krydderierne med kikærte melet og skippe de ‘våde’ ingredienser og dermed hele ‘glace’ delen?

Emma Martiny

Hejsa Christina 🙂 Det kan du sagtens. Gør jeg også sommetider 🙂 Det bliver mere sprødt, men mindre “hot wings” agtigt 🙂

Helt perfekt! Det vil jeg prøve en af de nærmeste dage!

LEAVE A

comment