Kategorier: Kogebog

Mød min nye baby

14 COMMENTS
SHOW
HIDE
Marie

stort tillykke! den ser godt nok fin ud. Den er jeg nok nødt til at se lidt nærmere på 🙂

Emma Martiny

Tusind tak, Marie 🙂

Irma

Hvor er du sej søde Emma! Det er hyggeligt at følge med på sidelinjen og se, at du har der rigtig godt 🙂

Din finde bog skal helt sikkert stå hjemme på min hylde!

Knus Irma

Emma Martiny

Hvor hyggeligt med en kommentar fra dig, søde <3 Håber også, du har det skønt. Kram!

Jeg bestilte et eksemplar i går på Saxo bare fordi, og jeg glæder mig SÅ meget til, at din kogebog kommer hjem til mig. Jeg er helt sikker på, at dine to kogebøger bliver min redning det første stykke tid i min nye lejlighed <3 Endnu en gang tillykke og kram!

Emma Martiny

Tusind tak søde Marie 🙂 Jeg håber, de kommer til at pynte fint hjemme hos dig. Mange tak for støtten!

Anne Katrine

Stort tillykke med bogen Emma, den skal uden tvivl på ønskelisten til min fødselsdag! Det er en fornøjelse at læse med på din blog, det er tydeligt at mærke, at du lægger meget energi i alle de projekter, du har gang i.

Emma Martiny

Tusind tak, Anne Katrine 🙂 Jeg er glad for, at man kan mærke, hvor passioneret jeg er 🙂

Shay

Ih, hvor er den fin. Jeg har egentlig (af ukendte årsager) altid været overbevist om, at kogebøger da var spild af penge – for man kunne jo bare finde opskriften på nettet og printe den ud… Men lige din bog synes jeg alligevel gerne må finde vej hjem til mit køkken. Den er i hvert fald skrevet på min ønskeliste til min fødselsdag om 3 ugers tid 😉

Emma Martiny

Hvor er det bare skønt at høre, Shay 🙂 Jeg håber virkelig, at du vil synes, at den er dét værd 🙂

Sabrina G.

Jeg synes da jeg skrev en kommentar igår, men må ikke have fået trykket på send, så jeg prøver lige en gang til: Stort tillykke med din nye kogebog, Emma! Der er god grund til at være både glad, stolt og rørt. Igen: Du er simpelthen så sej! 🙂 Det er klart at noget så stort, efterlader kroppen med en vandfald af følelser. Jeg glæder mig til at få fingrene i din kogebog, smage på maden, hilse på dig IRL og ikke mindst være med til at fejre det på søndag 🙂

Emma Martiny

Hej søde du 🙂 TAK for alle de pæne ord. Du kan tro, jeg glæder mig til at vise dig bogen. Hvor er det fedt, at du kigger forbi på søndag 🙂

Hvor er det bare en sindssygt flot bog, Emma! Kæmpestort tillykke, det må virkelig være fantastisk 🙂 Jeg må hellere få fingrene i den!

Emma Martiny

Tusind tak søde :*

LEAVE A

comment