Kategorier: Outfit Recap

Outfit recap #9

5 COMMENTS
SHOW
HIDE

Har man lov at være så lækker som dig? Jeg er faktisk ikke helt sikker…Hold nu op, Emma <3

KH Maria

Emma Martiny

Haha! Hvor er du SØD 😉

Nicoline

Har lige bestilt bogen – yay! Er dårlig til at bruge penge på den måde, men jeg ved, at det her vil gøre mig SÅ glad, når den kommer! Jeg glæder mig allerede 😉

Emma Martiny

Yay Nicoline! 🙂 Jeg håber, du vil synes, at den er pengene værd! Den bliver sendt afsted til dig i morgen 🙂

Sabrina G.

Jeg synes klart bedst om nr. 2 og 3! Jeg havde selv set på en kjole lignede nr. 3 dog bare i en helt flaskegrøn farve og så i silke, SÅ lækker! Men desværre var den der ikke i min størrelse, så måtte lade den hænge… Nu ærger jeg lidt mere over det, fordi jeg kan se hvor flot du bærer den 🙂 Jeg ved endnu ikke heeeelt hvad jeg synes om bukser med flare… Tror bare ikke det er min thing :-/

LEAVE A

comment