Kategorier: Kogebog, Video

Video: Et kig ind i min nye kogebog “Herlig & ærlig mad”

13 COMMENTS
SHOW
HIDE
Christina

Uh hvor ser det hele bare SÅ lækkert ud, Emma! Ville ønske jeg boede i Danmark og havde mulighed for at købe din bog. Det er ikke muligt når man bor i udlandet, er det? Stort tilykke med din smukke bog!

Emma Martiny

tusind tak søde :* Jeg tror, at SAXO sender til udlandet 🙂 Hvor er det dejligt at høre, at du overvejer at købe den 🙂

Marie

Den ser SÅ lækker ud, din bog! Den skal helt sikkert øverst på ønskelisten!
Din video er også rigtig fin, men jeg synes godt det kan være lidt anstrengende at der er lagt lyd ind over, når du snakker. Du må endelig ikke tager min kritik for tungt, for jeg synes bestemt du er vanvittig dygtig og jeg er vild med dine blogindlæg og videoer, men jeg tænkte bare, at jeg måske ikke var den eneste der ikke kunne abstrahere fra baggrundsmusikken 🙂
Ellers virkelig godt arbejde, jeg nyder at følge med både her og på dine podcasts!

Caroline

Kæreste Emma, jeg har lige fået din smukke bog ind af døren og jeg er BLÆST BAGOVER over den! Jeg har kigget samtlige sider igennem og glæder mig til at afprøve opskrifterne 🙂

Caroline

PS synes simpelthen at det hele er så gennemført. Sindssygt godt arbejde og vildt personligt med en lille hilsen i bogen. Tusinde mange tak! 🙂 <3

Emma Martiny

Det er mig, der takker Caroline. TAK <3

Tilde

Jeg havde lige tænkt, at det kunne være den perfekte fødselsdagsgave til weekenden fødselar – men måtte opgive at finde den i boghandlerne… Så nu har et købt et eksemplar til mig selv i stedet på saxo 🙂

Emma Martiny

Det er jeg bare SÅ glad for at høre, Tilde. Tusind tak <3

Cecilia

Så er bogen også klikket hjem til mig. Glæder mig SÅ meget til at den ankommer. Det er jo næsten træls det er weekend 😉
Jeg elsker din første kogebog, og jeg er sikker på den nye er mindst lige så inspirerende.
Rigtig god weekend samt god bogreception på søndag 🙂

Emma Martiny

Tusind tak søde 🙂

Cecilia

P.S. Kæmpe tillykke med bogudgivelsen <3

Hvor er den virkelig fin. Og kæmpe! Man får da helt sikkert noget for pengene 😀

Jeg har været lidt i tvivl om, om jeg skulle eje den. Jeg tåler nemlig hverken gluten eller mælk, men umiddelbart ser det ud som om, det ikke er noget problem. Eller at der i hvert fald er en masse opskrifter uden disse ting, eller hvor disse ting nemt kan udskiftes med alternativer, som jeg kan tåle. Din gennemgang har derfor virkelig overbevist mig om, at jeg umuligt kan leve uden den 😉

Den er SÅ flot! Den skal helt sikkert på min ønskeliste, ellers så køber jeg den selv 😉
Igen, kæmpe tillykke med bogen, og meget fint indblik som kun gør, at man ønsker sig den mere.

http://www.jannifromtheblog.dk

LEAVE A

comment