Kategorier: Martiny Podcast

Martiny Podcast // En kæmpe tak + Sæsonfinale

10 COMMENTS
SHOW
HIDE

Endnu et tak til dig, søde Emma! Kommer til at savne at høre din podcast hver lørdag morgen – men forstår virkelig også, at du har brug for lidt ro ovenpå kogebog osv. Glæder mig til at lytte videre i fremtiden! Kram

Josefine

Dejlig afslutning på podcastet. Glæder mig til at følge med i næste sæson.
Tillykke med bogen Emma! Jeg har gemt et tilgodebevis netop til formålet, og vil nu smutte ud og købe bogen. Jeg bruger mange af dine opskrifter hver uge. Bla. dine sunde boller med boghvedekerner – dem bager jeg hver uge. Håber du får en dejlig dag til receptionen i morgen. Kh Josefine

Hvor er det vildt, at du allerede har lavet 18 afsnit! Jeg har stadig nogle til gode, men de er gemt på min podcast-app, så jeg nemt kan finde dem frem. Kan huske du offentlige dit nye podcast-projekt, da min kæreste og jeg sad i et telt i Australien, og selvom nettet haltede lidt, lykkedes det mig at få hørt første episode. Synes det er vildt inspirerende at følge dine projekter! Forstår slet ikke, hvordan du kan overskue studie, kogebog, kalender, podcast, blog og alt det udenom (venner, familie, træning osv.), men det er pisse inspirerende at følge med fra sidelinjen – også selvom jeg ofte bliver lidt forpustet, haha 😛 Det er fedt at se, hvordan du bare kaster dig ud i ting, når du får en idé og slet ikke lader dig begrænse. Sådan virker det i hvert fald på mig, når jeg læser mig 🙂 Hørte i øvrigt dit podcast med Cille Veje i sidste uge, og indtil videre er det nok det, jeg synes allerbedst om! Tog mange guldkorn med derfra 🙂 Glæder mig til at høre de øvrige og se hvad du finder på i næste sæson! Og tillykke med din nye kogebog for fanden 😀

Mette H.

Hej Emma.
Jeg har været meget glad for at lytte til dit podcast som en form for selskab, når jeg har gået en tur, gjort rent eller lavet mad 🙂
Jeg glæder mig allerede til næste sæson! Jeg har tænkt, at eftersom du har haft et “blogger-fokus”, kunne det være spændende at høre et interview med en blogger, der “pensioneret” (fx Sofie fra Sofies Blog), for ligesom at få en anden vinkel. Ellers er jeg spændt på at høre, hvad du finder på… 😉
Kh Mette

Tillykke med det hele! Og tak for nogle virkelig inspirerende podcasts – glæder mig til at der kommer flere i fremtiden! Og nyd nu det hele, og vær glad for alt det du har opnået 😀

Life coachen er stolt! (emoji der klapper i hænderne)

Man skulle tro, du havde taget en coachuddannelse med alle de værktøjer, du får nævnt i episoden 😉

Virkelig fin episode – og fedt, at du lige giver os lyttere et spark bagi til at gå efter det, vi drømmer om 🙂

Kram til dig

Sofia

Hej Emma! Jeg har virkelig nydt at lytte til ALLE dine episoder. Og mange af dem flere gange. De har virkelig redder mine togture! Har lært så meget af dine solperioder især.
Jeg har et ønske til et interview. Kunne vildt godt tænke mig at høre dig snakke med blogger/youtuber Carla Chloe 🙂

Emma Martiny

Hvor er det bare dejligt at høre, Sofia 🙂 Vildt godt forslag! Jeg vil super gerne have fat i Carla 🙂

Mette

Kære Emma. Dejlig afslutning på dit podcast, du fortjener din succes! Jeg “ønsker mig” Andrea Elisabeth Rudolph til næste sæson 🙂 held og lykke med alle dine projekter!

Emma Martiny

Mange tak Mette 🙂 Det er et super godt forslag – det skriver jeg bag øret 🙂

LEAVE A

comment