Kategorier: Ikke kategoriseret

Ses vi i eftermiddag?

5 COMMENTS
SHOW
HIDE

Æv, da at der er så langt til Aarhus idag, den ser meget meget lækker ud den bog 🙂 Tillykke med den og god “fest” senere idag!

Smil fra Michala

Emma Martiny

Tusind tak Michala 🙂

Sabrina G.

Ja! Er du vimmer jeg glæder mig! 🙂 Fuldte med i klargøringen i går på Snapchat, og jeg synes simpelthen det ser ud til at være blevet så fantastisk flot! Solen skinner og jeg er sikker på det bliver en fantastisk reception 🙂 Min veninde og jeg ser hvert fald frem til at kigge forbi!

Emma Martiny

Tusind tak for, at I kom forbi søde Sabrina 🙂 Det var så hyggeligt at hilse på dig :*

Jeg ville have elsket at svinge forbi, men må desværre lade mig se slået af distancen 🙁 Håber receptionen har været fantastisk! <3 Klem

http://cillesunivers.dk/

LEAVE A

comment