Kategorier: Ikke kategoriseret

Små glimt fra #Herligogærligmad bogreception

12 COMMENTS
SHOW
HIDE
Mette H.

Det var virkelig en fornøjelse at møde dig, Emma. Skørt hvordan man kan blive helt starstruck over at skulle møde dig – og så er du bare så nede på jorden! :-)))
Tak for lækker mad, en smuk og inspirerende kogebog. Held og lykke med eksamen!
Kh Mette

Emma Martiny

Hej søde Mette 🙂 Det var så hyggeligt, at I kiggede forbi. Selvfølgelig(!) er jeg nede på jorden. Tro mig, jeg var meeeget mere nervøs ned dig 😉 Klem!

Andrea_CPH

Jeg fik min bog med posten i sidste uge og glæder mig til at afprøve nogle af retterne.

Hvor er det en smuk kogebog du (endnu en gang) har kreeret 🙂

Pøj-pøj med eksamen!

Laura

Hej Emma

Stort tillykke med udgivelsen. Du er SÅ sej, og en stor inspiration på så mange måder 🙂
Bogen er netop klikket hjem i to eksemplarer – ét til mig selv, og ét til min mor i anledning af mors dag. Dén ved jeg bare, hun bliver glad for!
Klem Laura

Melanie

Woow den fineste kogebog. Tillykke med den Emma. 🙂
Hvor er din kjole fra?

Hvor er det spændende, og hvor er jeg ærgerlig over ikke at være kommet derhen! Jeg havde skrevet det i kalenderen, men lige pludselig fik jeg uventet besøg, og så var det ligesom det.
Godt at høre du havde en dejlig dag, så er det jo som det skal være!Du er vanvittigt sej, Emma 🙂

Michelle

Det lyder som en helt fantastisk dag Emma! Du ser simpelthen fuldstændig fantastisk ud! 🙂 held og lykke med 48 timers eksamen. 🙂

Sabrina G.

Endnu engang tusind tak for et fantastisk fint arrangement og en rigtigt lækker kogebog, Emma! Jeg er virkelig imponeret over hvordan du tog dig tid til at gå rundt og snakke med alle os, som var mødt op – Det synes jeg virkelig er god stil! 🙂 Og jeg kan godt forstå hvis du satte lidt ekstra pris på famile, kæreste og assistent i søndags. Det var så tydeligt de bare ville have du skulle nyde DIN dag i fuldedrag, og det var man slet ikke i tvivl om at du gjorde! Det var SÅ skønt at hilse på dig i virkeligheden, du virker som sådan en hjertevarm person, der virkelig vil folk det bedste 🙂 Nu må jeg hellere stoppe min lange rosende smøre (selvom jeg sagtens kunne forsætte) og ønske dig held og lykke med eksamen i dag!

Emma Martiny

Hej søde, søde du 🙂 Undskyld det sene svar – jeg har været lidt off siden reception + eksamen, så er ikke lige nået til at svare på kommentarer. Endnu en gang 1000000 tak fordi, I kiggede forbi. Det betød rigtig meget for mig. Dejligt, at I havde en god dag 🙂

Line

Bliver nødt til at høre, hvor den fantastiske kjole er fra?:)

KÆMPE tillykke med udgivelsen af din anden kogebog. Det er simpelthen for sejt 🙂
Fantastisk at det gik så godt med receptionen, og jeg ville selv gerne have kigget forbi, men var ikke rigtig på dansk jord.
Glæder mig til at tilberede mad fra både din “gamle” og nye bog snarest.

Sabrina G.

Endnu engang tusind tak for et fantastisk fint arrangement og en rigtigt lækker kogebog, Emma! Jeg er virkelig dybt imponeret over, hvordan du tog dig tid til at gå rundt og snakke med alle os, som var mødt op – Det synes jeg virkelig er god stil! 🙂 Og jeg kan godt forstå hvis du satte lidt ekstra pris på familie, kæreste og assistent i søndags. Det var så tydeligt de bare ville have du skulle nyde DIN dag i fuldedrag, og det var man slet ikke i tvivl om at du gjorde! Det var SÅ skønt at hilse på dig i virkeligheden, du virker som sådan en hjertevarm person, der virkelig vil folk det bedste 🙂 Nu må jeg hellere stoppe min lange rosende smøre (selvom jeg sagtens kunne forsætte) og ønske dig held og lykke med eksamen, som forhåbenligt er gået godt? 🙂

LEAVE A

comment