Kategorier: Ikke kategoriseret

Konkurrence: Vind A-Derma Protect solserie

173 COMMENTS
SHOW
HIDE
Rebecca R. M.

Jeg skal på Roskilde Festival til sommer, og vil enormt gerne være godt beskyttet imod solens stråler. Man er så meget udenfor, og mit overskud ift fedtet solcreme er på 0 når jeg er på festival. Er par lækre solcremer ville være alt for nice!

Mette H.

Det ville være perfekt at pakke i kufferten, når jeg skal på ferie i Portugal med min familie! 🙂 Derudover skal jeg bruge min sommer på at nyde Aarhus, fejre mine forældres sølvbryllup og læse en masse bøger (forhåbentligt i en park i sommersolen!).
Jeg krydser fingre! 😉

Susanne

Hej søde Emma. Elsker din blok, som jeg lærte at kende for kun en uges tid siden, men jeg er så vild med den og har siddet og læst dine tidligere indlæg, hver gang jeg har haft en ledig stund. Virkelig en fornøjelse.
Min sommer skal gå med at ligge på græsplænen i vores have og læse gode bøger, lave vandkamp med mine drenge og køre til stranden, spise lækre is og lave lækker grill mad. Min mand er gået i gang med at bygge en kæmpe garage, som inkluderer vores feriebudget, så vi ser frem til en spareferie i år, men egentlig så glæder jeg mig til en ferie uden planer, hvor man kan nyde at sove længe, stå op og så planlægge dagen, som man har lyst til. Det var lidt om mine planer. Pøj pøj med eksamen og rigtig dejlig ferie til dig. Kh Susanne

Kathrine Antonsen

Jeg skal muligvis til Barcelona i to uger og ellers en dansk sommer med familien… og hvis vejret bliver for ringe stikker vi nok af til Berlin, London eller Paris i et par dage ☀️
God sommer med forhåbentligt mere af det gode vejr

Arnthrudur

Lige nu sidder jeg og skriver speciale og glæder mig ekstra meget til sommer hvor vi venter en lillebror. Jeg plejer altid at rejse hjem til island om sommeren eller rundt i verden så jeg glæder mig til at at være “grounded” her i Aarhus mens vi venter på den dejlige tilføjelse til familien. Så kan vi også nyde vores fine have. Jeg har en meget lys og fin islandsk hud som jeg arbejder hårdt for at beskytte for solens stærke stråler. Desuden er der en kommende storebror på snart 1,5 år som har arvet min lyse hud og elsker at lege udenfor. Derfor ville Derma produkterne falde i rigtig god jord herhjemme.

Sarah

Jeg skal på flere festivaler med dejlige venner, det bliver både Musik i lejet, Roskilde Festival og Heartland Festival. Derudover har mine forældre inviteret mig og min kæreste til Toscana. Jeg skal drikke lækker lokal vin og gå lange ture i solen (Læs: solcreme) 🙂

Cemille

jeg skal rejse med min kæreste

Anne-Katrine

Jeg skal nyde min sommer sammen med min kæreste og min familie. Vi skal blandt andet på en tur til Kreta, som også bliver en ‘på gensyn’-ferie til min søster, som skal 9 måneder til Australien. Hvem ved, måske den her solcreme er den, hun skal smøre sig ind i i den Australske sommer? Jeg vil i hvert fald dele min solcreme med hende på Kreta 🙂

Min sommer skal bruges på en tur til KBH,arbejde og ellers satser jeg på en primitiv campingtur med mine veninder, hvis der bliver tid til det. Som du kan høre, satser jeg på høj solskin hele sommeren her i DK – så solcreme er essentielt! 😉

Annika Johansen

Jeg skal bruge min sommer på at sejle med min kæreste. Vi købte en sejlbåd sidste år, og efter at have sat den lidt i stand kan vi tage på sommerferie i den. Derfor vil det være fantastisk at vinde nogle rigtig gode solcremer, specielt til ansigtet, da min hud er meget udsat i solen. 🙂

Nina

Jeg skal en måned til Californien (solbeskyttelse must needed) og 14 dage til Færøerne (not so much)

Sikke en god konkurrence! Jeg vil så gerne være mere opmærksom på at bruge solfaktor.

Jeg skal bruge min sommer på at passe min lille nye hvalp. Han er netop ankommet, og han er helt fantastisk. Så vi skal udforske verden sammen. 🙂

Krydser fingre!

Julie

Jeg bliver snart mor igen, så jeg skal bruge sommeren herhjemme med min lille familie. Ingen planer og bare masser af hygge og ro 🙂
Og forhåbentligt masser af sol og varme. Jeg er lidt til den hysteriske side mht solcreme, så den præmie ville være et stort hit hos mig 🙂
Held og lykke med eksamen!!

Cam

Jeg skal bruge denne sommer på at finde et job. Men ellers er jeg blevet inviteret til Italien, nærmere sardinien, dette betyder sol, strand og lækker mad OG solcreme! Derfor håber jeg at vide lidt gotter, som jeg kan dele med min dejlige mor på vires ferie 🙂

Amalie

Jeg skal tilbringe min sommerferie i Guatemala sammen med min familie 🙂

Anne Katrine

Roskilde festival bliver starten på min sommer, og der ville solcremen være rigtig god at have med 🙂

Caroline H.

Jeg skal helt sikkert smøres ind i solcreme, så jeg kan nyde en tur til rom med min søde søstre og min mor 🙂

Louise

Jeg ved det endnu ikke. Måske skal jeg arbejde, måske skal jeg søge arbejde og nyde sommeren for fuld smadder sammen med min datter – uanset hvad kunne vi godt bruge en masser lækker solcreme, for vi er godt blege og rødhårede 🙂

Britt

Jeg skal på ferie med min familie og kæreste. Jeg skal arbejde og derudover skal jeg slappe rigtig meget af.

Line S

Jeg skal i praktik hele sommeren som eventkoordinater, men alle mine weekender skal bruges i sommerhus enten med venner eller familie! Plejer ikke at være typen der planlægger, men vil så gerne have noget ud af mine weekender, nu hvor jeg ikke har ferie 🙂 Og forhåbentlig kan jeg drage nytte af alt det lækre solcreme på sommerhusets terrasse!

Line

Jeg skal bruge første halvdel af min sommerferie på at arbejde, da jeg er studerende, og lige skal have tjent en masse penge. Så kan jeg nemlig tage på ferie med min søde veninde i starten af august, og ellers håbe på sommeren i DK viser sig fra sin bedste side 🙂 Så en god solcreme bliver nødvendig.

Anette Ninon

A- Derma er det jeg vil bruge til at beskytte min sarte hud( efter strålebehandling) for jeg vil frygtelig gerne med familien på ferie til Mallorca til sommer.

Jeg skal til Thailand med min kæreste og datter på 4 år, så den skal stå på solskin, is og selvfølgelig solcremer 🙂

Sophie B

Jeg skal kysse mine kære i et telt på en græsplæne med lyden af bølger og grillpølser der eksploderer 😉

Det ville være så dejligt at vinde, så kan jeg nyde min sommer i Barcelona med min kæreste uden bekymringer om at blive forbrændt.

Victoria

Jeg skal bruge min sommerferie i Vietnam sammen med min søde kæreste! Jeg glæder mig helt vildt, da pengene som studerende desværre ikke så tit gør det muligt at tage de helt store ture. Dog er jeg ligesom dig også meget lys i huden, hvorfor jeg skal have stocket up på noget faktor 50+, inden vi tager afsted den 20. juli! Derfor ville denne her præmie være meget værdsat!

Heidi

Jeg er lige startet på job og har ikke så neget ferie . Så derfor bliver det bare til en enkelt Kbh tur fir mig .

emilie p

det ville jeg elske at vinde 😀 har til sommer skal jeg på en uges ferie med min familien i Kroatien og så håber jeg at mig og min kæreste kan finde noget ferie at tage på 🙂

Lærke B

Denne sommer skal kæresten og jeg rejse til Italien for første gang. Er så spændt:) Så forkælelse i form af solcreme kunne være godt, for jeg har en sensitiv hud (BLEG) 😉
Derudover skal min sidste lange sommerferie som studerende nydes, for til sommer 2017 er jeg uddant kand.psy. Jeg glæder mig til at høre om dine ønsker for den kommende sommer, kære Emma?

P.s Tak for dit dejlige arbejde med bloggen, jeg nyder at tjekke ind hver dag:)

Solskin herfra:)

Jeg skal være teamleder for Camp True North og se en masse modige unge udvikle sig – yaaaa!

Derudover skal jeg arbejde, kysse min kæreste, grille på Charlottenlund Fort, drikke rosé på altanen med gode venner og forhåbentlig en sommerhustur eller tur til Syden.

Klager ikke 🙂

Louise

Jeg skal 3 uger til USA, californien, så jeg har i den grad brug for solbeskyttelse! Samtidig er jeg på en kur fra hudlægen som gør jeg skal passe ekstra godt på min hud mod solen denne sommer, så denne give away ville være helt fantastisk at vinde! Jeg krydser fingre 😀

Simone

Denne sommer står på bryllup for min kærestes og mit vedkommende, så en decideret ferie bliver det nok ikke.. Så den danske sol har jeg tænkt mig at skulle nyde i stor stil i år 🙂

Pernille G

Jeg skal til Spanien i en uge med hele min mors familie – kan ikke vente 😉

Sikke en dejlig giveaway 🙂

Jeg skal bruge min sommer på at være sammen med familien. jeg tager hjem og besøger min mor og min bror. Og så tager vi på en fælles ferie sammen med min kæreste også. Vi skal bare have fundet et sted! Vi er endnu ikke blevet helt enige om lokation endnu – der er jo så mange lækre steder! Men det skal vi planlægge her i weekenden og jeg glæder mig virkelig til at få planlagt noget, så vi rigtig kan begynde at se frem til ferien!

Emilie B

Jeg rejser til Italien med min far, mor, lillesøster, onkel, tante, kusine og to fætre, hvor vi skal hygge sammen i to uger, hvilket jeg glæder mig enormt meget til! Derudover skal jeg flytte hjemmefra, så der kommer også til at gå en del tid med flytningen, hvilket nok er højdepunktet i min ferie 🙂

MarianneS

Dejlig konkurrence 🙂 Jeg skal bare hygge herhjemme i det danske sommerland – så håber på masser af sol.

Sophie

Jeg skal på Roskilde hvor jeg satser på at drikke øl i solen (krydser fingre for perfekt festival-vejr) og derefter smutter jeg til Kreta, hvor solcreme også er et must! Jeg krydser derfor fingre for at jeg er den heldige 🙂

Mathilde K

Ej hvor vil jeg gerne vinde de produkter! Min hud er enormt sart så jeg sørger for altid at bruge faktor 50 lige så snart den første forårssol titter frem. Men solcreme er dæleme dyrt i længden, specielt hvis man, som du siger, gerne vil have noget som ikke fedter og opfører sig bare nogenlunde under make-uppen.
Jeg skal bruge min sommer i Spanien, på skønne Samsø og som turist i egen by, Aarhus med alle mine yndlingsmennesker 😀

Anja

Jeg skal have tid til at gøre alle de ting, som jeg ikke har tid til i hverdagen! 😀

Lilja

Jeg flytte mine ting hjem fra højskole, hvorefter jeg skal gøre mig klar til at flytte til Sverige for at studere. Jeg har lige fået tilbud om en uge til Frankrig med min familie – så det ville være så skønt med noget godt solcreme fra et mærke jeg har hørt godt om. Hvad mon du skal? 🙂

Kathrine

Jeg nyde den (forhåbentlig) gode danske sommer med familie, venner og kæreste.

Mia Laursen

Min sommers højdepunkt er Skanderborg festival! Udover det skal jeg et smut til Skagen og ellers bare arbejde hele sommeren 🙂

Trine Bie

Jeg ELSKER A-Dermas produkter og med min sarte lyse hud, lyder produkterne jo helt perfekte til at få den bedste beskyttelse hen over sommeren. Det ville være den dejligste forårsgave! 🙂

Ditte H

Jeg skal en weekendtur til Hamborg og 10 dejlige dage på storby- badeferie i Rom. En lækker solcremes serie vil sikkert blive elsket i løbet af hele sommeren!

Maria

Jeg skal til Berlin med min kone og så skal vi sætte vores hus istand 🙂

Camilla Nyegaard

Jeg skal SÅ meget nyde mine børns leg i haven, min køkkenhave og ikke mindst solens stråler på terrassen. Udflugter rundt omkring i sommerlandet skal vi også bruge tid på.

Laura

Jeg skal desværre mest bruge den på at skrive speciale, der skal afleveres midt i august, men jeg håber virkelig også at jeg får tid til at nyde den danske sommer lidt 🙂

Dorthe Elkjær

Jeg skal slikke sol på Marselisborg med den lækreste italienske is i hånden, danse en hvirvel af støv op på grøn koncert og en uge til toscana og vandre og drikke vin i bjergene. Så Derma solcremerne ville bestemt være til stor gavn, så jeg kan undgå en branket næse i den stærke sommersol 🙂

Simone

Jeg skal starte min sommer med en uges Roskilde Festival hvor jeg sådan håber at jeg får brug for solcreme…. Herefter skal jeg nyde den danske sommer med min familie, og min helt nyfødte nevø (åhhh skruk!!) (og være nervøs helt indtil 31.7 – hvor vi jo får dommen ang. studiestart)
God sommer.

Michelle

Min mand, to børn og jeg tager i sommerferien til Frankrig på campingferie. Vi har alle meget sart lys hud så det ville virkelig være dejligt at vinde deres solcreme, da jeg ved hvor virksomme A-derma serien generelt er til følsom og sart hud da det er nogle af de få cremer mine børn kan tåle uden at få udslæt.

Charlotte Louise

Jeg skal på sommerferie til både Indonesien og Italien, og jeg glæder mig helt vildt! Og ellers skal jeg bare nyde solen i København 🙂

Jeg ELSKER allerede A-Derma og sværger til deres Exomega creme <3 Den er så god og mild! Kunne viiiiirkelig godt tænke mig at prøve deres solcreme, især den matte lyder helt fantastisk 🙂

Sabrina G.

Jeg skal bruge meget af min sommerferie på at arbejde, da der desværre ikke er så meget tid ved siden af studiet til hverdag. Meeeen jeg skal også i sommerhus med hele min familie+kærester i Blokhus og det glæder jeg mig til! Min hud er dog vanvittig sart i forhold til solen, og min familie driller mig altid når jeg står og tager solcreme på, fordi de mener jeg godt kan bruge lidt farve på min blege krop 🙂 Får jeg ikke en god solcreme på bliver jeg rød i løbet af få timer i solen. Det vil være lækkert med sådan nogle lækre solprodukter her til sommer, så jeg forhåbenligt kan undgå at blive forbrændt!

AnnaRita

Jeg bliver mor for første gang her i maj, så skal bruge hele min sommer med at hygge med guldklumpen og trille hende land og rige rundt

Louise

Min sommer skal bruges på arbejde og forhåbentlig en masse udflugter med børn og mand 🙂

Line Christensen

Jeg skal arbejde i sommerferien, og nyde en velfortjent uge på Kreta med min dejlige kæreste. Det glæder jeg mig utrolig meget til da vi sidste år ikke kom på sommerferie på grund af min kærestes udlandssemester i syd Korea 🙂 Derfor kunne jeg jo virkelig godt bruge en omgang lækker solcreme 🙂

Mette Glerup Kristensen

Jeg blev mor for 6 uger siden <3 så der er ingen tvivl om, at sommeren skal bruges i det fri, den kommer til at byde på mange, lange, daglige gåture – derfor har den seneste vejrudsigt, da også fået mig til at tænke at jeg skal have tanket op med god solcreme, som jo absolut bør være en del af min daglige rutine, når der står så meget ude-tid på programmet! 🙂

Ditte Rasmussen

Ej hvor lækkert 🙂 Denne sommer skal jeg nyde på Bornholm, så jeg håber vejret bliver godt herhjemme 🙂

Mette

Min plan er at trille gaderne tynde med barnevognen med sol i fjæs. Synes at det er lidt en udfordring at huske solcreme når man blot render rundt i kbh’s gader, men kan tydelig mærke på min hud om eftermiddagen at min hud har været udsat for sol. Så må hellere igang med solcremen inden jeg bliver alt for rynket!😜 Hvor er de fine sko på billedet fra? Det er lige sådan et par jeg mangler!

Agnete

Jeg skal på 3 ugers udgravning i juni. Min erfaring siger mig, at solcreme er en nødvendighed, når man går og kigger ned i jorden så mange timer dagligt. Jeg blev helt solskoldet i nakken af det for et par år siden. Derudover håber jeg på at kunne nyde den danske sommer resten af tiden. 🙂

Julie

Jeg skal bruge sommeren på at flytte, da jeg forhåbenligt kommer ind på min uddannelse. Ellers skal jeg rejse til Stockholm og nyde, at min kæreste kommer hjem fra højskole :))

Kirstine H.

Jeg skal på North Side, til Østrig og Kroatien med min familie og kæreste, i sommerhus og arbejde 4-5 ugers tid 🙂 har heldigvis en dejlig lang uni-sommerferie 😉

Camilla A

Sikke en lækker og brugbar præmie!
Jeg har faktisk ikke lagt de store planer endnu, men jeg skal uden tvivl nyde min sidste, lange sommerferie som studerende og tilbringe en masse tid med min familie og søde veninder. Jeg krydser fingre for, at vi får en dejlig varm sommer i Danmark i år. 🙂

Pia Sroka

Jeg skal bruge sommeren sammen med min familie, vi bliver hjemme i dejlige Danmark, tager til stranden,forlystelses parker,og koncerter, så det ville være dejligt med solcreme til at beskytte huden mod solens stråler. 🙂

Daniel

Vi er ret glade for Aderma i vores familie. Vi håber på held!

Nikoline

Jeg skal på en uges skøn ferie med min familie til Spanien og ellers bare nyde del danske sommer med de muligheder min SU tillader 😊

Daniel

Og jeg skal ARBEJDE i haven i år. Vi skal ikke ud og rejse, men håber på en formidabel sommer på vores lille landsted 🙂

Pernille I

Ih, lækker konkurrence! Jeg skal en helt masse lækre ting i sommerferien. Jeg skal bl.a. til Northside, til Rhodos og i sommerhus i Nordjylland.. Forhåbentlig er solen fremme til alle disse dejlige begivenheder 🙂

Åh, elsker Aderma. Har brugt Exomega emollient creme i årevis.

Jeg skal bruge sommeren på at spise jordbær. Mærke græs under mine fødder. Være i sommerhus ved Vesterhavet. Mærke solen i mit ansigt (med A-derma solcreme på forhåbentlig. Ha). Og på at være sammen med min familie og min lille nevø + min lille nyfødte niece.

KH Maria

Cathrine B

Jeg skal til Miami og the Keys, så høj SPF er helt sikkert påkrævet 😊

Signe O.

Vi ved faktisk ikke, hvad vi skal lave til sommer. I hvert fald ikke ferie angår. Jeg har mistet mit arbejde, og vi har netop holdt konfirmation, så pengene er lidt små.. Men vi skal helt sikkert hygge os alligevel; tage til stranden, have vandkamp i haven, grille, lave bål og snobrød, nyde lange aftener på terrassen.
Nå, men produkterne her ser spændende ud! Min søn døjer meget med atopisk eksem, og det har egentlig altid været noget af en udfordring at finde en solcreme, som han ikke slår voldsomt ud af. Sidste år fandt vi ud af, at Rudolph Cares fungerer ok for ham. Men A-dermas produkter er også gode, og han plejer at kunne tåle dem. Kunne være spændende at prøve solcremen til ham!
Rigtig meget held og lykke med eksamen! Er sikker på, du nailer den 😉
Jeg har i øvrigt lige bestilt din nye bog, og glæder mig til at modtage den!

Simone

Skal bruge sommeren på at nyde fritid, familietid og kærestetid efter endnu et langt, hårdt men godt år på uni! – og jeg glæder mig 🙂

Åh ja solcreme. Det skal jeg vidst også investerere i (hvis ikke jeg vinder her ;)).
Min sommer skal gå med en ferie, destinationen er endnu ikke bestemt, men håber på at kunne købe ferien i denne måned. Derudover skal jeg til en masse fredagsrock i Tivoli, til Fyn og besøge familie og venner, besøge stranden og arbejde på min tan og nok også et smut til Jylland som en veninde-tradition.
Det hele bliver smadder dejligt, og sommeren kan faktisk ikke komme hurtigt nok 😉 Eller i hvert fald bare det bedre vejr.

maibritt

først og fremmest skal jeg bruge sommeren på at slappe af efter to hårde semestre på uni. Og så skal jeg læse nogle af alle de bøger der gennem året er kommet på min “to read” liste 🙂

Anne-Sofie Rask Pedersen

Jeg skal til den Spanske sydkyst med min familie, og der bliver helt sikkert brug for en god solcreme 😊 Og så skal jeg til Gdansk med min dejlige kæreste og opleve en masse kultur og drikke billig øl 😊

Line

Jeg er studerende og skal derfor arbejde og spare nogle penge sammen 🙂 Jeg skal dog også en uge til kreta, hvorfor det jo ville være alt for lækkert at vinde solcreme til denne tur 🙂

amanda

Jeg skal arbejde alt hvad jeg kan for at tjene penge til en lang rejse næste vinter. Mit arbejde er i en vuggestue, så udenfor skal jeg opholde mig en del – solcreme nødvendigt !! 🙂

Sofie

Jeg skal primært arbejde og så bliver der også tid til en kæreste tur til Prag og et lille smut til London med svigerfamilien. Men mest af alt skal de danske sommeraftener nydes med rosé, god grillmad og godt selskab 🙂

Anna Lise Kristensen

Jeg skal bruge sommeren på at arbejde i en lille cafe ved en lystbådehavn, hvor jeg skal sælge softice og kaffe i lange baner

Stinna

Jeg skal bruge denne sommer på bare at nyde at jeg har lang sommerferie, formentlig for sidste gang, inden det virkelig arbejdsliv melder sig til næste sommer.
Og så satser jeg da på at der kommer noget sol over DK 🙂

Sikke en fin konkurrence!
Min kæreste og jeg skal til USA på tre ugers roadtrip, så der skal helt sikkert solcreme med i kufferten 🙂 Derfor krydser jeg bestemt fingre for denne lækre præmie.

– Simone

Iben

Min sommer skal jeg først bruge på en uges ferie med min veninde. Vi skal prøve at campere i campingvogn forskellige steder i Danmark. Vi starter i Skagen og derudover vil vi gerne til “Cold Hawaii”, da vi tror, der er lækre surfer Dudes. Ellers er planen bare at køre rundt og se hvor vi ender.
Derefter skal jeg 2 uger til Mauritius med min familie, som jeg glæder mig ustyrligt meget til.

Virkelig lækker give away! Jeg har eksem over hele kroppen, så krydser virkelig fingre, for jeg ved Aderma fungerer på min meget sarte hud.

Sarah J

Mine sommerferieplaner byder indtil videre på lidt af hvert, nemlig festivalstemning på Northside, venindehygge i sommerhus og ikke mindst 10 dage i Frankrig med min søde kæreste. For at kunne nyde det hele ekstra meget, skal jeg selvfølgelig være dækket ordentligt ind på solbeskyttelsesområdet 😉 Jeg har desværre ofte haft problemer med fedtet hud og oplevet, at solcreme har gjort min hud uren, så det kunne være alt for fedt med sådan et par lækre kvalitetssager med i bagagen 🙂
Held og lykke med eksamen!

Johanne

Min sommer skal bruges med min kæreste, familie og veninder. Spise god mad, have sand mellem tæerne og fregner på næsen. Jubiii!

Malou

Jeg skal nyde sommeren i sommerhus, forhåbentlig med en masse sol og lange dage på stranden. Her kunne det jo være fantastisk, at være godt beskyttet mod solen. 🙂

Helle Petersen

Jeg skal på en tiltrængt ferie til Kreta med familien – med økonomistudie og arbejde er stressen ved at løbe af med mig. Kan slet ikke vente til at jeg skal ud i solen og trække vejret dybt ind.
Super fed give-away. Tusind tak for en dejlig blog – din glæde og smil når helt ud på den anden side.

Louise Holm

Jeg skal bruge noget af sommeren sydpå og en masse ture sammen med veninderne. 🙂

Julie Mathilde

Uh, du kan tro jeg planlægger en helt uforglemmelig sommer i år! Efter 3 hårde år i gymnasiet bliver jeg nemlig endelig student i slutningen af juni og skal derfor ud og lufte den rød/hvide hue godt og grundigt! Derudover skal jeg på et årligt hotelophold i Aalborg med min mor, senere til et endnu ukendt sydeuropæisk land med min søde veninde også skal jeg ud og sejle en masse på de danske farvande med min far! Dertil kommer jo alle de små oplevelser, der skaber en mindst ligeså dejlig sommer – lange aftener på terassen, på stranden osv. 🙂 Uh jeg kan ikke vente! Krydser fingre for, at du kan sikre mig en sund sommerkulør!

Line

Jeg skal bruge sommeren på at flytte. Jeg flytter 1 semester til Asien hvor jeg virelig har brug for en solcreme.
Jeg har været en skovl til at bruge det og det kan allerede ses på min hud fordi jeg ELSKER at opholde mig i solen og blive varmet igennem.
Udover at flytte at skal på sol-ferie til de kanariske øer med min familie og have det hyggeligt med min kæreste inden vi skal undvære hinanden i et halvt år.

Anne

Jeg skal på Roskildefestival og ellers bare nyde den (forhåbentlig) gode danske sommer, vi har i vente! Jeg har en meget sart hud, så det ville være så lækkert at få noget ordentligt solbeskyttelse:-)!

Anne K

Min sommerferie skal være på SU-budget, så den står på roadtrip ved Danmarks smukke vestkyst, med telt og luftmadras. Satser selvfølgelig på en dansk sommer når den er bedst, så derfor vil produkterne være helt perfekt. 🙂

Tine Andie

Jeg vil nyde sommeren i Danmark. Nyde de danske kyster, is og jordbær. Min søn er to år, og jeg ser frem til at grave en masse huller på stranden, samt at fiske med net efter krapper. Og sol derfor skal vi jo have noget vi kan smøre os med.

Michelle

Jeg troede jeg skulle bruge den på Roskilde Festival men desværre er jeg kun på venteliste det sted jeg gerne vil arbejde. Men jeg skal muligvis for første gang til Skarø som er en ø af stor betydning for min kæreste og hans familie som jeg glæder mig til at se! Jeg skal også til min første Kim Larsen koncert med mine forældre som er en stor drøm der går i opfyldelse. Jeg er vokset op med hans musik og at se ham med mine forældre vil gøre mig rigtig glad.

Cecilie

Jeg skal på interrail med min veninde, og der skal vi forhåbentlig både nyde solen og plaske rundt i vandet. Det kunne være retti’ lækkert at få selskab af en god sjat solcreme!

Alberte

Jeg skal bruge sommeren på afslapning efter et ultra-hektisk semester, der nu er gået i eksamens-slutspurten. Den står på Roskildefestival, Frankrig og en tur til (overraskende skønne) Litauen.

Håber at vinde noget solfaktor, der kan holde mig beskyttet sommeren over, når jeg endelig slipper ud af de varme læsesale 🙂

Linda J

Jeg skal ud at rejse, hvor rejsen går hen er ikke fastlagt endnu, men smuk fest bliver det også til, så forhåbentligt bliver der god brug for solcremen

Camilla T

Jeg skal til Bornholm med hele familien og besøge min mormor. Vi er der “ofte”, men jeg nyder det stadig lige meget. Og så skal mine forældre have lagt nyt tag og nye vinduer i huset, så tænker at jeg kan hjælpe lidt til der. Så kunne det altså være godt med lidt solcreme til det arbejdsomme folk 😉

Amalie

Søde Emma. Tænk, at du tænker på en give-away til os, mens du sidder og knokler med en eksamen. Wauw… Wonder Woman!

Men min sommer… jamen, jeg skal tilbringe sommeren sammen med mine venner i sommerhus, på vandretur i Sverige og en uge på en Ødegård. Ellers skal jeg på Roskilde (festival) Og så er den sommer lige pludselig gået. Jeg er meget opmærksom på, at jeg ikke vil have min sommer booket helt op. Jeg synes, det er vigtigt, at man har nogle huller, som man kan fylde med impulsivitet eller ingenting. Bare ren afslapning. Hvad skal du til sommer, Emma?

Sarah Nørgaard

Jeg vil elske at vinde denne solbeskyttelsespakke til min tur til Nice i Juli – tager afsted med min søster og mødes så dernede, med resten af familien der ellers er spredt over hele verden🌍
Dernæst håber jeg på en forlænget weekend, med min kæreste i en af de skønne storbyer i Europa 🙏🏼😍 krydser arme og ben for den fine præmie 🙆🏻🍀

Lise-Lotte B. Mortensen

En masse hyggelige grill aftener med venner – pølser, kartoffelsalat og rosé i de københavnske parker. Djurs sommerland med min kæreste, to vennepar og det ene pars 1årige datter. Strand og solbadning i mine forældres have lidt udenfor Århus. Tøsetur til Hamborg i slutningen af sommeren. Plus alt det dejlige, man ikke har planlagt endnu <3

Tak for en fin og inspirerende blog!

Kh. Lise-Lotte

Anne-Sofie

Jeg skal bruge det meste af sommeren på arbejde, men da jeg arbejder i en SFO er jeg rigtig meget udenfor. Og så skal jeg da også holde fødselsdag og bruge en mase tid sammen med den hundehvalp jeg får hjem om tre uger 🙂
Så solcreme vil være helt fantastisk at vinde til alle mine mange timer udenfor i sommerens løb!

Rikke

Jeg undgår helt det danske sommervejr, da jeg smutter til Melbourne for et halvårs tid på udveksling. Derfor vil det være perfekt med et sæt solcreme, så jeg kan passe på min hud i den stærke sol i det varme “Down Under” 😉

Cecilie

Jeg glææder mig til sommer, og skal bl.a. bruge den på Tinderbox festival, et varmt endnu udefineret sted, og så satser jeg også meget på en smuttur til Berlin 🙂

Irma

Jeg skal til Kroatien med min familie <3

Louise O

Har endnu ikke lagt planer for sommeren, men går ud fra jeg skal et par ture til stranden 🙂

Charlotte

Jeg skal med min super danske (blege, hehe undskyld babe) veninde til Barcelona og vil mægtig gerne kunne forkæle både hendes og min krop på stranden, når vi skal ligge og stege med vores sangria-tømmermænd. 😀 😀

Ida D

Jeg elsker A-dermas produkter, og skal uanset hvad prøve deres nye solserie. Pt er jeg i Plrtugal, hvor jeg har kastet mig ud i Beaute Pacifiques solcreme – den er ikke et hit. Desværre.

Nå men sommeren skal bruges på at flytte og ordne lejlighed i DK, på at nyde rosé i de danske solskinsaftener, på en tur til Grønland og endnu en tur til Portugal. Solcremen er kærkommen til alle tingene og alle sommerdagene.

Jannie

Vi har købt kolonihave sidste år så vi skal ordne, plante og bare være meget ude og smøre smøre solcreme på. Vi skal på gøglertræf hvor næsen ikke kun bliver malet rød hvis solen skinner og på bondegårdsferie på Gyvelborg som vi har været de sidste tre år, er det rart at være solbeskyttet når kalvene skal klappes Og ellers har vores kat Miss Nola lige fået syv små Killinger i morges, så de skal også passes de næste tre mdr ude i vores lille gårdhave hvor solen kigger ned😊

Estrid

Det meste af sommeren kommer jeg nok til at tilbringe med arbejde i Aarhus, men lige pt arbejder jeg på at få to uger fri, så jeg kan komme tilbage til USA for at se min amerikanske værtsfamilie. Mest af alt ‘mine’ to børn. Tvillinger på 4 år. Og hvis der er noget, der er vigtigt, er det at passe på småbørns sarte hud – og desuden min egen sarte, skandinaviske af slagsen! Så jeg ville ikke have noget imod at have sådan nogle lækkerier med i tasken!

Helena

ØJH det er lige hvad jeg har brug for! Jeg skal på kæreste-ferie til Mallorca, på vandreferie i Italien og så arbejde en masse. Jeg krydser vildt meget fingre!!

Anna

Min kæreste og jeg skal sejle os gennem de danske farvande. Jeg glæder mig helt vildt til at se de danske øer, jeg aldrig har besøgt 😁

Sofie

Jeg spenderer pt. 2 måneder i Asien. Ved et uheld kom min far til at købe glimmersolcreme til mig, så jeg ligner en omvandrende diskokugle. Så det ville være lækkert ikke at skulle se sådan ud i dk også, når sommeren melder sin ankomst.

Laura

Pøj pøj med den eksamen dér!
Jeg skal bruge sommeren på sommerhustur med mine veninder, arbejde en masse, sommerhus med mine forældre, og lidt mere arbejde 😉 Ind i mellem skal jeg nyde, at studiebøgerne er smidt i kælderrummet og at jeg har FRI, når jeg har fri 🙂

Lene Hauberg

Jeg skal være frivillig på Cirkus Summarum og ellers have malet terrassen, så lidt solbeskyttelse vil ikke være en dum ting 🙂

Pøj pøj med eksamen 🙂

Ida V.R.

Jeg skal til Budapest med min mor og storebror, så skal jeg planlægge bryllup til sommeren 17, og kræse om min kæreste der skal aflevere speciale 1. august. 🙂

Nanna

Jeg skal arbejde, så jeg kan tjene penge til at komme til Cape Town i efteråret. Og så skal jeg nyde den danske sommer i København, hos mine forældre på Langeland og svigerforældrene på Falster. Satser på godt vejr denne sommer 🙂

Sarah

Sættet vil være monsterlækkert at have med både når jeg tager til Barcelona og når jeg tager på Roskilde!

Anja F

Ferie i skønne Danmark

Maria

Jeg skal til Afrika, hvor jeg selvfølgelig skal spise malariapiller, som vil gøre min i forvejen sarte og blege hud endnu mere sensitiv – derfor vil faktor 50 være perfekt!

Alberte Mortensen

Jeg skal nyde den danske sommer. Både en uge på Bornholm, på cykeltur, Roskildefestival og så diverse strande rundt omkring i landet. Så solcreme ville bestemt falde på et tørt sted.
Alt i alt, bliver det en skøn sommer!

Anna Broch

Jeg skal bruge sommeren på at fejre, at jeg endelig har fået min flotte, røde hue først, og derefter skal jeg en måned til USA for at rejse rundt med min familie, inden vi til sidst vender tilbage til River Falls, Wisconsin, hvor jeg har været på udveksling for to år siden 🙂 Behæver jeg sige, at jeg glæder mig?! 👏🏻

Cathrine

Jeg skal arbejde en masse hele sommeren, men heldigvis har jeg et fantastisk job, så jeg glæder mig faktisk lidt til det 🙂 Samtidig skal jeg hygge med min familie, som jeg til dagligt bor langt væk fra, da jeg skal ‘hjem’ til min hjemby og arbejde. Sidst på sommeren skal jeg to uger til Sydfrankrig med fire af mine bedste veninder, hvor jeg virkelig gerne ville have det lækre solcreme med :)) God solskinsdag til dig og held og lykke med eksamen!

Cecilie

Jeg skal bare SLAPPE AF. Pyyh, det har jeg brug for.. Forhåbentlig nyde solen, friheden, oplevelser og godt selskab <3

Sanne L

Første sommer med et skolebarn håber jeg byder på rigtig mange chancer for at få sol på næsen. Hver eneste dag på vej hjem fra skole og alle de lange eftermiddage der forhåbentlig også bliver tid til på stranden.

Sacha

Venter en lille dreng til sommer, så sommeren kommer til at foregå i baby-lykke-bobel herhjemme i Danmark😊

Emilie

Jeg skal til Italien med min kæreste! Har på den seneste tid udviklet meget sensitiv hud, der har tendens til nældefeber.. Men det skal ikke stoppe mig fra at nyde sommeren, og de her solprodukter ville være supergode medsammensvorne 🙂

Amanda Hougaard

Jeg bliver student til sommer (!!!) og det føles SÅ vildt- jeg skal fejre min frihed med ø-hop i de græske farvande, og vil såå gerne medbringe de lækre produkter, så jeg måske for en gangs skyld skal prøve IKKE at blive solskoldet!

Charlotte

Ferie i Costa Kalundborg, inden livet i trædemøllen begynder i August (jeg bliver færdiguddannet sygeplejerske til sommer) ☀ ☀

Terese

Jeg skal giftes her til sommer – og forhåbentlig i fantastisk solskinsvejr, så jeg er nødt til at have en masse solcreme på! Og der ville a-derma gøre sig godt 😉

Anna

Jeg har lokket min kæreste (som aldrig har backpacket før) en måned til Indonesien, hvor han skal møde min skønne, ikke-engelsk-talende muslimske værtsfamilie, som vi skal bo ved. Jeg kan slet ikke vente med at dele det sted og de mennesker som har været så afgørende for mig, med ham. Og jeg lærte på den hårde måde, at solcreme altså ikke kan købes i den minimalt turistede del af landet (det blev en 2. grads forbrænding) så det vil jeg meget gerne vinde med til os 🙂

Maria Thomsen

Jeg skal på Northside Festival og Roskilde Festival. Så jeg skal i hvert fald høre en masse skøn musik! Ellers har jeg ikke planlagt så meget endnu, udover at jeg vil spise en masse jordbær og bade ved Den Permanente i Aarhus. Jeg har en meget sart hud og lider af hudsygdommen rosacea, så derfor krydser jeg virkelig fingrene for at vinde disse lækre produkter 🙂

Sofie Bak

Jeg skal bruge sommeren i Danmark efter at have vaeret voluntoer i Nicaragua i 4 maaneder, ergi 4 maaneder med daarlig og meget fedtet solcreme, saa det kunne vaere skoent at blive forkaelet lidt med god kvalitet.

Christine

Solcremerne vil være perfekte til sommerferiens rejser og især nu hvor solen titter frem, og min lyse hud skal have et skud solstråler. Sommeren skal bl.a. bruges i Toscana med vin, italiensk mad og oliventræer. Og i Danmark i Klitmølle forhåbenligt lidt surf. Og så selvfølgelig spise helt ustyrlige mængeder is!

Signe

Til sommer står den på en lille uges ferie til Andalusien og så ellers solbadning på stranden og festivaler. Disse produkter vil være guld værd i det, forhåbentlige, solrige og varme vejr 🙂 🙂

Frk Bjerre

Jeg skal bruge ferien på at overfylde min lille knægt med masser af kærlighed og opmærksomhed. Vi skal se en masse venner og nyde at have sidste sommerferie (på 2 mdr!) da jeg endelig er færdig med studiet til vinter..

Anne-Sophie

Forhåbentligt en masse timer i sommerhus, udendørs i solskin i København, med dem, jeg holder af og så kommer de nødvendige uger på arbejde forhåbentligt til at gå som en leg 🙂

Annika Poulsen

Det kunne være super fedt at vinde, da jeg skal til Tenerife sammen med min svigerfamilie. Jeg har lige fået fjernet et ar, så jeg har ekstra brug for høj beskyttelse.

Mark

Jeg skal nyde den med alle mine venner og familie inden jeg flytter hjemmefra og starter mit nye liv!

Anne Sofie

Jeg skal på ferie i det nordlige Italien med min mor, hvor vi skal spise god mad, nyde naturen og ikke mindst solen og varmen. Derfor bliver det nødvendigt at beskytte os mod solens stråler, og det ville være helt fantastisk med denne serie fra A-derma. God sommer til dig! 🙂

Annette J

Skal i sommerhus og være sammen med familie, venner og bekendte.

Anna

Jeg skal en måned til Sydkorea på praktik på en kirurgisk afdeling som medicinstuderende, efterfulgt af en uges ferie i Japan! Det bliver eksotisk, varmt og solrigt!

Anette

Min sommer skal blandt andet bruges i sommerhus på Samsø og forhåbentlig mange dage på stranden med min søn : ) Solbeskyttelse er et absolut must, og A Derma Protect serien vil være perfekt til skønne sommerdage med is, kærlighed og sol ♥♥♥

Jeg skal først og fremmest nyde min have og lave en del praktisk arbejde her på matriklen.
Men skal dog også en uge i sommerhus.

Ditte

Fejre at jeg endelig er færdig på universitetet! Og nyde min sidste lange ferie før job-verdenen venter! 🙂

Julie

Jeg skal et par uger til Kroatien og derudover på et par festivaler her i Danmark:-)

Therese

Jeg skal bruge sommeren hjemme i Danmark – først på Roskilde Festival og så på Musik i Lejet. Jeg satser selvfølgelig på godt vejr, og ville elske at være smurt ind i A-Dermas lækre solcremer 🙂

God Kristi Himmelfarts Dag 🙂

Stella

Jeg skal 4 uger til afrika, så jeg har virkelig brug for noget mod solen!

Nanna

Jeg har ikke de vilde planer for sommeren i år da jeg er gravid. Så jeg håber på godt vejr og dermed noge gode gåture, badeture ved stranden og grille hver aften 🙂 og spise masser af is selvfølgelig!

Anette Dahl Povlsen

Jeg skal en tur til Rhodos i starten af juni med min skønne familie og i sommerferien holder vi ferie i sommerhus i Sverige og Danmark

Kamille Dahl

2 skønne uger i sommer med familie og hunde

Birna Lambaa

Jeg skal arbejde – har dog 2 ugers ferie, som jeg håber at få brugt på en ferie. Enten nordpå, til smukke Færøerne, eller sydpå, til skønne Barcelona 🙂

malenka

Jeg skal i sommerhus med familien, så lidt ekstra solcreme ville være dejligt.

Eva J

Jeg skal med min kæreste og vores søn til Italien. En dejlig uge ved comosøen. Og en uge ud i vores sommerhus ved Vesterhavet

Mie

Min sommer står i flytningens tegn, da min kæreste og jeg flytter fra yndlings-Aarhus. Det bliver en kende vemodigt efter 11 gode år i Smilets by!

Monica Figgé Jensen

Jeg har ingen planer endnu udover at vi skal i Fårup sommerland med mine forældre, min søster og svoger og deres børn. Vi bliver i alt 14 personer. Ellers bliver det nok meget roligt herhjemme med 2 små børn og forhåbentligt har vores udlejer tømt værelset oven på, så vi kan komme i gang med at sætte børneværelse i stand.

Marianne

På altanen, med alle de drinks og bøger jeg kan magte!

Helga Anderse

Jeg har ikke de store planer til sommer, hvilket jeg er super glad for. Derfor regner jeg stærkt med at det danske vejr bliver i top, så jeg kan slå mig ned på stranden!:D I år har jeg investeret i en rigtig lækker badedragt, da jeg synes er det er en mega fed trend! Dog kan jeg forestille mig mine kommende tan-lines, så solcreme bliver helt klart et must! Jeg skal en smut til Berlin for at gå modeuge i juli, og der skal jeg faktisk hellere være bleg end med skøre tan-lines (Hvis jeg altså vil booke nogle jobs ;)) Til hverdag sørger jeg altid for at bruge en creme med SPF, da jeg virkelig tror på, at solbeskyttelse kan gøre en kæmpe foreskel sundhedsmæssigt for huden på længere sigt!!

Idag er vejret jo skønt, og har allerede nyt solstrålerne i et par timer 🙂

Mille Andersen

Sommeren skal i år nydes i Danmark. Vejret bliver pragtfuldt (blev der sagt) og vi skal en uge til Faaborg og derfra rundt og se Fyn. Ellers skal vi til stranden, nyde sommeraftenerne i haven og spise alt for mange is.

Emma

Vandreferie i de italienske alper! 🙂 i en uge af ferien.. Mere har jeg ikke planlagt endnu :b

Pernille

Jeg skal til Portugal på surf-ferie med to veninder og jeg er sikker på at disse lækre cremer vil være den ideelle beskyttelse til vores hud på ferie. Det ville være så skønt at vinde 🙂 Held og lykke med eksamen 🙂

Louise Godthaab

Jeg er så heldig at have en ny kæreste, jeg skal dele sommeren med. Han har to tvillinge drenge på 4, så der er fuld fart på….
Jeg er også så heldig, at skulle til Playitas lige om lidt (uge 20). Det lyder til, at produkterne vil være oplagte her til☀️ Og så vil jeg rigtig gerne være så heldig, at få fat i en Skanderborg festival billet til august. Som i virkelig, virkelig gerne🙏🏼 Der er rig mulighed for at skulle bruge solcreme! Aderma produkterne er yndlings, men har ikke prøvet solcremerne endnu.

Maria Ørum

Mine 4 drenge,min mand og jeg skal på kør selv ferie til Italien og jeg glæder mig så meget at jeg næsten ikke kan vente 🙂

Helene Li

Hey, det er en skøn giveaway, jeg er meget lidt pigment så jeg er nødt til at smøre mig med solcreme hele sommeren. Ofte en klistret affære så jeg ville blive superglad for at vinde.
Denne sommer skal jeg hænge ud med mine venner, min familie og så skal jeg være udenfor meget mere end sidste sommer, uanset vejret. Jeg skal bruge min gårdhave meget mere end sidste år, og for eksempel tage min tallerken med aftensmad med ud og nyde den udenfor. Også om vejret ikke er perfekt så kan man tage tøj på, eller et tæppe og nyde at det der solskin… God weekend skønne!

Maja Fuglsang

Jeg har ingen store planer denne sommer… Så det bliver nok noget med en masse familie/venne hygge og gril 🙂

Sofie MP

Jeg skal på en ø-hop-tur til Kroatien med mine fire veninder, til Bornholm med min familie, til Amsterdam med min søster og på Roskilde festival! Jeg går en travl, men mega lækker, sommer i møde med masser af sol på min sensitive hud! Jeg krydser fingre for at få fat i denne perfekte pakke med solcremer! 🙂

Line

Til sommer skal jeg løbe stærk under trækronerne, svømme i havet som en fisk, spise laks, jordbær og koldskål, hoppe i trampolin med mine børn, drikke kold champagne, læse lange bøger, nyde stilheden en tidlig morgen og mærke at hvert minut er vigtig og kostbar🙏😊☀️🍀❤️

Miatilda A.

Det ville være så luksus.. Jeg skal til Grækenland med min smukke dreng, og jeg glæder mig. Så har jeg lovet min kæreste at tage med ud og sejle et par dage, og ellers skal jeg bare slappe af.. <3 Jeg forventer at det bliver en dejlig, dejlig sommerferie.

Ulrika Landstrøm

Jeg skal desværre, for første gang i mange mange år, kun spendere sommeren her i Danmark.. Min økonomi er så dårlig lige nu, og jeg har faktisk ikke engang råd at gå ud og købe solcreme den her måned, vilket gør mig lidt bange for at spendere for meget tid udendørs, så jeg krydser alle mine fingre og tæer!!!

Signe

Jeg skal slappe af, på en lille tur til Budapest og Berlin og bare lade op før start på kandidatuddannelsen 🙂

Ann-Sophie

Jeg skal rejse rund i Italien 🙂

Susanne G

Jeg skal nyde, at jeg har en sommer uden arbejde, men hvor jeg til gengæld skal være sammen med mine dejlige børn og mand + opbygge et projekt, jeg drømmer om at sætte i søen;-)

Mikkel

Jeg skal med 3 eksembørn på ferie sydpå. Poolen og solen og eksemen er ikke altid gode venner. Skal nu prøve om Aderma Protect AD hjælper

Helle

Min sommer skal bruges i Danmark samt forhåbentlig en tur sydpå 🙂

Anna

Jeg skal bruge sommeren på at istandsætte den andelslejlighed, som jeg lige har købt. Indimellem vil jeg dog lige liste mig over i Frederiksberghave og nyde den (forhåbentlige) dejlige sol 🙂

LEAVE A

comment