Kategorier: Ikke kategoriseret

5 TIPS // Sådan får du den bedste start på dagen

8 COMMENTS
SHOW
HIDE

Dejlige tips. Jeg elsker også morgener! Ofte er det her jeg får tid til at blogge, svare mails og få overblik over min dag. Jeg skal helst have 2 timer inden jeg skal ud ad døren, og for mig handler det mest om at komme ud af sengen med det samme, og få sokker på. Hvis jeg fryser fødderne hopper jeg ned under et tæppe på sofaen, og så forsvinder morgenen med go’ morgen danmark. Men hvis jeg har varme tæer, så kan jeg ALT!

Emma Martiny

Haha 😀 Elsker dit tip med sokkerne 🙂 Jeg pakker mig også altid ind i et stort tæppe, når jeg sætter mig ved computeren 😉

Det lyder som en fantastisk start på dagen! Jeg skal løbe ud af døren allerede kl 7:00, men jeg står altid op 5:30, for at kunne spise en god morgenmad efterfulgt af en kop kaffe. Jeg synes, altid jeg er enormt sulten om morgen og må altid skynde mig at tage bad, pleje huden, lægge makeup og hoppe i tøjet, inden maven skriger på mad. Det er vidunderligt at have god tid om morgen – der er intet værre end en stresset start på dagen!

Emma Martiny

Det lyder til, at du prioriterer ligesom jeg 🙂 Der er nemlig intet værre end en stresset start på dagen – så fortsætter den ofte sådan.

Amalie

Hej Emma. Tak for dine tips! Jeg har et enkelt spørgsmål? Er Simon også morgenmenneske? Og hvis han ikke er, hvordan undgår du at vække ham (og dermed måske irritere ham), når du står så tidligt op?
Min kæreste er nemlig ikke så glad for at stå så tidligt op, som du beskriver i dit indlæg. Så han brokker sig lidt, når jeg forsøger at ændre min rutine til tidligt i seng og tidligt op.

Tak for altid gode indlæg!

Emma Martiny

Hejsa Amalie 🙂
Simon var SLET ikke morgenmenneske, da jeg mødte ham, men han er blevet omvendt 😉 Vi går i seng samme tid, men han har lige brug for en time mere søvn end mig. Det passer så fint med, at jeg mussestille kan hoppe i løbetøjet og tage et bad, før han vågner 🙂

Nicoline

Hej Emma
Først og fremmest vil jeg gerne lige rose dig for måden, hvorpå du laver det her sponsorerer indlæg. 1) man er ikke i tvivl om, at de produkter, du skriver om er sponsorerede, så kan man jo tage det med i overvejelsen og 2) du formår at få “dig selv” eller bloggens udtryk med. Fedt 😊
Derudover vil jeg sige, at jeg kan nikke genkendende til meget af det, du skriver. At huske at smile fra morgenstunden, synes jeg også er en god ting.
Hilsen et fellow a-menneske 😉

Emma Martiny

Hejsa Nicoline 🙂 Tusind tak! Det betyder virkelig meget for mig at høre. Jeg gør mig meget umage for, at I ved, at det er sponsoreret, men alligevel at levere noget indhold, der ikke er “ligegyldigt”.

LEAVE A

comment