Kategorier: Dagens outfit

Outfit-nostalgi og et lille spørgsmål

8 COMMENTS
SHOW
HIDE

Jeg er vild med outfit posts, de er altid inspirerende ^^. Håber at du får en dejlig dag!

TheNormcoreRebel

Fie

Jeg syntes det er hyggeligt med et “dagens outfit” – det er fedt med lidt inspiration til et flot outfit!
ps. er dine fine sko gode at gå i? jeg har virkelig overvejet at købe dem!

Medina

Sjovt dette indlægger netop dukker op i dag, for jeg havde faktisk tænkt den anden dag at skrive, at jeg netop gerne ville se flere outfit billeder. Så bliv endelig ved med det, jeg er så vild med din stil 😊

Camilla

Jeg er også glad for OOTD indlæg, de er hyggelige og inspirerende 🙂

Victoria

Jeg synes dine outfit indlæg er meget indspirerende 🙂 🙂
Hvor er dine bukser egentlig fra?

Sille

Jeg følger dig faktisk tildels pga den måde du klæder dig og dine “outfit of the Day” posts. Du har virkelig en stil der appellerer til lønlig 😊 (Og så selvfølgelig også fordi du kommer med opskrifter på det lækreste mad)

Ida

Outfit billeder er hyggelige, men primært for at stjæle stilen – så en god ide er at skrive hvor tingene er fra 😉

Michelle

Ja tak til outfit indlæg på bloggen!

LEAVE A

comment