3 sunde og lækre smoothies

11 COMMENTS
SHOW
HIDE
Lika

Er det ikke fedtet og ikke protein, der gør at dit blodsukker holdes stabilt? Ellers er det hvert fald helt modsat af hvad Michelle Kristensen plejer at anbefale.

Emma Martiny

Hej Lika 🙂
Jeg vil mene, at det både er fedt og protein (samt fiber osv.) Det er også derfor, jeg kommer fedtkilder (tahin, avocado, chia og hampefrø) i smoothiesene.
Du kan sagtens bruge en fuldfed yoghurt i smoothiesene i stedet for, hvis din krop har det bedre med det.

Laura

Søde Emma. Dine smoothies ser fantastiske ud – dem må jeg hurtig prøve! Jeg har lavet dine skønne gulerodsboller i dag og min kæreste kunne ikke få nok af dem, selvom de er så sunde og han er meget kræsen. Imponerende! Keep up the good work! Knus fra Laura

Emma Martiny

Hvor er det bare dejligt at høre Laura! 🙂 Tak for at du tog dig tid til at give respons 🙂

De opskrifter skal helt sikkert testes! Især den med kakao og tahin fanger min interesse 😉 Hvilken foodprocessor bruger du til det?

Emma Martiny

Hej Pernille 🙂 Jeg bruger en fra Braun.

Betina

Jeg havde faktisk forestille mig at den med kakao ville være min favorit… Men ynglingfrugten mango vandt igen… Mums den med mango,spinat og avokado er god. Helt klart favoritten.!

Louise

Hejsa. Når man nu ikke kan spise mælkeprodukter… Tænker du at noget soyamælk (evt med lidt vaniljepulver) er helt ved siden af, i stedet for smoothiemix? Den med tahin skal altså afprøves😁

Emma Martiny

Hejsa du 🙂 Soya mælk eller yoghurt kan helt sikkert bruges.

Louise

Fik aldrig svaret ? Soyamælk går fint an. Jeg laver varianten med choko-tahin-banan jævnligt, det er virkelig en lækker smoothie. Hver gang jeg tænker at jeg vil prøve en af de andre, ender det alligevel med den? -den er super som sund snack. Jeg bruger raw chokolade pulver og usødet soyamælk, og den smager fantastisk! Min veninde havde krise den anden dag, så sendte opskriften til hende. Hendes svar var kort og kontant. HOLD FAST DEN ER GO’ ??

Emma Martiny

Hvor er det bare skønt at høre, Louise 🙂 Dejligt at jeg kan inspirere 🙂

LEAVE A

comment