Kategorier: Vlogs

Vlog-amok

7 COMMENTS
SHOW
HIDE
Ida

“En dag i mad” videoer eller noget om hvad du har i dit køleskab, hvad du handler ind – videoer, kunne være interessant! 🙂

Det lyder da vildt fedt med Caminoen til sommer. Men hold nu op 32 km på en dag er noget af en gåtur – forstår godt, du har ømme ben i dag 🙂

Cecilie

Jeg elsker din blog. Det ku være fedt hvis du havde undertekst i dine videoer, så kan jeg/andre med høretab følge med hvad du siger i video. Vil jo gerne få det hele med, på ligefod som de andre 😉 Tak.

Emma Martiny

Hej Cecilie 🙂
Mange tak! Desværre kommer der ikke undertekster på, da det vil simpelthen være for tidskrævende for mig. Beklager! Jeg ville ønske, jeg kunne gøre alle glade.

Maja

Det lyder skønt med en video om ugen det håber jeg så meget på sker!😊 Jeg elskede den fovorit video du lavede sammen med mia gardum, det kunne være fedt at se nogle flere videoer med jer to, i er mine to ynglings bloggere og i gør det bare så godt begge to både på video form og på skrift!👍🏻

Maja

Det lyder skønt med en video om ugen det håber jeg så meget på sker!😊 Jeg elskede den fovorit video du lavede sammen med mia gardum, det kunne være fedt at se nogle flere videoer med jer to, i er mine to ynglings bloggere og i gør det bare så godt begge to både på video form og på skrift!👍🏻 Og når ja en dag i mad eller opskrifts videoer, og så elskede keg også den video du har lavet jeg mener den hedder 22 ting jeg har lært på 22 år så gerne mere i den stil sådan lidt dybere😊

Maja

Og når ja en dag i mad eller opskrifts videoer, og så elskede jeg også den video du har lavet jeg mener den hedder 22 ting jeg har lært på 22 år så gerne mere i den stil sådan lidt dybere😊

LEAVE A

comment