Kategorier: Ikke kategoriseret

Snap snap snap

6 COMMENTS
SHOW
HIDE

Jeg følger med på snappen – og det er simpelthen så hyggeligt!

Jeg bliver lige nødt til at høre, om du er kommet tættere på en beslutning omkring ny computer. Jeg kan huske, at du testede en, men er ikke klar over, om du har skiftet din gamle ud endnu. Min computer synger nemlig på sidste vers, og jeg kan ikke finde ud af, hvilken pc der er det bedste køb! Er du kommet frem til noget? 🙂

– Pernille

Emma Martiny

Jeg er faktisk kommet frem til, at jeg vil købe en MacBook Pro med en masse hestekræfter, da jeg må erkende, at min nuværende computer simpelthen ikke kan klare presset, når jeg redigerer film og RAW-filer – men det er jo de færreste, der gør det, så mon ikke, du kan nøjes med en billigere model? 🙂

Mai

Hej Emma 🙂 Ringen du har på, der ser ud som en 3-i-1-ring, eller hvad sådan noget hedder (hvis det overhovedet er det, hehe) – hvilket mærke er den? Den er vældig fin 🙂

Emma Martiny

Hej Mai 🙂 Det er ret gammel, men mener, at den er fra Pandora.

Lene H. Kristensen

Pandebåndet er simpelthen så fint! Hvor er det fra?

Emma Martiny

Hej Lene 🙂 Jeg har købt det i Mads Nørgaard.

LEAVE A

comment