Kategorier: Outfit Recap

Outfit Recap #10

10 COMMENTS
SHOW
HIDE

Skønne billeder 🙂 – og jeg glæder mig til at se video senere 😉 Må man spørge hvilket program du bruger til at redigere dine videoer?

Emma Martiny

Tak Nadia 🙂 Jeg bruge Premiere Pro

Louise

Outfit nr. 4 er helt, helt sikkert en klar favorit hos mig! Er vild med det simple udtryk, hvor der samtidig er kælet for detaljerne – virkelig fint.
Har selv lige fået det smukke pandebånd fra Pico hjem i går og er allerede VILD med det! Tak for fantastisk inspiration både hvad angår (god) stil og (lækkert) mad 😉

Hej, jeg er enig, nr. 4, for det er de mest afslappede fotos 🙂 Jeg synes, at det vigtigste er at kunne ha’ det behageligt i et outfit, så man gi’r tøjet rigtig meget udtryk 🙂

Enig! nr 4 er simpelthen så fint!

Sandie

Helt klart også nr. 4!

Charlotte

Hej Emma 🙂 DU er blevet så god til de videoer. Må jeg spørge hvordan du er blevet så dygtig? Altså har du læst nogle gode intros et sted, taget kurser oder wie? Jeg kunne nemlig også godt selv tænke mig at blive lidt ferm til det 🙂 Kh Charlotte

Emma Martiny

Hej Charlotte 🙂 Jeg har bare øvet mig og set tutorials på YouTube 🙂

Line

Hej Emma!
Sidder lige og lurer i dine gamle indlæg sådan en tirsdag aften. Vil høre dig til om du synes bukserne fra outfit nr. 4 vil kunne bruges her i starten af efteråret eller om det bliver for koldt? Overvejer nemlig at klikke bukserne hjem, men det er selvfølgelig også ærgeligt hvis de nærmest ikke kan bruges før næste år 🙂

Emma Martiny

Hejsa Line 🙂 Det tror jeg sagtens. Jeg har i hvert fald planer om at bruge dem gennem efteråret.

LEAVE A

comment