Kategorier: Dagens outfit

Hverdagstøj, Udsalgskøb & Ekstra centimeter til korte stænger

5 COMMENTS
SHOW
HIDE

Hvor er det bare skægt, altså! Jeg har netop enormt lange stænger, men føler sjældent, at jeg kan tillade mig at hoppe i de små sommerkjoler, fordi der så meget hurtigt bliver “numsekig”. Hvis de fine kjoler ikke er lavet til de høje piger, og heller ikke til de lave, hvem er de dog så til?!
– eller er det måske bare os selv, der er for kritiske? 🙂

// http://www.moonlitmadness.dk

Emma Martiny

haha, selvfølgelig(!) er det også selv, der er for kritiske.. Det er lidt tragisk-komisk, for naturligvis kan både du og jeg gå i sommerkjoler, hvis vi har lyst.

Mette

Haha. Jeg kan heller ikke være effektiv i for afslappet tøj. Det ser ud som om, at de sandaler du linker til sidst er i str 38 (og kun 38!) nu 🙂

Line

Hvor er trøjen fra? 🙂

Emma Martiny

Hejsa du 🙂 Den er fra Ellos.

LEAVE A

comment