Kategorier: Video

Video: 3 tips til små hjem

13 COMMENTS
SHOW
HIDE
Louise

Hvor er jeres fine spisebord fra? 🙂

Emma Martiny

Det er købt på DBA 🙂

Charlotte

Hej Emma. Super godt blogindlæg og video, du er simpelthen så inspirerende. Og rigtig behagelig at lytte til. Jeg er selv lige flyttet til en lille bitte lejlighed, så skal helt sikkert gøre brug af dine tips, og generelt henover sommeren få solgt ud og smidt væk. 😊

Michelle

Super fedt indlæg! Hvor er de lækre metalkasser fra i videoen? 🙂

Emma Martiny

Fra søsterne Grene 🙂

Hvor er det sejt, at I bor så småt (og fint) <3

Vildt inspirerende video, og sejt, at I kan bo to på ca. 30 kvm. Reelt behøver vi som regel meget mindre plads, end vi tror. Jeg bor ene kvinde på 42 kvm, hvilket er det største, jeg nogensinde har boet i, men jeg har også gang i en proces med at skille mig af med ting, jeg ikke bruger, for selvom jeg måske har pladsen, giver det træls energi med rod og ligegyldige ting.
Vil du af med makeup, så ved jeg, at de i Reden i Århus bliver rigtig glade for det. Jeg har afleveret flere poser, fordi jeg også selv har ryddet kraftigt op i mine ting på badeværelset, så jeg efterhånden kun har ting, jeg reelt bruger. Hvilket betyder, at jeg fx ikke har nogle hårprodukter længere, fordi jeg ikke har brug for det, efter at have startet en noget andet hårvaskerutine. 🙂

Marie

Super gode tips, også selvom man ikke har pladsmangel, men blot er et værre rodehoved og samler 😉
Hvor er de fine glasbeholdere fra? 🙂

Emma Martiny

De er fra søsterne grene 🙂

AnSo

Hej Emma 🙂 dejligt med gode tips! Hvor mon jeres smukke spisebord er fra?

Emma Martiny

Hej du 🙂 Det er købt på DBA

Ida

Fin video 😄 er kasserne købt for nylig? Og hvor er den pæne lampe i baggrunden fra? 😊

Emma Martiny

Hej Ida 🙂 For 3 måneder siden, vil jeg tro.
Tænker du på PH-lampen eller den i kobber?

LEAVE A

comment