Kategorier: Atelier Aarhus

Kalender-update #8 // Klar parat til start

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
S

Tillykke – hvor bliver det spændende ! Slet ikke til at forestille sig hvor meget arbejde der kan ligge bag sådan en lille bitte kalender. Fedt at have været lidt med i processen og endnu mere held og lykke fra nu af ! 🙂

Emma Martiny

Tusind, tusind tak søde du 🙂

Jeg glæder mig til at se den endelige kalender. 2017 er året hvor jeg er færdig-uddannet og skal tage hul på næste kapitel i mit liv, og måske er en spritny kalender lavet af seje kreative boss-ladies det rigtige instrument. Jeg håber I har tænkt bare en lille smule bæredygtighed ind i den 🙂

Stort tillykke 🙂 Hvor er det bare spændende 😀 Glæder mig til den kommer så jeg kan bestille en 🙂

Ida

Hvor kommer den til at lægge henne rent prismæssigt?

Sandra axell

Jeg glæder mig sådan til st fingrene i den.
Men har i fundet en Dato på hvornår man kan preodre den?

LEAVE A

comment