Kategorier: Ikke kategoriseret

Konkurrence: Vind Somersby til sommerens fester

99 COMMENTS
SHOW
HIDE
Yasmin

Jeg ville dele dem med alle mine venner for at fejre at jeg er bliver kandidat til september 🙂

Sarah

Jeg skal drikke dem med alle mine venner, når vi skal fejre min kærestes fødselsdag d. 14. august – ville elske at kunne tilbyde gæsterne lidt ekstra drikkelse 🙂

Victoria

Jeg ville dele herligheden med alle mine nye studiekammerater, når jeg starter på min kandidat efter sommerferien! Det skulle klart være rabarberversionen, som der røg en del ned af til årets NorthSide festival – den er nemlig lækker og frisk!

Anne-Sofie Rask Pedersen

Jeg har gamle 3 folkeskoleveninder fra Kolding, som jeg er begyndt at ses med jævnligt, ca. en gang om måneden til madklub. Vi skiftes til at stå for at lave mad, og så medbringer resten drikkevarer.
Det er rigtig hyggeligt, for der har ellers været et par år efter gymnasiet, hvor vi ikke rigtig har set hinanden. Nu er vi 23 og går på hver vores uddannelse i Aarhus, og har ligesom fundet hinanden igen. Sidst på sommeren har vi aftalt, at vi skal prøve at have vores kærester med i madklubben. Hvis vejret bliver til det, kunne det meget vel ende i havnefest med grillmad – og en kold kasse Somersby ville da lige sætte prikken over i’et 😊

Jeg ville dele med mine nærmeste venner til min 30 års fødselsdag 😊

Julie

Jeg ville elske at dele dem med venner og familie d.1. august, hvor jeg fejrer at 19 (gisp) års skolegang er færdig, når jeg afleverer mit speciale i statskundskab. Planlægger at holde en hyggelig baggårdsfest i retning af den din veninde holdt – så det ville passe perfekt ind!

Nanna

Jeg vil gerne dele den med min familie. Vi er en stor familie (4 børn) og i denne uge er den vokset, og jeg er blevet moster til barn nr 2. Så at samle min familie og kærester i familien til at fejre at vi har vokseværk ville være så hyggeligt. Vi plejer tit at samles i min gård, den er hyggelig og børnevenlig 🙂 og så skal det være her en gang i sommerferien 🙂

Michelle F.

Vil dele med min dejlige familie til vores årlige sommerfest i et sommerhus i jylland 🙂

Louise O

Mine gæster når jeg skal holde fødselsdag senere på sommeren.

Louise

Jeg vil drikke dem med mine venner, når vi holder hurra-vi-har-afleveret-speciale-fest i august!

Jeg ville dele dem med min sødeste veninde Liv, fordi hende og jeg er blevet enige om, at vi slet ikke er gamle nok til at skrue ned for festerne endnu. Tænker at de kunne være oplagte at servere til hendes 25-års på den anden side af sommerferien! Ville dog nok også forsøge at dele ud til resten af veninderne 😉

Emma H

Jeg ville drikke dem til den fest vi holder med vores venner for at fejre, at min kæreste er flyttet ind hos mig 🙂 Kolde sommersby på altanen en (forhåbentligt) lun sommeraften – det kunne være lækkert 😀

Anne Mette

Jeg vil dele det med mine dejlige veninder som kommer til sommerfest i min kolonihave. Datoen er endnu ikke planlagt :o)

Cathrine S.

Mine roomies på altanen en slskinsdag!

Maria

Ville invitere 5 af mine studieveninder hjem i min gård – da jeg desværre kun har min lejlighed en lille måneds tid endnu og bare dét skal nydes fuldt ud! Derudover smutter vi alle 6 på udveksling til næste semester og ser derfor ikke hinanden det næste halve års tid – God, hvor kommer jeg til at savne dem!

emilie p

jeg ville elske at invitere mine skønne veninder til fest lidt efter den 30. juli så vi kan fejre at jeg forhåbentlig er kommet ind på drømme studiet 🙂

Cecilie

Jeg ville dele den med mine 4 veninder, som jeg skal i sommerhus med senere på sommeren! Vi er alle vilde med rabarber generelt – så det er helt genialt 🙂

Isabel Z

Jeg skal holde en sommer-have-indflytterfest den 27/8, fordi jeg er flyttet ind i en ny ny lejlighed, som har den dejligste gårdhave. Vi er allerede nu i gang med købe guirlander, flag og samle syltetøjsglas til stearinlys, som skal stå rundt omkring i gården. Det skal holdes med mine veninder 🙂

Sofie

Jeg vil dele med mine to veninder (og måske lidt flere, hvis vi ikke skal blive alt for tipsy ;)) Når de atter vender hjem fra spændende rejser de har foretaget de sidste par måneder. Til en sand reunion sommerfest! Den må meget gerne foregå på min altan i solskin en dejlig sommeraften inden længe ! 🙂

Yasmin

Min veninde og jeg har aftalt at holde grillaften når vejret igen bliver sommerligt, og så skal vi da have somersby til 🙂

Line S

Jeg ville dele en kasse med mine veninder, når vi skal på vores årlige sommerhustur! ELSKER bare når vi er afsted – en weekend fyldt med hygge, god mad, vin og spil!

Sofie

Jeg ville dele kassen med min kærestes amerikanske forældre, som besøger os til august! Det skulle være udenfor i en park, for at give dem et indblik i dansk kultur, hvor alkohol må drikkes i det offentlige ;))

Marie I

De ville blive nydt til min kærestes svendegilde til august, hvor jeg er sikker på at rabarber varianten lynhurtigt vil forsvinde!

Helene

Jeg vil servere dem for mine venner, når jeg for første gang i årevis rent faktisk fejrer min fødselsdag i starten af august. Mit speciale er efterhånden trukket i langdrag pga. lidt forskellige omstændigheder. Så jeg trænger til at fejre mig selv lidt – og inviterer venner og veninder på sommeraften-hygge med lagkage og cava og forhåbentlig også lidt cider 🙂

Emilie

Jeg vil dele den med mine veninder i medio august, da den ene skal på højskole og vi skal sende hende godt afsted med en afskedsfest 😀
En kasse med gyldne dråber vil helt sikkert sætte prikken over i’et 😉

Emilie

Jeg ville dele den med mine studieveninder i medio august, da den ene skal på højskole og vi skal sende hende godt afsted med en afskedsfest 😀
En kasse med gyldne dråber vil helt sikkert kunne sætte prikken over i’et 😉

Anna Lise Kristensen

Jeg ville invitere studieveninderne til sommerfest i min have 🙂

Anna

De skal deles med mine gymnasieveninder, når vi om to ugers tid skal mødes til en grillaften i min have 🙂

Ditte

Jeg har fødselsdag d. 27 juli, så jeg ville dele den med mine veninder engang i august, når jeg er hjemme fra ferie og fejre det 🙂

Anne

Jeg har selv valgt at holde en sommerfest for folk, jeg har været på Roskilde med d. 30/7, så dem vil jeg dele kassen med 🙂

Sara

Selvom det nok ikke helt kan nåes, så ville de være perfekte til den sommerfest min bedste veninde og jeg skal holde på lørdag for vores dejlige efterskolevenner + det løse. Vi har holdt sammen i 6 år nu, og det skal da fejres. Men ellers er jeg nu sikker på at de sagtens kan bruges løst over sommeren til diverse festlige sammenkomster. 🙂 🙂

Charlotte

Lækker konkurrence!
Jeg ville dele kassen med Sommersby med festlige venner og smilende forbigående i Fælledparken. Men kun hvis de er friske på et slag rundbold! 😀

Lea

Jeg vil gerne dele en Somersby med min søde Kasper og vores gæster, når vi den 30.07.16 skal giftes og skåle for min mor som ville være blevet 57 år den dag, hvis ikke hun havde forladt os alt for tidligt ❤️

Josefine

Jeg vil dele kassen med Somersby med min kæreste og vores gæster til den indflytterfest, vi vil holde i august. Den står på grill og hygge i gården, hvor Somersby vil passe perfekt til 🙂
Tak for en god blog!

Anne

Hvis jeg er så heldig at vinde, så vil jeg dele en kasse Somersby med rabarbersmag med mine veninder. Da vi holder en lille sommerfest d.31 juli <3 og samtidig fejre, at to af mine veninder er blevet studenter.

Sara

Hvis jeg vandt, ville jeg holde en Roskilde-reunion
og invitere årets camp på Somersby 🙂

Marie u

Skulle jeg blive den heldige vinder(!!!), så ville jeg holde en afskedsfest for mine fantastiske madklub, inden jeg smutter på højskole midt i august 🙂 Det skal klart være en varm sommerdag nede på havnen, hvor jeg bor. Jeg krydser fingre 🙂

Nanna L

De skal drikkes sammen med mine højskoleveninder, når vi i august tager på den årlige sommerhustur 🙂

Camilla T

Jeg ville holde nyde en masse Somersby med min bedste ven, der skal på udveksling til Sydkorea snart. Så inden august. I mit sommerhus (Somersby i som(m)erhus, ha ha lol!). Vi ville selvfølgelig invitere nogle fælles venner også. Dét kunne være fedt!

Louise

Sådan en kasse skulle deles med mine dejlige studiekammerater en lun sommeraften i august inden vi for alvor starter på vores specialer 🙂

Camilla

De skulle helt klart serveres til min kommende fødselsdag, der skal fejres med mine søde veninder på altanen!

Louise

Sådan en kasse skulle deles med mine skønne studiekammerater en lun sommeraften i starten af august inden vi skal i gang med specialet – det må være en perfekt måde at lade op på 😉

Rikke

Jeg vil servere Somersby til en sommerfest som min kæreste og jeg afholder om små 2 uger med vores venner som foregår i haven.

Phie

Min lækre kæreste kommer hjem fra en sommertur til Spanien med drengene i starten af august. Jeg savner ham allerede, og vil gerne kunne invitere mine veninder og hans drenge til en hyggelig aften med grill og hygge hvis solen nu skulle dukke op. Efter studenterfester og et par hårde fester på uni er ølbowling med ØL altså blevet for hårdt, så mon ikke sommerspy skal være min nye højre hånd, når der skal spilles? 🙂

Pia Sroka

Jeg vil dele med min familie når jeg skal holde fødselsdag i sommerferien hjemme i min have,så kan gæsterne nyde en sommersby. 🙂

Camilla Kirstine

Sommersby er altså en god opfindelse til folk som ikke bryder sig om ‘alkohol’smag’! Derfor er det lige noget for mig! 🙂 Jeg ville elske at dele dem med min gode veninde på stranden inden hun rejser et halvt år på udveksling i Australien!

Connie A

Jeg vil dele dem med min skønne veninder når jeg holder grillhygge d. 13. august 😀elsker Sommersby 😘😘

Jeg vil dele en kasse blåbær med min kæreste! Det skal ske på et skønt græsareal i Roskilde i forbindelse med vores 3 årsdag. Får vi ikke drukket allesammen skal resten gemmes til alle de kommende fester med mit studie! 🙂

TineLee

Det lyder så lækkert med en forfriskende rabarbersmag – mums!
Jeg vil klart servere dem for de gæster, som kommer på besøg i sommerhuset i løbet af sommeren. De vil være perfekte at hygge med enten på terrassen eller på stranden 🙂

Wauw en lækker præmie.
Jeg vil dele med min mand og vores to ældste piger i løbet af sommerferien. Tænker de skal med når vi skal i sommerhus

Jeg vil dele dem med mine venner til min kandidatfest lige om lidt 🙂

Simone

Jeg ville dele en kasse med veninderne, når vi skal holde vores næste grillhygge-aften i haven:-)

Line

Jeg ville dele de lækre sommersby med mine venner, når vi skal holde min fødselsdag hjemme hos mig i slutningen af juli. Det ville lige være prikken over i’et til en skøn fødselsdag 🙂

Emma Nautrup

Jeg ville nyde en kasse sommersby i den nye blåbær variant sammen med min søde kæreste og evt nogle venner for at fejre indflytningen i vores nye lejlighed! Hvornår er udelukkende afhængig af om vi er de heldige kartofler, som får æren af sådan en præmie 😉

Annette J

Holde en sommerfest for familien

Johanne

Jeg vil dele den med mine to dejlige søstre i min baggård en lun sommeraften!

Helle

Jeg vil dele alle flaskerne med familie og venner som vi har inviteret til vores bryllup den 6/8 🙂

Jeg ville helt klart dele med mine veninder! Jeg er for nyligt flyttet ind til indre by i København og er så heldig at have en altan, så der skal helt klart holdes en sommerfest her tænker jeg 🙂 <3

Christina

Jeg vil nyde dem sammen med gode venner igennem sommeren til nogle hyggelige grillaftener. Og så bliver min datter 18 år og skal fejres. I den forbindelse ville det være dejligt at skåle i en iskold sommersby og ønske hende tillykke😊
Hilsen Christina

Denise Amanda Lundstrøm

Jeg vil gerne dele en kasse rabarber med 3 gamle kollegaer til sommerhygge i august 🙂

Cecilia

Jeg ville dele sommersby med min bedste veninde og roomie på vores lækre altan, hvor solens stråler falder eftermiddag og aften! Tror det skal gøres d. 28 juli hvor hun har fødselsdag og derfor skal fejres i store stil 🎉

Maria

Jeg forestiller mig hyggelige sommeraftener med ild i den lille mexicaner lerovn, stearinlys, tæpper i hængekøjen, iskolde Somersby og det vigtigste af alt min skønne mand ved min side ;-).

Zilje

Med familien og venner til min fars 60års den 6. August 😄

Trine

Jeg vil dele dem med min søster til en forfest inden en bytur 🙂 Snarest muligt haha 😀

kirsten thulesen

Jeg ville dele dem med mine gæster til min indflytter fest – jeg er lige flyttet i lejlighed for 5 dage siden <3 🙂
God sommer!

Camilla

Sikke en fed konkurrence! Jeg ville dele dem med mine bedste venner og min kæreste, som jeg har en madklub, spilleklub og rejseklub med! Det ville være det perfekte tilbehør til vores forhåbentlige varme sommer- og sensommeraftener!

Camilla A

Hvor lækkert!
Sådan en kasse vil være helt perfekt, når mine veninder og jeg skal til Grøn Koncert. 🙂

Pernille

Jeg vil dele en kasse med mine bedsteveninder, når vi drager afsted til smukfest, hvor vejret forhåbentlig er varmere 🙂

Michelle Kragh

Jeg ville helt klart dele dem med min kæreste og vores venner, til en sensommerfest i vores sommerhus, hvor vi skal bo midlertidigt inden vores nye lejlighed er bygget færdigt. En perfekt anledning til at nyde det sidste af sommeren, og kunne nyde vores venner inden vi flytter på landet i en periode 🙂

Karin

Min kæreste og jeg flytter snart i en ny lejlighed og det skal fejres! Det ville være skønt med en kasse Somersby, som vi kunne dele med vores søde venner 🙂

Hvis jeg vinder vil jeg dele en kasse Rhubarb med min gamle seminar-gruppe, vi ses 2 gange om året og drikker os fulde og griner så meget at kæberne gør ondt :- )

Signe

Jeg ville holde den indflytterfest, vi aldrig fik holdt da vi flyttede i september sidste år og dele med venner og familie 🙂

maibritt

den skal deles med mit hold på uni 🙂 vi er kun 9 på holdet efterhånden men vi har det SÅ godt med hinanden så med sådan en kasse er jeg sikker på at vi kan få en dejlig aften 🙂 og den skal så drikkes når vi begynder igen og hjemme ved mig inden en bytur 🙂

Camilla

Jeg ville dele kassen med alle de søde piger på mit fodboldhold efter en kamp i sommervarmen! 🙂

Signe

Jeg ville dele dem med mine roomies – fordi de begge bliver færdige med specialet om lidt, og fordi den ene af dem netop har fået sit første, ægte voksenjob!

Ida Vinther

Jeg vil dele den med min kæreste, familie og venner d. 1. august i vores gårdhave, når min kæreste har afleveret sit speciale. 🙂

Line

Jeg vil dele med venner og familie, når min søster og jeg slår vores fødselsdagen sammen, og holder en god sommerfest i slutningen af juli 🙂

Sára

Jeg vil gerne dele dem med en håndfuld gode veninder i min “nye” have en lun sommeraften i august inden studiestart. Det ville være en perfekt måde at sige tak for en god sommer inden vores travle liv med studier begynder igen.

Therese

Jeg ville dele dem med mine bedste venner, når vi skal i sommerhus på Møn til august 🙂

Anne-Sofie Nordstrand

Jeg ville dele dem med nogle venner til en grill-fest på stranden 🙂

Maria Halse

Jeg ville elske at smide sommerlige Somersby på bordet til min 22 års fødselsdag, der fejres på mine forældres skønne terrasse d. 12. august med gamle venner og mit søde unihold 😉

Rikke Bisgård Sørensen

De skulle foræres til en kær veninde, som holder fødselsdag i august, hvis jeg var så heldig 🙂 Hun ville blive meget glad, da hun elsker Somersby. De ville så også komme både mig og hele venindeflokken til gode, da vi er inviteret til fest.

Kh Rikke

Line

Det kunne være SÅ perfekt at kunne dele en kasse Somersby med mine skønne veninder, når jeg den sidste lørdag i juli skal holde 27års fødselsdag i Odense. Den nye variant med rabarber lyder reeet lækker og sommer-agtig!

Sofie

Jeg flytter snart til Nørrebro, og i den forbindelse skal jeg holde housewarming. Perfekt anledning!

Katrine

Sammen med gode venner på min fødselsdag i september til solskinsvejr i haven!

Nina Rosenkilde Jessen

Min kære genbo vil jeg dele med
Vi mødes tit hos hende eller mig i ny og næ og nyder et glas et eller andet.
Jeg ved hun vil blive SÅ glad, hvis jeg kunne overraske med dette her.

Rikke

Hvem vil du dele gerne en masse Somersby med? Hvem, hvor og hvornår?

Med mine aller bedste venner og min nærmeste familie! Jeg er pt bosat i Nepal men vender hjem den sidste dag i juli og jeg har en svag anelse om, at jeg bliver glædeligt modtaget 😉

Der vil være masser af sommerstemning og glæde og jeg ville gerne kunne dele Somersby i mængder med mine nærmeste (som er helt fantastiske og som ser bort fra biologi og fungerer som min helt vildt skøre familie) inden jeg flytter videre til Holland til studie.

Der krydses fingre 🙂 🙂

Stine

Jeg vil gerne dele en kasse med rabarbersmag med mine veninder. Jeg holder indflytterfest i min nye lejlighed i sensommeren og sådan en kasse ville bestemt være dejlig at vinde dertil 🙂

Simone

Jeg ville dele dem med mine 7 veninder. Vi er 8 piger som har studeret sammen på bacheloren, men på kandidaten blev vi splittet mellem Aalborg, Aarhus og København, så det ville være mega fedt at kunne invitere alle til en lille fest og fejre at vi alle har fået afsluttet vores kandidater! 🙂

Mette H.

Jeg ville invitere min studieveninder på sommermad og hygge, så vi kan catche up hen over den laaaang sommerferie, vi nyder i øjeblikket – spredt for alle vinde. 🙂 Jeg vil gerne prøve rabarberversionen. Krydser fingre!

Astrid

Hvis jeg er så heldig at vinde konkurrencen vil jeg inviterer mine bedste venner og veninder forbi vores kolonihave til en hyggelig sommeraften. Vi har kun haven denne sommer, da den er lånt, og det er ikke alle, som har fået den set endnu, så dette ville være en god anledning. Den præcise dato ved jeg ikke, men tænker at det skal være i starten af august lige før at vi alle starter i skole igen.

Sarah

Vil dele dem med min kæreste og familie, der skal hjælpe os med flytning i løbet sommeren.

Celina

Mine dejlige venner til en hyggeligt grillaften i haven

Sara Woldu

Jeg holder en lille housewarming d. 12/8, hvor det ville være helt fantastisk, at kunne have friske sommerlige sommersby på bordet. Især mit helt fantastiske flyttehold bestående af 3 stærke studiepiger fortjener at bade sig i gratis sommersby 😉

Mia Lorenzen

Jeg ville elske at kunne dele kassen med min gamle gymnasieklasse, når jeg holder reunion BBQ i min hyggelige gårdhave☺️☺️

Tenna

Jeg vil gerne dele med min familie. Jeg holder fødselsdag søndag den 31/7 i min lille lejlighed for 17 personer. Det kunne passe perfekt til de nødemakronkager med flødeskum og frisk frugt som jeg vil servere. Konceptet til min fødselsdag er, hvor der er hjerterum er der husrum. Så alle skal medbring godt humør og en ølkasse at sidde på. Som mangel på komfort ville en kold lækker Somersby gøre det hele lidt mere lækkert 👌🏻

Sasja

Jeg ville helt sikkert dele den med pigerne fra min klasse til en hyggelig grillaften! 🙂

Skulle deles med mine skønne veninder som kommer til Århus fra Kbh for at nyde sommeren 😁

Amalie

Jeg ville dele en masse Somersby sammen med mine dejlige venner og veninder fra gymnasiet og folkeskolen. Jeg holder nemlig en lille afskedsting for dem den sidste weekend i juli, inden jeg drager afsted på højskole i 19 uger. I den anledning kunne det være mægtig dejligt og lækkert at servere en lille gin-fizz med for eksempel en rabarber Somersby – som i øvrigt smager guddommeligt i sig selv!

LEAVE A

comment