Kategorier: Restauranter

Bedste falafler i Århus // Falafel King

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Michelle

Misundelig!! Kan du anbefale et eller flere gode falafel steder i København? 🙂

Stine

De er nemlig gode. De roses i øvrigt også st byens veganere for at være det bedre sted…

Hvor er jeg lykkelig for den anbefaling! Jeg går forbi stedet dagligt (og cravet falafler og Berlin for hårdt hver gang), men stedet ser bare sådan lidt… tvivlsomt ud, haha. Jeg smutter ind næste gang!

Asta

Tusinde mange tak !! Det er lige sådan et sted jeg har manglet til de dage, hvor det gerne må være let, lidt snasket og stadig god kvalitet.
Jeg glæder mig til at prøve det.
God weekend herfra 🙂

Ser helt fantastisk godt ut!! 🙂 Har du noen andre Århus-tips? Vi skal moske dra til Århus i sommer 🙂

Ej ej ej, hvor herligt at de laver gode falafler! Jeg er altid blevet skræmt væk af det snuskede udseende og ikke engang overvejet at give det en chance. Jeg er ellers helt skør med falafler. Det skal prøves – tak for anbefalingen!

Peter Vedel

Jeg er meget enig. Jeg bor på Nørrebro i Kbh, hvor der er mange steder som byder på pita med falafel, men jeg synes faktisk at Falafel King i Aarhus laver den bedste pita med falafel, som jeg har smagt noget sted i DK. Men det er helheden der gør det. Dressingen og det er der er mynte i fx. Selve falafelkuglerne er gode, men de er ikke de bedste jeg har smagt. Der kan jeg anbefale et sted på Nørrebro i Kbh, nemlig Falafelkælderen, som ligger i Rantzausgade. De laver de bedste falafler jeg har smagt, og mange kommer også bare for at købe 5 kugler for 20 kr. Hermed anbefalet 🙂

Emma Martiny

Mange tak for anbefalingen, Peter. Det må jeg prøve 🙂

LEAVE A

comment