Kategorier: Ikke kategoriseret

Q&A // Spørgerunde

23 COMMENTS
SHOW
HIDE

Godmorgen Emma.
Jeg elsker Q&A, og har faktisk tænkt på en ting. Hvordan startede du med at blogge? Var det bare en fritidsting, som du så gav mere og mere opmærksomhed eller “arbejder” du igennem nogen?
Og nu hvor i skal flytte, hvilket rum glæder du dig så mest til at indrette?
God dag til dig!

Fie

Hej Emma – Jeg tænkte på hvor meget træner du egentlig om ugen & hvordan finder du den der balance mellem at leve rigtig sundt men også at kunne nyde en is eller sådan? Hvad er dit bedste tip til en som finder det svært?
ps. er held vild med din blog! Og er især vild med at du er begyndt at lave flere videoer på youtube.

Sabrina G.

Godmorgen, Emma 🙂 Det er evigheder siden jeg sidst har smidt en kommentar, og det er altså for dårligt! Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vide, hvordan du balancere studie, blog og livet som forfatter? Jeg ved du har skrevet meget om det før, men jeg synes det virker som en umulig opgave bare at få studie og arbejde til at gå op i en højere enhed… Planlægger du hele din uge, eller hvad er hemligheden? Jeg vil gerne i gang med at dyrke noget yoga, men ved ikke hvordan jeg skal komme i gang, da jeg ikke har mulighed for at tage til holdtræning. Kender du nogle gode youtube-kanaler? Hvorda gik det med Asus computer du testede? Hvad synes du om den efter længere prøveperiode? Det var vidst de spørgsmål jeg havde denne gang 🙂 God dag til dig!

Marie

Godmorgen Emma!

Hvordan får du ting til at ske? Hvilke tanker gør du dig, som gør det muligt? Hvilken indstilling har du? Er du slet ikke bange for at fejle, og hvis ja -hvordan håndterer du denne frygt? Jeg tænker både ift. Martiny Podcast, jeres kalender-projekt, din kogebogkarrerie, din blog osv. Det er helt vildt inspirerende, at det virker som om, at du kaster dig ud i det, du drømmer om.

Michelle

Hej Emma.
Hvad synes du er fordele og ulemper ved at være veganer?

Laura

Hej Emma! Det virker som om, du har rimelig gode fremtidsudsigter, så jeg vil gerne spørge, hvad du allerhelst vil lave, hvis du selv kunne bestemme? Forlagsarbejde, kogebogsforfatter, blogger, iværksætter eller noget helt femte?
Og så vil jeg også gerne spørge, hvordan du og Simon har fået jeres nye lejlighed, hvis du vil dele det? 🙂

Nanna L

Det virker som om, du har virkelig meget glæde af dine daglige løbeture, men så vidt jeg husker, har jeg ikke hørt dig tale om pace, personlige rekorder, at deltage i løb osv., hvilket ellers er så moderne for tiden. Er det bare fordi, det ikke fylder på bloggen eller løber du virkelig “bare” for din egen nydelses skyld og ikke konkurrencen – og hvilke tanker gør du dig om det? Jeg kunne godt tænke mig at få oparbejdet en god løbe løberutine, men kører hurtigt død i pulsur-pace-halvmarathon-hjulet 🙂
Og så et bonusspørgsmål: Hvordan har I fået jeres nye lejlighed og hvor ligger den? (Selvfølgelig ikke adresse, bare område.) Det lyder jo som drømmelejligheden, som ellers er svær at finde i Aarhus 🙂

Mette H.

Hej Emma.
Jeg er lidt interesseret i jeres tur på Hærvejen. Det lyder som en perfekt weekend/ferie-aktivitet, som jeg virkelig godt kunne tænke mig. Hvor gik I fra og til? Og havde I ‘trænet’ til det – eller er det ikke nødvendigt?
Held og lykke med din tur på caminoen! Den drøm må jeg også få realiseret en gang 😉
Kh Mette

Laura

Hej Emma
Jeg så på snappen i går, at du løber intervaller. Vil du tale/dele mere omkring, hvordan du strukturerer din løbetræning?
Jeg vil også meget gerne høre mere om, hvordan du med en så tætpakket kalender holder dig selv kørende? Særligt i forhold til, at du én gang har været stresset.
I forlængelse af det, vil jeg også gerne høre om, hvordan du prioriterer studiet i forhold til arbejde? Er studiet noget, du gør for at få et papir, og dermed kører på lavt blus, eller er du lige så flittig på studiet som du er med blog og bøger?
Du er for sej, og jeg glæder mig til at følge med i videoen.
Fortsat god ferie!

Eva

Hvilke cafeer i Århus mener du at man bare SKAL besøge hvis man kommer til Århus? Gerne til studievenlige priser 😉
Tak for en god blog!

Michelle

Jeg er nysgerrig omkring den nye lejlighed – er den dyr? Hvad gør I for at få råd til den?
Kunne du have lyst til at fortælle hvor meget du tjener på en måned og hvad dine indtægtskilder er ala i stil med stonemuse?

Nicoline

Nu nævner du jo, at du skal afsted på Caminoen, og du har også skrevet, at du lige har gået på hærvejen. Hvilken slags ferie er din yndlings? En meget aktiv ferie som dine vandreture?

Cecilie

Hej Emma 😊 Jeg tænkte på hvad dit/dine bedste tip(s) er til at leve sundere generelt? Jeg tænkte også på hvad din yndlings chokolade er? 😊

Naja

Hej Emma,
Vil du ikke være sød at fortælle om dine planer med Caminoen?
Hav en skøn dag,
Naja 🙂

Julie

Hej Emma. Hvor er det du studerer? Hvordan kom du ind? Og hvad er dine fremtidsplaner i forhold til dit studie?
Hvordan fandt du ud af, at du gerne ville flytte sammen med din kæreste?

Linnea

Ligesom en af de andre vil jeg også helt vildt gerne høre mere om økonomien 😉 Ved det er kæmpe no-go for mange at tale om, men synes simpelthen, at indlægget hos Stonemuse, hvor Michelle lægger tal på bordet, er så interessant, så kunne være vildt fedt, hvis du ville fortælle, hvordan din økonomi er skruet sammen – enten på video eller i et separat indlæg 🙂 Eventuelt også, hvad du prioriterer at bruge dine penge på – og hvad du helst ikke bruger for mange penge på, hvis du kan undgå det.

Og et par lettere spørgsmål:
Hvad laver Simon egentlig til daglig?
Hvilken ret er din absolutte yndlings?
Hvad drømte du om at “blive”, da du var yngre?
Hvad vil du gerne nå/opnå, inden du bliver 30?

Emma Martiny

Hejsa Linnea 🙂 Dine spørgsmål nåede desværre ikke med, da jeg allerede har filmet videoen. Derfor får du svar her:

Hvad laver Simon egentlig til daglig? Han læser på arkitektskolen.
Hvilken ret er din absolutte yndlings? Hmm.. Det kan jeg simpelthen ikke svare på.. For tiden sød kartoffel fritter med aioli. Haps!
Hvad drømte du om at “blive”, da du var yngre? Frisør eller make-up artist. Det sidste blev jeg, da jeg gik ud af gymnasiet, men jeg fandt hurtigt ud af, at det ikke var noget for mig.
Hvad vil du gerne nå/opnå, inden du bliver 30? Jeg vil gerne have børn 🙂

Linnea

Lige et par spørgsmål mere 😉

1. Jeg kunne godt tænke mig at vide lidt om din vej til der, hvor du er i dag ift. bloggen. Hvornår og hvorfor startede du den? Hvornår og hvordan begyndte der at “ske” noget ift. tilbud/virksomhedssamarbejder/kogebog etc.? Gjorde du selv noget aktivt for at få det til at ske?

2. Kan du leve af de ting, som bloggen har ført med sig? Og hvis ja, hvorfor studerer du så i stedet for at kaste dig over bloggen på fuld tid? 🙂

3. Noget helt andet: Drømmer du om at få børn? Og forestiller du dig, at det bliver indenfor nær fremtid?

4. Hvordan ser dit liv ud om 5 år, hvis du helt selv kan få lov at bestemme?

5. Har du gjort noget i dit liv, som du virkelig har fortrudt – og som du vil fortælle os om?

6. Nu ved jeg ikke, hvor meget du selv ved om dine læsere, men hvem (tror du) primært læser med på din blog? Og hvorfor læser de med? Minder de om dig selv?

7. Hvad synes du selv, at din blog kan – hvad får den til at skille sig ud fra andre?

8. Du virker til at have gang i utroligt mange ting. Hvordan holder du gejsten oppe, så du ikke brænder ud?

9. Hvilket udstyr bruger du til dine billeder/videoer – og hvordan redigerer du dem?

Emma Martiny

Og et par svar mere 😉

1. Jeg kunne godt tænke mig at vide lidt om din vej til der, hvor du er i dag ift. bloggen. Hvornår og hvorfor startede du den? Hvornår og hvordan begyndte der at “ske” noget ift. tilbud/virksomhedssamarbejder/kogebog etc.? Gjorde du selv noget aktivt for at få det til at ske?

Jeg taler om, hvorfor jeg startede bloggen i videoen. Det er først indenfor de sidste par år, at jeg har tjent “rigtige” penge på det.

2. Kan du leve af de ting, som bloggen har ført med sig? Og hvis ja, hvorfor studerer du så i stedet for at kaste dig over bloggen på fuld tid? 🙂
Ja, det kan jeg godt. Jeg vil bare gerne færdiggøre min uddannelse, nu hvor jeg er så langt, inden jeg springer helt ud i det.

3. Noget helt andet: Drømmer du om at få børn? Og forestiller du dig, at det bliver indenfor nær fremtid?
Ja! Om 3-4 år forestiller jeg mig 🙂

4. Hvordan ser dit liv ud om 5 år, hvis du helt selv kan få lov at bestemme?
Jeg er selvstændig, Simon er blevet færdiguddannet og har et job, han elsker. Vi bor i Århus og har en lille bebs 😉 Og så håber jeg, vi er lykkelige og glade for vores hverdag.

5. Har du gjort noget i dit liv, som du virkelig har fortrudt – og som du vil fortælle os om?
Hm… Jeg skulle have sluttet et forhold tidligere, fordi det var bedst for begge parter.

6. Nu ved jeg ikke, hvor meget du selv ved om dine læsere, men hvem (tror du) primært læser med på din blog? Og hvorfor læser de med? Minder de om dig selv?
Jeg forestiller mig, at det er unge kvinder mellem 20-30. Og ja, de minder nok på mange punkter om mig selv. De læser med, fordi de bliver inspirerede og forhåbentlig i godt humør af at kigge forbi.

7. Hvad synes du selv, at din blog kan – hvad får den til at skille sig ud fra andre?
Min blog er min. Min personlighed og mine interesser er det, der fylder herinde, og derfor skiller den sig ud fra andre.

8. Du virker til at have gang i utroligt mange ting. Hvordan holder du gejsten oppe, så du ikke brænder ud?
Det snakker jeg om i videoen 🙂

9. Hvilket udstyr bruger du til dine billeder/videoer – og hvordan redigerer du dem?
Jeg bruger et Olympus PEN PL7 og redigerer i photoshop 🙂

Helle

Kære Emma

Du er så inspirerende…

Som der allerede er blevet spurgt til, er jeg også nysgerrig på, hvilke tanker du gør dig i forhold til at føre dine drømme til handling…

Og så er jeg også nysgerrig på, hvordan du holder motivationen… Den vedvarende og vedholdende motivation og handling… Det er noget af det, jeg finder sværest ved mine egne projekter og min hverdag 😉

Og som der også allerede er blevet spurgt til, hvordan planlægger du din tid?

Jeg glæder mig til tips og inspiration.

Keep up the good work!

Knus, Helle

Emma Martiny

Hejsa Helle 🙂 Dine spørgsmål nåede desværre ikke med, da jeg allerede har filmet videoen. Dog har flere spurgt om spørgsmål, der minder om dine, så jeg håber, du kan finde svar i videoen senere på ugen. Ellers må du endelig skrive 🙂

Helle

Hvor sødt af dig, at du skriver, at mine spørgsmål ikke nåede med, Emma 🙂 Meget betænksomt 🙂
Jeg glæder mig til din video under alle omstændigheder 😉
Du er så inspirerende 😀
Knus

Hvordan får du dine idéer ud i livet? Sådan noget som at vælge at skabe din (jeres) egen kalender, det er en fed tanke, men hvordan tager du skridtet og gør det til virkelighed?

Jeg har selv en million idéer, ting jeg har lyst til at skabe, men det er jo også en form for sats, det er tidskrævende, økonomisk krævende, osv.
Tips til andre med en skaberdrøm? 🙂

LEAVE A

comment