Kategorier: Interiør-inspiration

Lejlighedsdrømme #1 // Metrofliser i køkkenet

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Christina

Min kæreste har sat metrofliser op på væggen over vores kogeplade – det gik fint. Tror godt du kan hvis bare du gør dig umage og tager den nødvendige tid til at måle og skære fliser til 🙂 synes jeg har set Sonoma seven lavede et diy indlæg? Eller en anden indretningsblogger

Emma Martiny

Hej du 🙂 Yes, Sonoma seven har lavet den fineste guide. Den kommer vi helt sikkert til at bruge.

Stine

Så vidt jeg husker er det en boligforening o har fået. Vores har regler for indenfor hvilke rammer man må moderniserer køkkenet og desuden skal ting gøres autoriseret eller “så det ligner det er gjort professionelt” og fliser er ikke det letteste.

Bare lige et obs punkt hvis det er tilfældet hos jer.

Emma Martiny

Hej Stine 🙂 Det er jeg selvfølgelig opmærksom på, men tak fordi, du nævner det.

Mia sofie

Hvor i byen ligger jeres lækre lejlighed?

Emma Martiny

Tæt ved botanisk have 🙂

LEAVE A

comment