Kategorier: Video

Video: Spørgerunde Q&A

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Line

DEJLIG video! Må jeg spørge hvor din meget fine bluse er fra? 🙂

Emma Martiny

Selvfølgelig 🙂 Den er fra H&M.

Helle

Hey Emma
Tak for en skøn Q&A… Jeg synes den var dejlig lang! 😀 Jeg mener bare, at det er dejligt at tilbringe tid “med” dig… Så det føltes ikke som lang tid… Derimod bare dejligt at du giver dig god tid til at svare på spørgsmålene 🙂
Og så synes jeg, at du skal vide, at jeg virkelig værdsætter din mangfoldighed på bloggen… Så jeg er glad for, at du ikke lytter til såkaldte eksperternes råd om kun at have et enkelt fokus 😉
God ferie!
Knus fra Helle

Emma Martiny

hvor er du bare søde, Helle 🙂 Dejligt, du synes om videoen! Kæmpe ferie-knus til dig også.

Sabrina G.

Jeg synes simpelthen dine videoer er SÅ hyggelige og er stor fan af dem! Tak for svaret, selvom det stadig er mig en gåde, hvordan du gør det 🙂 Du er altså ret sej! Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at tænke på et citat fra Pippi Langstrømpe af, mens jeg så videoen, da det på mange måder minder om din indstilling til livet. Det lyder således: “Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert”. I må ha’ en rigtig god ferie i Budapest! Jeg vil nyde livet i sommerhus denne uge 😉

Emma Martiny

Sikke et fint citat, søde. Kan huske, jeg er stødt på det før, men tak fordi, du mindede mig om det. Sådan burde vi alle tænke 😉 Krammer og god sommer til dig!

Marie

Hej Emma 🙂 Hvilken boligforening er I medlem af?

Emma Martiny

Hejsa du 🙂 Ringgaarden 🙂

LEAVE A

comment