Kategorier: Ikke kategoriseret

Lyt eller genlyt: Martiny Podcast // sæson 1

5 COMMENTS
SHOW
HIDE

GLÆDER mig til at 2. sæson engang kommer 😀

Marie

Glæder mig så meget til at lytte med igen, og jeg er de sidste par dage stødt på nogle seje kvinder, som ville være SÅ fede at have med: nemlig Pernille Meldsted (arbejder med skyggen) og Rebecca Vera Stahnke (som er en pissesej iværksætter bag genbrugskonceptet Veras og blogger på Eurowoman). Håber du nyder sommerferien, for det fortjener du virkelig 😉

Emma Martiny

tak for de gode forslag søde Marie. De er noteret 🙂

Emma

Kæreste Emma, TAK for forslag/påmindelse om eksistensen af dine podcasts – jeg havde så travlt i de måneder de løb hen over, at jeg aldrig kom i gang med dem desværre. Men nu har jeg slugt 5 på de sidste to dage (hurra for ferie!), hvor er de bare gode – både til gåturen, træning og på solskinsterrassen er de fantastisk velegnede! 🙂

Du er så beundringsværdigt dygtig, hvadend du kaster dig over, og det ville jeg bare lige lade dig vide! Kh navnesøster E

Emma Martiny

Hvor er det bare dejligt at høre – og SÅ pænt at dig at skrive 🙂 Du har lige gjort min dag meget bedre. Tak for det.

KH fra Budapest

LEAVE A

comment