Kategorier: Ikke kategoriseret

Velkommen indenfor

44 COMMENTS
SHOW
HIDE

Hej Emma, det ser godt ud herinde! Når man klikker på video i menulinjen, åbner den på en blank side uden indhold. Bare en heads up 🙂 Kh Emma

Emma Martiny

Ups, det var en smutter. Tak for hjælpen, Emma 🙂
Knus til dig!

Katrine

Hej Emma
Jeg er vild med det nye setup. Hurra for en reklamefri blog! Det bliver et meget mere “clean look” uden alle de reklamer.

Emma Martiny

yay! Dejligt, du synes om det 🙂

Josefine

Hvor er det blevet fint!
Jeg er særligt begejstret for, at der ikke længere popper en reklame video op når man besøger siden. Andre reklamer er fint nok, men den video som først skulle åbne også skulle man vente for at kunne lukke, den kommer jeg ikke til at savne 😉
Tillykke med det Emma! Jeg glæder mig til forsat at følge med i dit “univers”.

Emma Martiny

Tusind tak søde du 🙂

Julie

Skønt med en blog, der går væk fra reklamer – det sker ikke så tit, men dejligt som læser:)

Emma Martiny

Dejligt at høre, Julie 🙂

Marie

Sidder og klapper i mine små hænder sammen med formiddagskaffen! Og har egentlig glemt alt om det arbejde, jeg var igang med at lave, fordi jeg blev så opslugt 😉

Emma Martiny

hihi 🙂 Det må være et godt tegn 😉

Christine

Åh, hvor er det blevet fint! Og meget dig 🙂

Det er super fedt, at du dropper reklamerne. Til gengæld vil jeg så glæde mig til at støtte dig ved at købe den fine kalender, du arbejder på, når den kommer 🙂

Emma Martiny

Hvor er det bare sødt af dig, Christine. 1000 tak for støtten, det betyder meget 🙂

Hej Emma, hvor er det blevet fint! Lige en detalje, når man klikker på Atelier Aarhus i toppen kommer man ind på en hjemmeside hvor der står man skal have en kode for at komme ind, ville bare lige sige det 🙂

Emma Martiny

Hej Camilla 🙂 Tak! Og det er helt med vilje. Vi er ikke helt klar til at åbne webshoppen endnu, men bliver det lige straks 🙂

ah okay, jeg glæder mig til at se kalenderen, skal helt klart have fingrene i den 😀

Hvor er den blevet fin, Emma!

Emma Martiny
Camilla Kirstine

Kære inspirerende Emma!
Jeg troede næsten ikke jeg kunne elske at klikke mig mere ind på din blog end jeg i forvejen gør! MEN dette er da lige det sidste ‘touch’! Det er VIRKELIG ganske perfekt og jeg elsker at fordrive tid her og læse alverdens sager (som jeg godt nok har læst før – men stadig finder inspiration i!).
Det mest påfaldende og iøjnefaldende for mig er dog reklamerne, som jeg førhen kunne blive lidt irriteret på – nu var jeg jo lige fordybet. Dejligt at jeg nu bare kan svælge uden forstyrrelser!

Til sidst har jeg lige et spørgsmål. Jeg har købt din fantastiske kogebog “Herlig og ærlig mad” og er SÅ glad for den. Tror næææsten jeg har fået afprøvet alle opskrifter efterhånden og jeg må sige, de holder max!

Den næste på listen skal være quinoatærten med blomkål og svampe. Den er jo umiddelbart easy peasy at gå til, men da jeg har en rest røget ørred liggende tænkte jeg om det kunne fungere at komme det i tærten? Hvad tænker du?

Tak for en dejlig blog!

Kh
Camilla Kirstine

Anita

Hej Emma.
Jeg elsker at følge din blog rigtig dejligt at det er bleven uden reklamer. Synes det er fantastisk dejlig mad i dine kogebøger som jeg er blevet lykkelige ejer af. Synes at du er meget inspirerende at følge.

Emma Martiny

1000 tak Anita! 🙂

Camilla Kirstine

Kære Emma!
Hvor er det dog blevet endnu mere fornemt herinde! Jeg bruger læssevis af timer herinde og kan læse alverdens indlæg og se alle videoerne igen og igen! Derfor bider jeg især mærke i de fjernede reklamer – hold op, hvor er det rart ikke at blive forstyrret, men blot kunne fordybe sig og svælge i det altid inspirerende indhold du fremviser her på bloggen!
Det skal du have et KÆMPE skulderklap for!!

Jeg har desuden for en godt rum tid siden købt din formidable kogebog “Herlig og ærlig mad” og efter at have prøvet stort set alle opskrifter mindst én gang må jeg sige at det er den BEDSTE kogebog jeg nogensinde har haft. Og jeg er altså en decideret kogebogsfantast. Har alt der kan opdrives og hvis jeg ikke har det så har jeg haft lånt det. Alligevel bruger jeg dem meget sjældent efter at have gennemlæst dem, men det er altså ikke tilfældet med din. Den kommer frem ugentligt og bidrager med gode ideer og super madoplevelser!!
I den forbindelse har jeg endnu ikke forsøgt mig med den noget så spændende quinoatærte med svampe og blomkål. Og det går jo ikke 😉 Så nu er ingredienserne i hus og den synes dejlig ‘easy peasy’ at gå til! Jeg har dog en rest røget ørred liggende som egentlig helst skal bruges og tænkte om det kunne funke at komme lidt af dette i tærten? Hvad tænker du?

Tusinde tak for skønne kogebøger god karma og energi og evig inspiration! Jeg er fan! 🙂

Kh
Camilla Kirstine

P.s. jeg har flere gange savnet en knap herinde med “få besked om nye besvarelser på dette indlæg” når man kommenterer. Det gør det så meget lettere at være sikker på man får fulgt op på besvarelser 🙂

Emma Martiny

Hej Camilla 🙂
Jeg har svaret på din søde, søde, SØDE besked på facebook 🙂

maja

Søde Emma. Det er SÅ fint!

Emma Martiny
Camilla G

Hej Emma

Rigtig flot blog du har fåt dig. Jeg må også stemme i og sige FANASTISK at der ikke er reklamer..!!

Dog læser jeg normalt med via Bloglovin. Jeg har her observeret at jeg ikke længere får dine indlæg i mit feed. Skyldes det at din nye blog endnu ikke er linket op til bloglovin eller at jeg skal follow din blog på ny??

Igen tillykke med et rigtig godt stykke arbejde 🙂

PS. Hvornår kommer anden sæson af dine hyggeligt podcast? Jeg har været trofast lytter, og glæder mig igen til at bruge mine lørdag formiddag eller en eftermiddag imens der pendles i dit og dine gæsters selvskab 🙂

Emma Martiny

Hej søde du 🙂
Mange tak!

Det med bloglovin’ skulle gerne være fikset nu. Er det også det hos dig? 🙂

Mit podcast vender forhåbentlig tilbage i oktober.

Hvor ser det godt ud, og stadig helt i din ånd. 🙂

Emma Martiny

Tak Marianne 🙂

Det ser SÅ fint ud! Lækkert at du har fjernet reklamerne, og sikke en hyggelig stemning der er her på siden.
Der ser dog ud til at linket på forsiden til kogebøger ikke virker (det store billede i midten).

Emma Martiny

1000 tak Pernille 🙂 Og tak fordi, du opdagede den lille fejl. Jeg har straks rettet det 🙂

Sabrina G.

Hvor er dit nye design bare fantastisk FLOT, Emma! Så meget mere lækkert og roligt for øjet at se på – Jeg har slet ikke tænkt over, hvor irriterende reklamer faktisk ser ud før nu… Well done 🙂 Men… Jeg læser stort set altid med fra telefonen af, og de nye design er ikke særlig mobil-venlig, hvilket er sådan en skam. Ellers er alt andet spot on og super let at navigere rundt i! Ligesom en anden læser foreslår i kommentarfeltet, kunne den være lækkert hvis man kan få besked, når der bliver svaret på ens kommentar, mon det kan lade sig gøre? 🙂

Emma Martiny

TAK søde! Jeg har prøvet at fikse det med mobil-udgaven. Vil du tjekke, om det virker nu? 🙂 Det andet får jeg lige en tekniker til at kigge på 🙂

Sabrina G.

Det var bestemt så lidt, søde Emma ? Hurra, det virker! Mobil-udgaven er mindst lige så pæn! Og kan se de også har fået tilføjet sådan man kan få besked om nye kommentarer – Hvor er det skønt! Det er så fedt du spørger efter og lytter til vores ønsker. Jeg er imponeret ?

Emma Martiny

Selvfølgelig gør jeg det! Det er jo på jeres side af skærmen, det skal fungere bedst 😉

Hej Emma

Det er så lækkert at der ikke popper reklamer op hele tiden 🙂 Jeg er vild med din blog og det nye design, jeg mangler bare en ting og det er; dato for udgivelse på oplæggene på forsiden – jeg kan se datoen når jeg trykker mig ind på dem, men jeg synes det kunne være fedt at se den med det samme 🙂

SÅ fin en blog
Hilsen Anne Marie

Emma Martiny

Hej Anne Marie 🙂
Mange tak! Vildt god pointe med datoer på forsiden. Det har jeg straks tilføjet.

Knus!

Wow dit nye design er fantastisk flot 🙂 – Så utrolig nemt og overskueligt!
Og virkelig skønt at der ikke er nogle reklamer på din blog længere, det var en irriterende ting!
Glæder mig til at læse mere fra skønne dig 🙂

Emma Martiny

Tusind tak Simone 🙂 Kæmpe krammer!

[…] sidste uge på EmmaMartiny.dk… … Jeg bød jer indenfor på min nye blog, … lavede en video om mine favoritter, … og delte små ting fra de sidste uger. […]

m

Ej hvor er det bare flot Emma! Ser sindssygt professionelt ud.
Og så vil jeg lige sige at jeg synes det er SÅ sejt at du dropper reklamerne, selvom det betyder mindre indtjening for dig – jeg synes virkelig det gør en blog mere professionel (og flot!) ikke at have dem, og det giver mig endnu mere lyst til at støtte det du ellers laver, så du kan fortsætte bloggen. Tror faktisk lige jeg smutter ind og klikker din nye kogebog hjem! Jeg har tænkt over det siden den kom ud, men nu tror jeg da det skal være 😀
Tak for en god blog og fortsat god dag til dig!

m

Og så er jeg forresten helt vild med at dit nye “logo” lidt ligner en kaffekops-ring – altså sådan som om man har spildt kaffe ned på sin serviet – det passer ret godt til det jeg forbinder din blog med! Hyggelig, nede på jorden og lige til at drikke en kop kaffe over 🙂

Emma Martiny

Hvor er du bare SØD! Yay, hvor er jeg glad for, at du synes om det nye design ? Håber, du vil synes om kogebogen ?

Jeg er altså vild med det nye design – så cool 😉

Emma Martiny

Tak Karina 🙂

LEAVE A

comment