Fire fantastiske salatskåle

6 COMMENTS
SHOW
HIDE

Det ser lækkert ud! Og virkelig flotte billeder. Farverne i salater alene gør, at jeg får lyst til at spise dem. Istedet for brune, kedelige kartofler og kød. Elsker salater med fylde. Nu er det svampesæson, så tror jeg skal lave salater med svampe, jeg finder i skoven.

Emma Martiny

Hej Kat 🙂 Sikke en god idé med svampe i salatskålen. Det vil jeg gøre en af de næste dage.

Mums, hvor ser det alt sammen bare vildt godt ud! Jeg skal med sikkerhed prøve den sidste! 😀

Emma Martiny

Tusind tak, Anne-Dorthe 🙂 Håber, du vil synes om kombinationen!

Marie

De der gulerodsfalafler ser fantastiske ud! Har du mon en opskrift et sted, eller kunne du tænke dig at dele en?

Emma Martiny

Hej Marie 🙂 Opskriften på falaflerne kommer i Femina her til februar.

LEAVE A

comment