1 uge i mit liv #3

12 COMMENTS
SHOW
HIDE

Wauw for en produktivitet, Emma! Jeg forstår godt, at du når så mange ting med så effektiv en kalender. 🙂

Emma Martiny

Haha, ja der er ikke noget magi over det 😉

Lisbeth

Hej Emma.
Jeg skrev en kommentar til en af dine indlæg i sidste uge, men af en eller anden grund tror jeg ikke, at den er kommet frem til dig, så nu prøver jeg igen 🙂
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, hvordan du skriver dine to-do lister. Om det er på din telefon eller computer, eller om du foretrækker den gammeldags måde med papir og blyant?
Det virker til, at du har en travl hverdag, men alligevel har godt styr på, hvad du skal hvornår. Jeg er altid på udkig efter nye måder at holde styr på hverdagens gøremål, så jeg kunne rigtig godt tænke mig at se en video eller et blogindlæg omkring, hvordan du organiserer din hverdag og måske dine tips og tricks til tidsstyring.
Tak for en inspirerende blog og dejlige opskrifter 🙂

Emma Martiny

Hej Lisbeth 🙂 Jeg ved ikke lige, hvad der er gået galt, for jeg har ikke læst din kommentar før nu.
Til at holde styr på mine dage bruger jeg den kalender, jeg har udviklet sammen med en veninde. Det er et system med både daglige to-dolister og månedlige planer, der hjælper mig med at holde styr på mine mål og prioriteter. Når vi deler kalenderen med jer til d. 1. september, kommer jeg til at vise meget mere konkret, hvordan det er bygget op 🙂
KH

Nicoline

Det er nemlig så hyggeligt at læse denne slags indlæg. Stor respekt for det store stykke arbejde, der tydeligvis bliver lagt i det!

Emma Martiny

Tak, Nicoline 🙂 Dejligt, du synes om det!

Hold da op, hvor har du bare gang i mange spændende projekter! Du inspirerer i hvert fald meget til selv at komme i gang med produktiviteten – når altså liiiige vi kommer hjem fra ferie først, haha 😉

Kram
// http://www.moonlitmadness.dk

Emma Martiny

Hejsa Lisbeth 🙂 NYD din ferie – alt det andet kan vente 😉

Hold nu op for en imponerende energi! 😀 Jeg ville slet ikke turde at lave sådan et indlæg her, haha, jeg ville føle mig for uproduktiv i forhold til dig. 🙂
Hvad er dit forhold til sociale medier? Jeg kan se, at du kun én gang nævner, at du tjekker Instragram, men hvad med i hverdagen? Jeg har en rigtig dårlig vane med at spilde for meget tid på Facebook. Har du nogle tips til SoMe-Management, hvis det da findes? 😉
Under dig virkelig alle dine successer! Du er for sej. 🙂

Emma Martiny

Hejsa Celia 🙂
Jeg synes, at sociale medier er lidt svære… Jeg bruger dem oftest i de små pauselommer i løbet af dagen, men egentlig vil jeg holde mine pauser som… ja pauser, og ikke tidspunkter, hvor min hjerne skal være “på”. Problemet er bare, at ting som Snapchat fx er så instant, at jeg ikke kan opdatere kun én gang om dagen.
Ift. facebook er jeg ret god til at lukke det ned og logge af (vigtigt!), når der er andet, der kræver min opmærksomhed. Af en eller anden grund kan jeg holde mig fra det, når jeg først skal logge ind, for så er det ikke så hurtigt og nemt at tjekke. For vi ved jo alle sammen at “jeg tjekker lige et par minutter” hurtigt bliver til en halv time 😉

Maria M. Larsen

Hej Emma,

Endnu en gang – din blog er simpelthen fantastisk!
Jeg vil rigtig gerne prøve at smage Matcha Latte, men jeg gider ikke at investere i det helt store sæt med det sammen, og ville derfor gerne prøve at smage det på en café her i Århus. Kender du et sted, hvor de laver en god Matcha Latte? 🙂

Knus fra Maria

Emma Martiny

Hej Maria 🙂
Jeg har desværre ikke fået serveret en god Matcha i Århus, men har hørt, at man kan få det på Emmerys. Måske det er værd at prøve? 🙂

LEAVE A

comment