Banan og peanutbuttermuffins med chokolade

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Anna

Hej Emma

Jeg har netop købt Herlig & ærlig mad og er simpelthen så glad for den! Så mange lækre opskrifter med gode ingredienser, smukke billeder og fine tekster – så flot arbejde! 🙂

Jeg havde dog lidt håbet at kunne finde en opskrift de på croissanter, du viste her: http://www.emmamartiny.dk/2015/08/06/smaa-ting-40/
Kommer croissanterne i dessertbogen eller er de blevet fravalgt? Hvis sidstnævnte er tilfældet, ville jeg blive så glad for en opskrift på dem her på bloggen, hvis det er muligt. De ser simplethen SÅ lækre ud!

KH

Emma Martiny

Hejsa Anna 🙂 Dejligt at høre, du er glad for den! Croissanterne blev sorteret fra, simpelthen fordi, det er enormt svært at forklare processen forholdsvis kortfattet på tekst. Croissanter skal man folde på en meget bestemt måde, før det lykkes, så min redaktør synes, det blev for avanceret.
Jeg regner dog stærkt med at dele dem en anden gang – måske I en video, så man rigtig kan se fremgangsmåden 🙂

Simone

Lyder super lækkert! Dem skal jeg helt sikkert prøve at lave, næste gang jeg (endnu engang) har købt for mange bananer:-) Har dog ikke hverken en foodprocessor eller minihakker, kan jeg bruge en almindelig elpisker eller stavblender?

Emma Martiny

Hej Simone 🙂 Du kan sagtens bruge en stavblender 🙂

Betina

Jeg blev simpelthen nød til at prøve disse muffins med det samme – og hold nu op hvor er de lækre ???
Tak for en super simpel og god opskrift.

Emma Martiny

yay, hvor er det godt at høre, Betina 🙂

LEAVE A

comment