Glæden ved god kaffe (på en dårlig dag)

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Caroline

Hej Emma.

Først og fremmest vil jeg lige sende lidt god karma og krydsede fingre din vej, håber det løser sig, hvad end der er gået galt!

Derudover vil jeg høre dig, hvordan du brygger din kaffe, hvis ikke det skal være en latte, men bare en almindelig kop? For på min nespresso bliver lungo-kopperne så små, at jeg bliver nødt til at presse mere vand oveni, og så føler jeg lidt at jeg “ødelægger” kaffen – og må man bruge espressokapsler til større kopper kaffe? Yes, jeg er Nespresso-novice 😉

Emma Martiny

Hej Caroline 🙂 Mange tak <3
Nespresso kaffer er små i forhold til hvad, vi normalt drikker i Danmark. Dog stemmer størrelsen overens med hvor stor, en "normal" kaffe bør være. Hvis jeg gerne vil have en stor kop, laver jeg to kapsler på én gang 🙂

Marie

Kram, kram, kram til dig!

Camilla T

Alle mulige gode tanker jeres vej, og lige en lille kommentar til din buket: hvor er den fin. Elsker markblomster. Kæmpe kram 🙂

Emma Martiny

Kæmpe kram tilbage til dig også, søde Camilla 🙂

LEAVE A

comment