Video: 1 dag 3 læbestifter // Smashbox Be Legendary

15 COMMENTS
SHOW
HIDE

Virkelig hyggelig video, og du er jo SÅ smuk, Emma!

Emma Martiny

Hvor er du bare sød <3

Sabrina G.

Jeg tænkte bare “Wauw” med det samme jeg så videoen! Det en så flot og anderledes filmet og rigtig godt klippet sammen – Credit til Simon for det! 🙂 Han kan godt lyde som den der irriterende type, der bare er dygtig til alt, han giver sig til? Det var også en rigtig flot udstilling(?) han havde lavet, som du postede nogle billeder af i sidste uge.
Jeg glæder mig nu endnu mere til at se læbestifterne ‘Live’. Vi får nemlig snart Smashbox samt til den Matas hvor jeg arbejder ved siden af studiet, så det skal nok blive spændende 🙂 Jeg kender ikke rigtigt deres produkter, så vil se frem til at lege med det!

Emma Martiny

haha 🙂 jeg skulle takke fra Simon 🙂
Glæd dig til at lege med Smashbox produkterne. De er SÅ lækre!

Dina

Dejlig video som altid , sys du bare en fantastik menneske . Jeg vil elske at se flere mad video , eller what you eat in a Day videoer . Håber du får en rigtig god uge sender go karma . PS hvor kan man købe hele boxen henne med alle læbestifterene .
Kys og kram

Emma Martiny

Hvor er du bare sød, Dina 🙂 Jeg ved desværre ikke, hvor man kan købe alle læbestifterne samlet.

Marie

Åh, den fineste video altså!

Emma Martiny
Kathrine Pejstrup

Hej Emma !

Tusind tak for en utrolig lækker blog ! Jeg er vild med den ! <3
Jeg ville lige høre, den concealer du bruger, hvor er den fra ? 🙂

Emma Martiny

Tak, Kathrine 🙂 Det er maybelline fit me concealer 🙂

Karoline

Sikke en fin makeup – lige noget for mig. Må jeg spørge hvilken mascara, du bruger? 🙂

Emma Martiny

Hej Karoline 🙂 Selvfølgelig! Den er fra Too faced og hedder “Better Than Sex”. Jeg synes dog ikke, at den er så anbefalelsesværdig – det var bare lige den, jeg havde liggende 😉

Karoline

Skønt med det ærlige svar – tak! Så må du bare være skabt med fine øjenvipper 😉

LEAVE A

comment