Kategorier: Oplevelser, Restauranter

Landmad

7 COMMENTS
SHOW
HIDE

Hold nu op, hvor har jeg bare lyst til at bruge hele månedens madbudget i den butik (og på rejsen tur/retur til Aarhus, ahem)! Jeg elsker, elsker, elsker, at vi i Danmark får øjnene mere og mere op for, hvor lækker en oplevelse det kan være at handle ind. Det behøver ikke være triste budgetprodukter købt under ulvetimen i Føtex – det kan også være en hel æstetisk oplevelse i sig selv. Det er altså ret fantastisk 🙂

Knus
// http://www.moonlitmadness.dk

Annsofi

Den findes også i Roskilde – det er virkelig et godt koncept syntes jeg! 🙂

Michelle

Av, sådan noget gsd jeg godt ha i nærheden af mig! Hvor ser der hyggeligt ud. Ærgerligt man ikke bor i Århus! 🙂

Emma Martiny

Der er ikke andet at gøre end at rykke herover 😉

Bibi

Det er et initiative man bare må støtte!
Vi opdagede ved et tilfælde forretningen i Holbæk her i sommerferien.
Jeg købte I øvrigt tangmel, som jeg ikke har spottet i nogen forretninger før. Har prøvet at bage med det, men det kræver nok et par eksperimenter mere, før tangbrød/boller kommer på listen over ynglingsopskrifter 🙂

Emma Martiny

haha, det kan jeg forestille mig 😉 Måske det ville smage godt i pandekager? 🙂

Birgitte S. Gjørup

Den er også kommet til Nordens Paris (Aalborg), og er virkelig fin 🙂 Lækkert med lokalt producerede produkter ??

LEAVE A

comment