Kategorier: Atelier Aarhus

Atelier Aarhus kalenderbog // Indvendigt design

60 COMMENTS
SHOW
HIDE

Den ser helt fantastisk smuk ud, og ikke mindst utroligt funktionel! Den skal jeg uden tvivl have fingrene i 😀

Emma Martiny
Tilde

Hvor ser den flot, flot ud!
Jeg overvejer kraftigt om jeg skal skifte fra min 7-år-i-træk-moleskinne kalender – og jeg tror næsten, at jeg er overbevist om, at det sker:-)

Emma Martiny

Tak, Thilde! 🙂 Håber, du bliver overbevist 🙂

Marie

super super lækker!
Er vild med time opdelt og to do liste til hver dag.
Jeg kunne dog godt bruge at kalenderen var med ringe, så den kunne ligge fladt ned og at jeg selv kunne tilføje sider evt.
Men jeg er vild med jeres enkle design, som man nemt kan pifte op som man selv har lyst til 🙂

Emma Martiny

Tak, Marie 🙂 Dejligt du synes om den! Vi overvejede at bruge ringe i ryggen, men af flere årsager var det ikke den bedste løsning. Det ville eksempelvis have gjort kalenderen langt tykkere.

Mille

Waow Emma og Mette – Stort tillykke – Den ser helt fantastisk smuk og gennemført ud – Jeg glæder mig til at klikke den hjem til min taske -Elsker den lille bogmærke-detalje! <3

Emma Martiny

Tak sødeste Mille 🙂 Hvor er vi glade for, at du synes om vores lille baby 😉

Caroline

Åh, hvor er den bare flot, Emma! Jeg er helt vild med designet, især hvordan den kombinere kalender med to do-lister – det er virkelig tænkt over det hele, og jeg glæder mig til at få fingrene i kalenderen selv (og allerede til at kunne begynde at bruge den i 2017) 🙂

Emma Martiny

Hvor er det dejligt at høre, Caroline 🙂 Det lyder til, at den vil være lige noget for dig!

Pernille Frederiksen

Den er fantastisk!!! Den minder mig meget om bullet journal konceptet, som jeg har prøvet at tage i brug, men hurtigt bliver træt at lave hele designet selv dagligt. Jeres kalender opfylder alle mine behov og jeg glæder mig til at få fingrene i den 😀

Lige et praktisk spørgsmål – du skriver siderne er i tyndt papir. Kan du anbefale en kuglepen, der vil være god at bruge til kalenderen? Vil ikke have den sviner og går gennem siderne.

Emma Martiny

jaaaa, FEDT med sådan en kommentar!! 😀
Siderne er tynde, men ikke gennemsigtige. Det var meget vigtigt for os, at man skulle kunne skrive på begge sider, og det kan man. Så du kan bare bruge en helt almindelig kuglepen 🙂

Pernille Frederiksen

Sejt, det er godt at høre! Men det skal nu ikke være hvilken som helst kuglepen. Tænker jeg skal på jagt efter en smuk en af slagsen, som passer til messingbogmærket 🙂
I hvert fald stort tillykke med den! Den er smuk!

Emma Martiny

Det lyder som en skøn idé Pernille 🙂 Det vil helt sikkert klæde kalenderen 🙂

Clara

Når du siger midnat, mener du så natten mellem onsdag og torsdag, eller natten mellem torsdag og fredag? Hilsen én der helt sikkert vil sidde klar til bestilling 🙂

Emma Martiny

hov, det kunne godt misforståes – det er natten mellem onsdag og torsdag 🙂 Er SÅ glad for, at du vil bestille 🙂

Hvor er den bare fin! Tillykke med den 🙂

Emma Martiny

Tak søde søde dig 🙂

Den er blevet virkelig smuk!
Pt. har jeg en notesbog til alle mine projekter – måske skulle de skriftes ud og samles i én kalender!
Det er virkelig et flot stykke arbejde I har lavet!

Emma Martiny

Tusind tak Christina 🙂

Jeg glæder mig SÅ meget til den udkommer. Jeg har længe været på udkig efter lignende herhjemme 🙂

Emma Martiny

Du kan også tro, vi glæder os til at sende de første afsted 🙂

Den er simpelthen blevet så smuk! Er ret vild med, at der er så meget grundig opdeling, så man kan holde styr på det hele, men at det samtidig er super fleksibelt, så man kan tilpasse det sine egne vaner. Håber jeg kan nå at få fingre i en af dem!

Min eneste bekymring er, at inddelingen med selvskrevne tider kan medføre, at aftaler klokken 9 kan komme til at stå efter aftaler klokken 15, hvis de bliver planlagt i omvendt rækkefølge, men på den anden side forstår jeg også super godt jeres ræsonnement for den beslutning 🙂

Knus
// http://www.moonlitmadness.dk

Jeg er meget afhængig af min kalender, så tænker også helt sikkert, at jeg skal sidde klar til at klikke denne hjem :-). Designet er lige mig og indholdet ligeså, eftersom jeg laver lister til alt. Den virker meget overskuelig.
Hvad bliver prisen for den?

Emma Martiny

Hvor er det dejligt at høre, Katrine 🙂 Den kommer til at koste 275 kr 🙂

Jeg glæder mig. Jeg sidder klar til midnat den 1!

Emma Martiny

FEDT Morten! 😀

Kirstine

Den er rigtig fin! Tillykke med projektet 🙂
Men må indrømme, at jeg ikke kunne forestille mig at gå væk fra min digitale kalender, noter etc på mobilen. Men kan godt se det hyggelige/rare i at skrive ned i hånden – så gider man slæbe rundt på den, så er kalenderen da et must 😉

Emma Martiny

Tak Kirstine 🙂

Josefine

Hvor er den altså fin. Og perfekt når man laver lister om stort set alt!
Jeg bruger faktisk ikke kalender, men bare min tlf. Dog virker det enormt hyggeligt, og også dejligt, at man kan se tilbage og se hvad man nu lige har lavet… Må nok eje en. Håber ikke der bliver udsolgt lige med det samme.
Hvis nu salget går over alt forventning, er det så helt umuligt at trykke flere? Og har I overvejet at få den trykt igen for 2018?

Emma Martiny

Hej Josefine 🙂
Det er præcis hvorfor, kalenderen er så fantastisk – den kan ALT 😛
Vi kommer ikke til at trykke flere ligegyldigt om alle sælges de første dage – desværre. Så hvis man vil være sikker på at prøve kalenderen inden 2018, bliver man nødt til at holde sig til 🙂

Sofie

WAOW! Sikke et lækkert design. Jeg skal da uden tvivl have fat i et eksemplar. Så må jeg holde mig længe oppe onsdag… 😉

Emma Martiny

Tusind tak Sofie!! 🙂

Lotte Høeg

Hvor ser den smuk ud! Jeg glæder mig så meget til at få fingrene i den.
Jeg har været meget spændt på at se det indvendige layout, da jeg egentlig er meget glad for min filofax-kalender, og har haft svært ved at gennemskue, hvordan I ville trumfe den, men det har I i den grad gjort.
Jeg er svært begejstret for det månedlige overblik. Jeg er så træt af de traditionelle af dén slags på en side, hvor man dårligt nok kan få skrevet noget. Og dagsiderne er så fine. Med mange af de kalendre jeg har haft fingrene i, har jeg ofte syntes, at jeg har skulle tilpasse mig kalenderen frem for det omvendte, det har jeg svært ved at se på den her. Den ser virkelig anvendelig ud!
Tillykke med den I to.

Hvor er det man kommer til at kunne bestille den? 🙂

Flotteste kaldender jeg nogensinde har set. Pæneste og lækreste design. Er helt oppe og køre. Skal bestemt sidde klar og se hjemmesiden åbne kl. 0.00 natten til torsdag. Og den skal helt klart klikkes hjem både til min søde mor, og mon ikke mig selv 😀 hehe. Det er en sikker vinder, når nu jul rammer til det nye år.
Forresten vil jeg bare fortælle dig, hvilken kæmpe inspiration du er for mig. Din blog og din podcast er noget af det skønneste. Personligt starter jeg altid dagen med at lave min kaffe og sætte din fantastiske podcast på. Man bliver så inspireret. Keep up the good work Emma.
Knus.

kalender*
Hov havde så meget på hjertet, så glemte helt at skrive mit spørgsmål.
Når nu man bestiller den flotte kalender, kan man så få den fine indpakning med?

Emma Martiny

haha, helt OK Alfrida 🙂 Selvfølgelig gør man det! Vi glæder os meget til at pakke alle forsendelser personligt ind 🙂

Emma Martiny

Sikke en herlig kommentar, Alfrida! Tak 🙂 Kæmpe knus til dig!

Michelle

Ej men hvor er den flot!!!! Stort tillykke med det færdige resultat. Jeg håber der stadig er flere tilbage torsdag morgen. Kan desværre ikke sidde længe oppe da jeg skal mrgert tidligt op til møde. :/

Emma Martiny

Tusind tak søde Michelle 🙂 Mon ikke, der er nogle tilbage torsdag morgen også 🙂

Denise Amanda

Hold nu op hvor er den fin! Jeg har altid været til en fysisk kalender, men har i en periode kun brugt min telefon. Jeg er dog helt overbevist om, at denne kalender skal finde hjem i min taske. Ihh hvor jeg glæder mig til, at klikke den hjem 🙂
Stor ros for et flot stykke arbejde. Håber i får en helvedes masse succes med den 🙂

Emma Martiny

Tusind, tusind tak Denise 🙂 Hvor er jeg glad for, at du synes, den har fortjent en plads hjemme hos dig!

Maiken

Hvor er den bare skøn!

Hvad bliver prisen på den, og hvor kan man forudbestille den d. 1. september?

Emma Martiny

tak maiken!! Prisen er 275 kr, og den kan forudbestilles på http://www.atelieraarhus.dk 🙂

Lærke B

Genialt! Virkelig et flot arbejde, stort klap på skulderen til jer. Særlig er det rigtig smart med aftagelige huskesedler. Forsæt det gode arbejde! Jeg er spændt på hvad fremtidige projekter kan indebærer, for det er sådan nogle interessante projekter du kaster dig ud i, fx podcast og nu er særdeles funktionel kalender/huskebog:)

Venlige tanker fra Lærke

Emma Martiny

TAK Lærke 🙂 Vi er også vildt glade for detaljen med huskesedlerne 🙂
Glæder mig til at dele mine fremtidige gøremål med jer alle.

Aftenklem fra Århus havn.

Sandra

Hej Emma
Jeg tænkte på den Kaweco pen + Itui. Den du har til at ligge på bordet på en af billederne. Hvor har du købt den? Og har du muligvis et link? 😉

Emma Martiny

Hejsa Sandra 🙂 Jeg ved det desværre ikke, for jeg har fået den af Simon.

Iben Cecilie

Det er alt for sent jeg har fået øjnene op for denne, er det helt umuligt at få fingerene i en nu? Jeg vil virkelig gerne eje den 😉

Lise

Kære Emma
Jeg nåede lige, at få fat i din lækre kalender til den ene af mine piger – men nu er den anden jo helt vildt misundelig! Og nu er kalenderen udsolgt! Øv øv øv! Hvordan kan det være, at I ikke genoptrykker, når det er sådan en stor succes??

Kh Lise

Emma Martiny

Hej Lise 🙂 Du kan læse begrundelsen på vores instagram i dag. Jeg beklager meget, men der er desværre ikke noget at gøre.

Maja Vorgod

Øv Øv Øv, hvorfor har jeg først opdaget denne “kalender-perle” nu …? Den opfylder virkelig ALLLLLLE min krav til en super kalender . og så er den endda smadder smuk! I har virkelig opfyld mine bønner <3
Bare ærgerligt, at jeg er ALT for sent på den.
Måske du har nogle erfaringer og kan anbefale et alternativ?

Emma Martiny

Hej Maja 🙂 Beklager, vi har simpelthen fuldstænding udsolgt. Jeg kender desværre ikke til andre sammenlignelige produkter, men husk endelig at følg os på instagram, så du kan høre om vores 2018 kalender 🙂

Vibeke Toft

Åhh øv. Har helt forelsket mig kalenderen og ville også så gerne købe…
Nogen der kan anbefale en lignende erstatning?

Anja

Er nød til at spørge, kommer der en 2018 kalender?

Emma Martiny

Det gør der 🙂

Johanne

Hvor er den flot, lige sådan en, jeg har været på udkig efter! Hvis I laver en til 2018, skriver jeg den fluks på min ønskeseddel.

LEAVE A

comment