Kategorier: Atelier Aarhus

Video: Sådan bruger jeg Atelier Aarhus’ kalenderbog

33 COMMENTS
SHOW
HIDE

Jeg er nødt til at have denne kalender! Den har alt det jeg går og mangler i min egen – jeg glæder mig allerede til at bruge den i 2017 😉

Rigtig godt arbejde!!

Knus 🙂

Emma Martiny

jaaa 🙂 Er så glad for, at du synes om den 🙂

Den kommer til at gøre min dag så meget mere overskuelig. Jeg er klar ved midnat!

Emma Martiny

FEDT Morten 🙂

Annsofi

Hej! Glæder mig sådan til at købe den – håber jeg når det!
Vil stå klar i nat ihvertfald 😉 Tænkte på når man trykker oppe i hjørnet af din blog på atelier aarhus kommer man til en .com hjemmeside men i skriver selv .dk
Hvilken er rigtig? 🙂

Annsofi

Hov nej – tror jeg har set forkert. Min fejl! 🙂

Emma Martiny

Begge hjemmesider fører til samme sted, så du kan sagtens bruge både .com og .dk 🙂

Annsofi

Tak! Nu har jeg købt en hehe
Glæder mig til at modtage den 🙂
ps. Vil bare lige sige at jeg virkelig finder meget inspiration her på bloggen 🙂

Emma Martiny

Hip hurra! Så fedt, Annsofi 🙂 Og mange tak for de søde ord!

Nicoline

Wow, hvor er den flot Emma! Den skal jeg helt sikkert bestille hjem!
Og så må jeg lige tilføje, at jeg synes, du har den smukkeste håndskrift. Helt kunstnerisk at se på 😉

Emma Martiny

Hæhæ, mange tak 🙂 føler selv den er så rodet, men det er måske det, der gør den kuntnerisk 😉

Maria

Hej Emma!

Jeg har vist skrevet det før, men nu har jeg lige lyst til at skrive det igen. Du er simpelthen så inspirerende! Jeg er overbevist om, at jeg skal have fat i den kalender, og jeg håber så meget, at den vil blive trykt igen mange år fremover. Jeg må dog indrømme, at første gang jeg så kalenderen på din snapchat, tænkte jeg, at jeg nok bare ville nøjes med at købe dine kogebøger (som jeg er enormt glad for), da jeg selv foretrækker en lidt mindre kalender, der ikke er så “bog-agtig”, men efter at have set indholdet og hørt mere om den er min første tanke blevet gjort til skamme, for den er jo genial! Tak!

Venlig hilsen Maria

Emma Martiny

Hejsa søde du 🙂
Hvor er jeg glad for, at du finder inspiration ved at følge med her på siden 🙂 Det er dejligt at høre, at du tror på vores kalender – vi håber meget på at kunne få mulighed for at producere den næste år også 🙂

Kæmpe kram!

Jannike

Puha, du / I er simpelthen for seje! Jeg sidder klar til at købe kalenderen kl. 00.00, og mit ordrenummer er 15 – så vildt. Det må om nogen vise, at I er på rette spor!

Du er et af mine ordens-forbilleder, Emma! Jeg elsker orden og lister, og glæder mig til at modtage kalenderen!

Knus
Jannike

Michelle

I har så god grund til at være stolte! Hvor er den bare fin og jeg nyder at støtte det fine projekt. Det er skægt når man har været med som læser så længe og jeg glæder mig til at modtage den!

Emma Martiny

Tusind tak søde Michelle. Kæmpe krammer fra Århus <3

Maria

Har forudbestilt mit eksemplar af kalenderen 🙂 Efter overvejelser om, om den var for stor osv endte jeg på at den måtte prøves. Synes simpelthen din glæde over den smitter så meget af!
Glæder mig til at se, om den kan hjælpe til at strukturere mine dage.
Du er simpelthen så inspirerede og positiv 🙂 Tak!
Mvh Maria
PS – Kan huske dig som en af de små ovre på Dalgas 😉 (creepy stalker kommentar, haha)

Emma Martiny

Du er sød, Maria! Tak 🙂 Jeg tror også, jeg kan genkende stort set alle, jeg gik i folkeskole med – sådan er det med en lille skole som Dalgas 🙂

Siff

Haha, jeg var sikker på, at jeg i hvert fald ikke skulle have sådan en dyr kalender (og slet ikke når jeg allerede har en til juni 17), meeeen jeg blev overtalt alligevel 😉
Nu skal specialeskrivningen nok gå! 🙂

Emma Martiny

haha, sådan kan det gå 😉 Håber, den kommer til at gøre specialeskrivningen til en fornøjelse :-*

Der var heldigvis flere tilbage, da jeg klikkede ind i morges. Glæder mig så meget til at modtage den og få den taget i brug 🙂

Emma Martiny

Du kan også tro, vi glæder os til at sende dem afsted :-*

I er så seje! Den skal jeg eje 🙂

Emma Martiny
Zille

Hvor er dine fine puder fra?

Emma Martiny

Hej du 🙂 De er købt hjem fra Tyrkiet 🙂

Hej Emma, jeg vil høre, hvor hurtigt i vurderer man skal være ude med kalendere? Jeg kunne rigtig godt tænke mig den, men havde umiddelbart tænkt at ønske mig den i julegave – men ser det ud til at de er udsolgt på det tidspunkt? For så må jeg hellere bare bestille med det samme!
– Marie?

Emma Martiny

Hej Marie 🙂 Jeg har svaret dig på facebook 🙂

Nanna

Ej, nu blev jeg også nødt til at bestille en. Jeg har ikke haft papirkalendre i flere år og har bare brugt min computer, men jeg glæder mig til at bruge den her og alle de seje funktioner. Og så er den jo meeega pæn. Flot arbejde 🙂

Emma Martiny

Tak, Nanna! 🙂 Håber, du bliver glad for den 🙂

Kamilla

Hej Emma.

Åh hvor ville jeg ønsk, at man havde opdaget denne skønne kalender da du fri gav den.
Sad på nettet i går og så dine vidioer på youtube og der fortaldte du om den vidunderlige kalender du var i gang med at lave.
Tænkte bare DEN må jeg bare eje….
Men øv øv var lige 1 1/2 bag ud.
Er det ikke en der kommer et nyt oplag af????????
Åh det ville jeg ønske. Da det lige er sådan en kalender jeg har brug for. Efter at være gået ned med stress og der efter depression. Så var det LIGE sådan en kalender, jeg havde brug for i min hverdag.
Nå men jeg vil glæde mig til at følge dine vidioer og din blogg.

Med venlig hilsen
Kamilla

Emma Martiny

Hej Kamilla 🙂
Vi har oplevet langt større efterspørgsel, end vi havde turde håbe på, og derfor er vores kalender for 2017 desværre allerede fuldstændig udsolgt. Vi genoptrykker ikke i år, da det ikke kan nåes grundet produktionstid, men hvis nogle beslutter sig for at returnere deres kalender, sætter vi muligvis et lille parti til salg senere på året, og så håber vi, du kan nå at få fat på en der 🙂 Dette oplyser vi om i vores nyhedsbrev, hvor du kan tilmelde dig lige her: http://eepurl.com/bOXaIj

Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at der er et eksemplar til alle, der venter og leder, men det er forsøget værd, og ellers håber vi, du vil følge vores lille start-up eventyr indtil kalenderen for 2018 bliver lancheret (i flere eksemplarer!) 🙂

God dag til dig!

Karoline Rosenstand Jensen

Hej Kamilla. Jeg har fået to kalendre i julegave.. Kunne du være interesseret i at købe den ene?
Kontakt mig da på 28340664.

Mvh Karoline

LEAVE A

comment