Kategorier: Atelier Aarhus

Velkommen til Atelier Aarhus webshop // En kæmpe tak til jer!

10 COMMENTS
SHOW
HIDE

Kære Emma og Mette

Jeg har lyst til at skrive, at det slet ikke kommer som en overraskelse, at I allerede nu har så mange bestillinger 😉

Den er SÅ fin og så brugbar. Glæder mig virkelig til at tage den i brug.

Og I er så seje. Tak fordi I lod os følge med i processen – fra idé til nu.

Kram

Emma Martiny

Hvor er du bare SØD Ida. Kæmpe krammer fra os til dig 🙂 Håber, du bliver fan af kalenderen :-*

Stine

Jeg læser en del blogs, men kommenterer stort set aldrig. Tit læser jeg med med en slags (forsøgt) ironisk distance, og jeg kan ikke se mig selv i sådan en fandom-kultur-rolle, især ikke ift. bloggere (no offense). Men jeg finder både din blog generelt og dette projekt meget inspirerende. Jeg synes, det ser ud som om, I har lavet et kvalitetsprodukt. Og selv om jeg har købt et par papirkalendre de seneste par år, har jeg måttet indse, at jeg simpelthen ikke bruger dem. iCal vinder. Ikke desto mindre sad jeg kl. 7 i morges (overvejede at holde mig vågen til midnat, men det er langt over min sengetid 😉 ) og bestilte min første – forhåbentlig ikke sidste – Atelier Aarhus-kalender. Jeg glæder mig, til den når frem. Godt arbejde!

Emma Martiny

Det er sjovt, du skriver det med “fandom-kultur”, for jeg ser overhovedet ikke mine læsere som mine fans – og sådan har jeg heller aldrig hørt mine blogger-veninder omtale deres læsere. Derimod oplever jeg jer som en form for online veninder, som jeg kan dele mine erfaringer og spare med – og nogle, der har lyst til at støtte mig, når jeg kaster mig ud i noget nyt.
Håber, du bliver glad for kalenderen! Vi har virkelig arbejdet hårdt for resultatet, så jeg håber, den lever op til dine forventninger 🙂

Trine

Glæder mig virkelig til at modtage kalenderen ? Den er hvad jeg har ledt efter…
Et lidt andet spørgsmål, hvor køber du benefit produkter? Har forsøgt på udenlandske webshops, men det er ikke muligt…
De bedste hilsner
Trine

Emma Martiny

Hej Trine 🙂
Hvor er det dejligt at høre!
Benefit produkterne køber jeg i Sephora, når jeg er i København.

Lotte

Jeg har stadig papirkalender men i flere år har jeg gået efter billigt billigt billigt. Alligevel endte jeg med at bestille den i går, og jeg glæder mig til at modtage den. Jeg har altid sedler liggende overalt, og håber lidt at jeres fine kalender giver mig muligheder for at holde mine noter samlet. Noget, som min nuværende kalender ikke gør muligt. Og udslaget efter jeg havde summet over købet af en kalender 10 gange så dyr, som jeg plejer? Min mor. Hun havde købt et online kursus i at lære at elske sig selv. Det er SÅ usædvanligt for hende at købe det. Men det var lidt som om at når hun gør noget uden for sin comfortzone, så kan jeg også – selvom de to produkter ikke kan sammenlignes 😉 Jeg glæder mig til at modtage kalenderen. I øvrigt kan jeg lide tanken om at støtte op om jeres seje lille startup.

Jeg sad lige og så din video, hvor du gennemgår kalenderen 🙂 Så fin altså! Kommer den til at være tilgængelig i nogle fysiske butikker? Kan så godt li’ at bladre i en kalender, før jeg køber 😛 Så også, at I på årsplanen allerforest i bogen ikke havde skrevet ugenumre. Er det egentlig med vilje, at I har udeladt det?
Anyways – SÅ flot og virkelig gennemført! I kan virkelig være stolte af jer selv 😀

Emma Martiny

Tak Laura 🙂
Den kommer som udgangspunkt ikke til at være i butikker, men vi er i dialog med et par steder med henblik på vores 2018 kalender.
Det valg har vi truffet for at holde designet så simpelt som muligt. Uge nr. kan du se på både måneds- og dagsoverblikket.

Spændende! Og tak for svar med ugenumre. Havde ikke set, at det fandtes i både måndeds- og dagsoverblik 🙂 Men dejligt, at det er der!

LEAVE A

comment