Kategorier: Links I like

Links I like #Week35

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Nanna L

Jeg er også helt besat f SKAM – så de første to sæsoner på under 20 timer og har siden genset det meste af sæson 2… Åh, Noora og William! Heldigvis er et par af mine veninder hoppet med på bølgen, så vi kan obsesse sammen 🙂 Der er bare ikke noget som ung kærlighed!

Sofie

Skam er stærkt vanedannende ! (Har allerede set de første to sæsoner … ? Men det er så godt ! )
– og så har jeg sørme også bestilt jeres fine kalender ! Jeg er lidt spændt på, om jeg synes den bliver for stor at hive frem, hver gang noget skal planlægges, men den er også rigtig rigtig fine at skrible alle sine små gøremål ned i. Uanset glæder jeg mig til at tage den i brug om godt nok temmelig lang tid.., 😉

Ha’ en god weekend !

Emma Martiny

Jeg håber, du bliver glad for den, Sofie 🙂 Jeg er selv fuldstændig afhænging 😉

Marie Louise

Jeg er helt med på skam bølgen! Er så besat, har lige set sæson 2 færdig og kan ikke vente til sæson 3 kommer ud?

Cecilie

Kan man se skam med danske undertekster ?

Emma Martiny

Nej, desværre. Men med norske undertekster er det nemt at forstå.

LEAVE A

comment