Kategorier: Min Måned

Min måned // august 2016

10 COMMENTS
SHOW
HIDE
Marie

Jeg er så glad for at få lov til at være med!
Jeg overvejer virkelig at købe én til kalender, for mit liv er blevet ret så crazy med uni-start, nyt job og alt det, der følger med. Puha, overblikket, det mangler virkelig herhjemme, og først nu er det gået op for mig, at jeg kun med planlægning kan nå alt det, jeg drømmer om. Så måske jeg også skal snyde med datoerne indtil nytår 🙂

Emma Martiny

Søde Marie 🙂 Håber kalenderen bliver et hit og kan være en støtte i din nye, spændende hverdag 🙂

Mette H.

Kære Emma. Stort tillykke med det hele – og godt gået!! Jeg glæder mig meget til at modtage kalenderen 🙂
“Universet vil dig det bedste. Hav tillid til dets flow” – det er så smukt. Det er en sætning, der har rumsteret i mit hoved ofte, siden du skrev den i et indlæg for nogle uger siden. Tak for det lille guldkorn 😉
Held og lykke med alle dine nye projekter. Jeg vil fortsat følge med i din rejse. Kh Mette

Emma Martiny

Hvor er jeg glad for, at det har bidt sig fast. Det siger jeg til mig selv flere gange om dagen 😉
Tak fordi du følger med, søde Mette 🙂

Hold da helt op en måned ja! Du fortjener også alt det gode du får, du knokler for det, det er så sejt og vildt inspirerende Emma! 😀

Tillykke med freelancejob og bog sendt til tryk! Det lyder vildt spændende – kan godt forstå, hvis det giver lidt lykke i maven (:

– K

Emma Martiny

1000 tak søde du :*

Anna

Jeg har fyldt med i nogle år efterhånden, men det her er vist min første rigtige kommentar… Men jeg vil bare sige, at jeg nyder at følge med i det hele her fra sidelinjen af – og HOLD NU OP hvor synes jeg du gør det godt! Du er utrolig motiverende, med alt det du gør og også bare det, at du har modet til at kaste dig ud i det hele. Jeg synes, du klarer det godt!

Og som en sidste ting, er jeg helt vild med dine ‘Min måned’-indlæg – de er altid så hyggelige.

Emma Martiny

1000 tak for din kommentar, Anna 🙂 Det er hyggeligt, at du siger hej 🙂 Du kan tro, dine søde ord varmer.

Anna

Dejligt at høre 🙂 og der skulle selvfølgelig have stået ‘fulgt med’ ?

LEAVE A

comment